moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 erken dönem bir alman klasiği mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Mal said: kızlarda erken yaşlarda erkeklere karşı bir çekinseme olur. erkeğin doğası gereği cevval davranması, sosyal şartların getirdiği cürretkar davranabilme ayrıcalığı kızlardaki bu çekinsemenin başlıca sebeplerindendir. böyle durumlarda daha kendi halinde ve saldırgan olmayan erkeklere sırf daha rahat ve çekinseme olmadan karşı cins deneyimini gerçekleştirebilecekleri için yapışma eğilimi gösterebilirler. yok mu bunu deneyimleyen hiç. dönüp baktığımda benle ilgilenen kızlarla ilgili neden diye sorduğumda verebildiğim tek cevap bu. ben ne yaptım. salağa yattım hep. en sonunda salak bu diyip gidiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 pontipati said: neden reddetmek istiyosun? bir iki ay sonra mezun oluyoruz. şimdi bir ilişkiye başlasam üniversite bittikten sonra görüşemeyeceğimiz için bu ilişki her durumda uzun ömürlü olmayacak, ölü doğmuş olacak. ardımda böyle bir yük bırakmak istemiyorum. bunun dışında, fiziksel olarak değerlendirirsek güzel kız ama karakter olarak birbirimize uygun olduğumuzu düşünmüyorum. bir de beyler, komik ama insan cidden aynı yoğunlukta bir şeyler hissetmediği zaman karşı tarafın sevgisinden biraz korkuyor. hani ''çok sevdiğini belli edersen karşındakini ürkütürsün'' derler ya, doğruymuş. şimdi direk reddersem ''beni bunca zaman neden oyaladın, neden umut verdin'' benzeri delice bir tepki vermesinden de korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 bence uzun süre görüşmeme ihtimaliniz varsa llama'yı dinle adsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 aquila said: cok sevdigim alman bir yazarin kisa bir hikayesi var bu konuya uyan. +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Ağlamak istiyorum 3 senedir ne böyle bir olayım ne başka bir şey... Summon/ wishmaster & babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Istari said: pontipati said: neden reddetmek istiyosun? bir iki ay sonra mezun oluyoruz. şimdi bir ilişkiye başlasam üniversite bittikten sonra görüşemeyeceğimiz için bu ilişki her durumda uzun ömürlü olmayacak, ölü doğmuş olacak. ardımda böyle bir yük bırakmak istemiyorum. bunun dışında, fiziksel olarak değerlendirirsek güzel kız ama karakter olarak birbirimize uygun olduğumuzu düşünmüyorum. bir de beyler, komik ama insan cidden aynı yoğunlukta bir şeyler hissetmediği zaman karşı tarafın sevgisinden biraz korkuyor. hani ''çok sevdiğini belli edersen karşındakini ürkütürsün'' derler ya, doğruymuş. şimdi direk reddersem ''beni bunca zaman neden oyaladın, neden umut verdin'' benzeri delice bir tepki vermesinden de korkuyorum. http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20121201224504/runescape/images/b/b0/Steel_dagger_detail.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 friendzone. tried and true yöntem. nazikçe friendzone la. kıza da friendzone landığını farkettir. askerlik arkadaşıymış gibi davran. başka kızlardan bahset. aahahahs. yazık kıza acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 oo 2 ay sonra mezun oluyoruz var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Istari said: bir iki ay sonra mezun oluyoruz. şimdi bir ilişkiye başlasam üniversite bittikten sonra görüşemeyeceğimiz için bu ilişki her durumda uzun ömürlü olmayacak, ölü doğmuş olacak. ardımda böyle bir yük bırakmak istemiyorum. bunun dışında, fiziksel olarak değerlendirirsek güzel kız ama karakter olarak birbirimize uygun olduğumuzu düşünmüyorum. bir de beyler, komik ama insan cidden aynı yoğunlukta bir şeyler hissetmediği zaman karşı tarafın sevgisinden biraz korkuyor. hani ''çok sevdiğini belli edersen karşındakini ürkütürsün'' derler ya, doğruymuş. şimdi direk reddersem ''beni bunca zaman neden oyaladın, neden umut verdin'' benzeri delice bir tepki vermesinden de korkuyorum. şunları bize yazacağına sırf boldlu yerleri gidip adabıyla kıza anlatsan hem o kız kırılmayacak hem sen rahatlayacan ama işte... edit: abi kadınların bizden daha duygusal oldukları algısı tamamen yalan. onlar çoğu sefer daha mantıklı yaklaşıyorlar olaya. mantıklarına hitap eden bir durumu duygularıyla süsleyip gerçekleştiriyorlar. bu yapısal bir durum bunu içgüdüsel olarak yapıyorlar. o yüzden sen karşına alıp mantıklı bir şekilde ilişkinin olmazlarını açıklarsan ve kadının ciddi psikolojik bir sorunu yoksa o senden soğur zaten. edit maşallah WoT oldu ama sonradan yazasım geldi sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=mEZRApOIEXk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Kadın asık olmaz Np. Rahat ol Yukarıdaki mesaja katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 kadını reddeden ılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 konu ile alakalı ve alakasız olarak, kadınlık, erkeklik ile alakalı olduğunu düşünmüyorum genel olarak, genel olarak ilişkiden beklenenlerle alakalı bir durum var, koyduğun aldığın, beklentilerin ve hayallerin... bu bakımdan aslında, erkek ve kadın olmanın etkileri var diyebiliriz, erkek ve kadınlara yüklenen kalıplaşmış yargılarını kullanırsak ama dediğim gibi bu ne kadar doğru olur orası tartışılır, ama hayal kırıklığı olması için ortada bir öngörülen ve amaçlanan ve olasılığı yüksek görülen bir "hayalin" olması gerekir ki, bir ilişki yaşanmış ise bu saydıklarımın birden fazlası var olmuş olması gerekir hal böyle olunca da, senin kurduğun hayallerden bağımsız olarak, aniden o hayallerin kesilmesi, taktir edersiniz ki hiç hoş bir durum yaratmaz ve eğer kişinin "ciddi psikolojik" sorunları yoksa kısa veya uzun süreli olabilmekle birlikte sorunlar yaratır, bi tabi ortaya koyduğu bazı değerler -verdiği rüşvetler- varsa bunların tahsiline yönelik davranışlara da girebilir, kazıklandığını düşünmek insanı her zaman sinir lendir. çözüm olarak sunduğum, ünlü türk düşünürü ve ilişki uzmanı otis abinin :) de uyguladığı gibi, önce beklentileri iyi analiz etmek, sonra onların ortadan kaldıracak çözümler bulmak faydalı olacaktır fikrindeyim, ki bunlarda hep pazarlama teknikleri... pazarlama vede ticaret hayatın her alanında yararlı bilim dallarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 kızla daha çok vakit geçir ve kıza bir pislik gibi davran. senin hakkındaki düşüncelerin değişmesini sağla. kendi gider sonra zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 pislik gibi davranirsan kiz daha cok baglanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 moriarty said: fenn sen harbi bu işlerden pek anlamıyosun sanırım... ahahhah. mesajını görünce benim de aklıma şu geldi fenn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 forgiver said: Istari said: pontipati said: neden reddetmek istiyosun? bir iki ay sonra mezun oluyoruz. şimdi bir ilişkiye başlasam üniversite bittikten sonra görüşemeyeceğimiz için bu ilişki her durumda uzun ömürlü olmayacak, ölü doğmuş olacak. ardımda böyle bir yük bırakmak istemiyorum. bunun dışında, fiziksel olarak değerlendirirsek güzel kız ama karakter olarak birbirimize uygun olduğumuzu düşünmüyorum. bir de beyler, komik ama insan cidden aynı yoğunlukta bir şeyler hissetmediği zaman karşı tarafın sevgisinden biraz korkuyor. hani ''çok sevdiğini belli edersen karşındakini ürkütürsün'' derler ya, doğruymuş. şimdi direk reddersem ''beni bunca zaman neden oyaladın, neden umut verdin'' benzeri delice bir tepki vermesinden de korkuyorum. http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20121201224504/runescape/images/b/b0/Steel_dagger_detail.png kendine gel lütfen. ayılaşma http://img507.imageshack.us/img507/8280/rometwbi200908260011547.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 kıza kabataş iskelesinin karşsında randevu ver. daha sonra arkadaşlarınla birlikte yarı çıplak ve deri eldivenlerle kızın üstüne gidip idrarınızı yapın. kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 http://vignette4.wikia.nocookie.net/ageofempires/images/4/4f/Spearman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 kıza git ve de ki; ''bana karşı duygularının farkındayım ama ilişkilerimde sex çok büyük yer tutar. Sex olmadan olmaz, sexte sınırlarım sadece hayaledebileceklerimle sınırlıdır. Kusura bakma seninle ayda yılda bir kere pantolon üzerinden sürtünerek bir ilişki yaşayamam güzelim. hadi byes..'' zaten kız salya sümük olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 feyz al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 http://thebachelor.warnerbros.com/thebachelor/wp-content/uploads/sites/4/2012/09/151.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 yalnız bu "hayatımı yaşayacağım" kafasını da mızraklayıp geçmek olarak algılayan arkadaşlar var. onlara yalnızca şunu söylemek istiyorum. agrafik embesiller! şüphesiz onlar sığ ve yosunludurlar. içlerinden biri ile karşılaştığınızda yatağında yalnız bırakın hâlâ akıllanmadıysa hafifçe kafasına sopayla vurup ekmeğini alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar