moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 gerçek hesabı mı bu? Emmanuel Emenike @EmEmenike29 39dk. I hope I'll be somewhere where fans love me soon. I don't want to play football for people who calls me "nigger". Miss red-white times...
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 1 derbi alsın , 1 tane. Gs ile olanı alsın ama nerde...
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Sadece derbilerde olmuyo işte. Geçen sene ki gibi oynamıyoruz. Kalan maçlarda güvenim yok hırboya.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 bütün derbileri alan şampiyon oluyor diye bişey yok. Denizli tek derbi aldı 33.hafta gs sampiyon oldu. hala derbi var 1 tane, al şampiyonsun.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 aktiftablet said: DarKRideR said: ulan galibiyet zaten beklemiyordum maç önünde de sırasında da ama ivme tamamen sana dönmüşken, umutlanmışken fazlasıyla yine umutları tüketti, yok etti. 70'lere kadar çok sakin ve ne olursa olsun sikimde değil tavrıyla izlediğim maçtan yine sinirli ve hırslı adam olarak çıktım. Şu karaktersizi gördükçe sinirleniyorum artık. böyle bir lanet yok ya, Samet bile bu kadar aşağılık oynatamazdı. edit:, Samet bile diyip adama haksızlık ettim. Fener'e "beraberlik neyime, galibiyet gelmeyecekse maçın önemi ne" mantığıyla top yekün hücuma çıkaran adamdı. Şu kadronun yarısı gücünde kadroyla galibiyet aldı. Şu Fener'den 2 kat daha iyi Fener'i yendi. Yok ya yok... Samet varken İnönü'de gayet ezik bir top oynarken, son anda bir kontrayla gol atıp da kazandık. Şimdi de kadıköyde son dk kontradn gelen golle yenildik. Muhteşem İnönü'de gol atmıştı, burada daha kolayını kaçırdı. ezik mezik, ezik futbol 3 gol + %80 isabetle kaleyi bulan takım. samet bile derbi kazandı. bu karaktersiz ölü fener'e karşı 0-0'a yattı. atak yapamayan, dermanı kalmamış fener'e karşı yattı 0-0'a şerefsiz.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 aktiftablet said: DarKRideR said: ulan galibiyet zaten beklemiyordum maç önünde de sırasında da ama ivme tamamen sana dönmüşken, umutlanmışken fazlasıyla yine umutları tüketti, yok etti. 70'lere kadar çok sakin ve ne olursa olsun sikimde değil tavrıyla izlediğim maçtan yine sinirli ve hırslı adam olarak çıktım. Şu karaktersizi gördükçe sinirleniyorum artık. böyle bir lanet yok ya, Samet bile bu kadar aşağılık oynatamazdı. edit:, Samet bile diyip adama haksızlık ettim. Fener'e "beraberlik neyime, galibiyet gelmeyecekse maçın önemi ne" mantığıyla top yekün hücuma çıkaran adamdı. Şu kadronun yarısı gücünde kadroyla galibiyet aldı. Şu Fener'den 2 kat daha iyi Fener'i yendi. Yok ya yok... Ha bi de it gibi oynayan bi Fernandes vardı ki şu Töre'yi öttürür, yarısı gücünde falan değildi kadro öyle. http://i.imgur.com/MCRt4YD.png Şimdikinden daha mükemmel Beşiktaş. Gökhan Süzen gibi bek gelmedi Beşiktaş'a yıllardır.
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Ya siz de ne döneksiniz Fernandes giderken bayram ettiniz. Şimdi kalkmış 11 e koyuyorsunuz.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 takım 3 tane net gol kaçırmış, 0-0 a yatıyor demek saçma. 3 ünden 1 tanesi gol olsa bayram havası olcaktı, şimdi 'kasap' havası, herkes kelle istiyor
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 DarKRideR said: aktiftablet said: DarKRideR said: ulan galibiyet zaten beklemiyordum maç önünde de sırasında da ama ivme tamamen sana dönmüşken, umutlanmışken fazlasıyla yine umutları tüketti, yok etti. 70'lere kadar çok sakin ve ne olursa olsun sikimde değil tavrıyla izlediğim maçtan yine sinirli ve hırslı adam olarak çıktım. Şu karaktersizi gördükçe sinirleniyorum artık. böyle bir lanet yok ya, Samet bile bu kadar aşağılık oynatamazdı. edit:, Samet bile diyip adama haksızlık ettim. Fener'e "beraberlik neyime, galibiyet gelmeyecekse maçın önemi ne" mantığıyla top yekün hücuma çıkaran adamdı. Şu kadronun yarısı gücünde kadroyla galibiyet aldı. Şu Fener'den 2 kat daha iyi Fener'i yendi. Yok ya yok... Ha bi de it gibi oynayan bi Fernandes vardı ki şu Töre'yi öttürür, yarısı gücünde falan değildi kadro öyle. http://i.imgur.com/MCRt4YD.png Şimdikinden daha mükemmel Beşiktaş. Gökhan Süzen gibi bek gelmedi Beşiktaş'a yıllardır. Şimdikinen daha mükemmel değil de, sol bek dışında bariz eksiği de yok. Yarı gücünde demişsin, Şimdiki kadro ne kadar ilerisinde bunun? Fenerle berabere kalsa Samet sevinçten havaya uçardı o maç. Sonraki trabzon maçında oynana oyunu hatırlıyoru musun? 0-0 biten maçı? Samet büyük hocaydı madem o maçta nasıl 0-0a yatıldı? Kazansak büyük ihtimalle şampiyonduk.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 souldarkorn said: Ya siz de ne döneksiniz Fernandes giderken bayram ettiniz. Şimdi kalkmış 11 e koyuyorsunuz. Giderken kafasında takımı bitirmişti ve oynamıyordu çünkü. Ama ondan önceki sezona kadar it gibi oynuyodu adam? Şuna itiraz eden kimse çıkmaz heralde, takımı sırtlayan oydu.
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 seneye yabanci sinirlamasi kalksinda, gokhan gore gibi balonlar birer birer patlasa, gidip mersin idman yurdunda falan oynasalar artik ya
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Ya şu kalaslar ordusunu Bilic sahanız olmadan liderliğe oynatıyor hala Bilic'e laf söylüyorsunuz. Abi siz şuan ki BJK li futbolcuları fazla büyütüyorsunuz. Tamam Necip stoper oynamaz da sanki yönetim gitti takıma süper bir stoper aldı da adam oynatmıyor. Adamın oynatmadığı Franco. Yavaşlıktan, son adam olmaktan 3 defa kırmızı görmüş adam.
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Necipin gaza gelip ileri ciktigi pozisyonun dönüsü gol oldu. Sdf yazik valla takimda adam gibi stoper yok. Neyse ki olcayin muhtesem sol ayagi var.
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Olcay anca şaklabanlık yapsın sosyal medya ve TV de. Ona bile süperstar muamelesi var. BJK nin Sabri'si. Şu takımda Töre,Demba ba ve sakat olmadığı sürece Sosa dışında üst düzey olabilecek adam yok. Bir de vasat Atiba. Veli, Serdar, Necip, Olcay, Franco, Motta, Opare vs. bunlarla hala şampiyonluk şansınız var.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 atiba imzalamadı zaten gidiyor herhalde :) 1-2 adamla bu takım toparlanmaz.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 galatasaray karabük trabzon gantep akhisar konya mersin gençler bjk rize beşiktaş başakşehir kasımpaşa karabük trabzon gaziantep akhisar konya gs gençler fenerbahçe rize bursa eskişehir balıkesir sivas kayseri erciyes mersin başakşehir kasımpaşa fener'in 5 deplasmanı var. cimbomla kartalın 4 deplasmanı var. ama fener açısından güzel olan gs-bjk hem birbirleri ile ve hem de trabzonda trabzonla oynayacaklar. gerçi fenerde denizde yüzüp derede boğuluyor ama yine de son dönemeçte kalan maçları daha ciddi oynayıp tamamını kazanacaklarını düşünüyorum. şampiyon oluruz.
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 3 haftada şampiyonluğa oynayan iki rakibini de yenen fenerbahçe hala liderden 2 puan geride ya yazık sdfsdfds
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 souldarkorn said: Abi siz şuan ki BJK li futbolcuları fazla büyütüyorsunuz. Tamam Necip stoper oynamaz da sanki yönetim gitti takıma süper bir stoper aldı da adam oynatmıyor. Adamın oynatmadığı Franco. Yavaşlıktan, son adam olmaktan 3 defa kırmızı görmüş adam. Franco'nun hızında sorun yok ki? Franco ayrıca gayet potansiyelli ve şuan yavaş yavaş isim yapan bir stoper. Beşiktaş'ta scout ekipleriyle izlenen iki futbolcudan biri, diğeri Töre zaten. Franco'nun hızına laf ediliyorda Atletico Madrid savunmasının temelini oluşturan iki stoperden daha hızlıdır. Terry'den daha hızlıdır, bir ton adam sayarsın. Franco'yu gidip Cahill gibi kullanırsan ama yok ederler, dağa kaldırırlar kurtaramazsın garibanı. neyse sorun o değil. beşiktaş'ın yıldız kadrosu yok herkes biliyor ama şu ligde her şekilde zirveye oynayacak bir kadrosu var. bunu da uzun süre yürüttü. amacının ne olduğunu bilmeyen, kadroyu yoran ve ezberinden şaşmayan bir adam ile mental çöküntü elbet gelecekti. sezon başında herkes diyordu ikicni yarı beşiktaş çökecek diye. devre arası transferleri biraz umutlandırdı ama adam hem kupada hem de avrupada takımı harcamaya devam etti. hadi liverpool geldi, kan davasıydı kastırmayı anlarım. brugge de şanssızlık oldu. kolay sayılabilecek bir rakipti ve elemek gerekirdi çünkü onlara elenmek mental düşüklük yaratacaktı ki yarattı. Ligde kolay maçlar geldi, onlarda takımı dinlendirip avrupada oynatır buraya gelirdi vs. dersin yok o da yok. FM de bile böyle düz kadro sürsen 3 maç çıkaramıyorsun bu adam onu denedi. adam gibi kupadan erkenden kasten elenip, kadroyu dinç tutabilirdi. devre arasında ekstra maçlardan kurtulabilirdi. gruplara zorunlu kaldık gerçi de alt yapıdan adamları sürebilirdin. eline bir şey geçmediği gibi kupa maçında milosevic'i bıraktın, opare'nin ligde forma giymesi 3 hafta ertelendi vs... neyse wot yazmamaya çalışacağım dedim artık ama yine sinirden yardırıyorum. bilic her şekilde vasat bir td. takıma kattığı en önemli şey oyuncu gelişimiydi. defansif yönden herkes harika işler yapıyor ama gerisi yok. fizik açıdan bu takımı adam eden jurgevic. gerisi de yalan tamamen.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 o da senin tesellin olsun. finiş çizgisi ise benim tesellim olsun.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Almeida gitti ama hala takımın içine ediyor adam. Takım Ba'yı almeida gibi kullanmaya calısıyor, bir öğrenemediler ba'nın o tarz forvet olmadıgını. cok gereksiz uzun top oynuyoruz baydım
Öne çıkan mesajlar