Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 bilic'in sıfatına koyayım. şu maçtan bile galibiyet çıkaramadı. abi koyim daha ne olması gerekiyordu ya daha ne olması gerekiyordu. sahaya meteor düşüp sadece fenerli oyuncuları etkilese yine 0-0'a yatacaktı şerefsiz haysiyetsiz. yok arkadaş. az biraz kredim vardı adama karşı sevgimden de yok artık yok. bu herif gidene kadar sokarım bunu destekleyene de rahat bırakana da ... zaten şampiyonluğa vs. inancım yoktu ama bu vasat ile 3.lük bile zora girerdi. siktirsin gitsin ingiltere'ye orada takım çalıştırsın rahatlayalım
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Ligin sonuna kalp dayanmayacak. Çünkü üç takımda bi acayip
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 applev0dka said: maçta fenere tek sarının 90+3 te cıkması maçın özeti, futbol yoktu zaten sahada konusulacak. tebrikler POUHAHAHAHA
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 ulan galibiyet zaten beklemiyordum maç önünde de sırasında da ama ivme tamamen sana dönmüşken, umutlanmışken fazlasıyla yine umutları tüketti, yok etti. 70'lere kadar çok sakin ve ne olursa olsun sikimde değil tavrıyla izlediğim maçtan yine sinirli ve hırslı adam olarak çıktım. Şu karaktersizi gördükçe sinirleniyorum artık. böyle bir lanet yok ya, Samet bile bu kadar aşağılık oynatamazdı. edit:, Samet bile diyip adama haksızlık ettim. Fener'e "beraberlik neyime, galibiyet gelmeyecekse maçın önemi ne" mantığıyla top yekün hücuma çıkaran adamdı. Şu kadronun yarısı gücünde kadroyla galibiyet aldı. Şu Fener'den 2 kat daha iyi Fener'i yendi. Yok ya yok...
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Bilic kariyerinde derbi galibiyeti var mı? Rusya dahil.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Ulan gecen sezon bilicin testislerini opuyodu millet. Gitar caliyo diye ne sevmistiniz ha.
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Türkiye de yok onu biliyoruz. Ama Vodafone reklamlarında Kartal ganatları çıkıyo. Tam bir BJK li. Adadafsdsf
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 stormeagle said: Bilic kariyerinde derbi galibiyeti var mı? Rusya dahil. Yok. Hırvatistan kariyerinde de İngiltere milli takımına aldığı karşılaşmalar dışında ciddi anlamda büyük maç kazanmışlığı da yok. Bu adam İngiltere'ye PR yapıyor diyoruz anlamıyorsunuz. Oranın futbolunu iyi biliyor, tarzı iyi biliyor kastırıyor başka bir numarası yok.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 dark beni dövecek ama, ben yeni stadda bu adamın 1 seneyi hak ettiğini düşünüyorum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 DarKRideR said: ulan galibiyet zaten beklemiyordum maç önünde de sırasında da ama ivme tamamen sana dönmüşken, umutlanmışken fazlasıyla yine umutları tüketti, yok etti. 70'lere kadar çok sakin ve ne olursa olsun sikimde değil tavrıyla izlediğim maçtan yine sinirli ve hırslı adam olarak çıktım. Şu karaktersizi gördükçe sinirleniyorum artık. böyle bir lanet yok ya, Samet bile bu kadar aşağılık oynatamazdı. edit:, Samet bile diyip adama haksızlık ettim. Fener'e "beraberlik neyime, galibiyet gelmeyecekse maçın önemi ne" mantığıyla top yekün hücuma çıkaran adamdı. Şu kadronun yarısı gücünde kadroyla galibiyet aldı. Şu Fener'den 2 kat daha iyi Fener'i yendi. Yok ya yok... Samet varken İnönü'de gayet ezik bir top oynarken, son anda bir kontrayla gol atıp da kazandık. Şimdi de kadıköyde son dk kontradn gelen golle yenildik. Muhteşem İnönü'de gol atmıştı, burada daha kolayını kaçırdı.
madcow Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 olm yeni stad da teknik direktorsuz olsanız ilk sene sampiyonsunuz zaten.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 olsun bana ne bana ne ben biliç olsun istiyorum :D aha barça çaktı
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 applev0dka said: olsun bana ne bana ne ben biliç olsun istiyorum :D aha barça çaktı hangi kanal?
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 applev0dka said: dark beni dövecek ama, ben yeni stadda bu adamın 1 seneyi hak ettiğini düşünüyorum. o stadın tuğlaları çelik desteklerle bilic'e girsin.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 link tv asdafa idman tv netten veriyor ama takılıyor, aramaya inan
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 abi sanki bilic'in elindeki kadro FB'den iyi de böyle konuşuyorsunuz... Adam napsın?
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 DarKRideR said: applev0dka said: dark beni dövecek ama, ben yeni stadda bu adamın 1 seneyi hak ettiğini düşünüyorum. o stadın tuğlaları çelik desteklerle bilic'e girsin. ajhaj abi biliyordum sert gireceğini dsafa umarım biliç kalır seneye de, yeni stadda ilk maça birlikte gideriz semtte önden oturup konusuruz nedenleri :D
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 DavidMills said: İsmail Kartal olduğu sürece işimiz zor bizim. Adam derbileri kazandı ne istiyorsun daha
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 DarKRideR said: ulan galibiyet zaten beklemiyordum maç önünde de sırasında da ama ivme tamamen sana dönmüşken, umutlanmışken fazlasıyla yine umutları tüketti, yok etti. 70'lere kadar çok sakin ve ne olursa olsun sikimde değil tavrıyla izlediğim maçtan yine sinirli ve hırslı adam olarak çıktım. Şu karaktersizi gördükçe sinirleniyorum artık. böyle bir lanet yok ya, Samet bile bu kadar aşağılık oynatamazdı. edit:, Samet bile diyip adama haksızlık ettim. Fener'e "beraberlik neyime, galibiyet gelmeyecekse maçın önemi ne" mantığıyla top yekün hücuma çıkaran adamdı. Şu kadronun yarısı gücünde kadroyla galibiyet aldı. Şu Fener'den 2 kat daha iyi Fener'i yendi. Yok ya yok... Ha bi de it gibi oynayan bi Fernandes vardı ki şu Töre'yi öttürür, yarısı gücünde falan değildi kadro öyle.
Öne çıkan mesajlar