fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Lg g3- s5 arasında kaldım ve Ekran büyük olacak ve yavaşlama yapmasın 3-5 sene oyun falan çok önemli değil. Ayrıca lg g3 16 gb ile 32 gb arası çok fark olur mu? s4 ve minileri eledim ekrandan doalyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 g3 16-32 arasında ram farkı var 16 olan 2, 32 olan 3gb ramli. onun dışında g3 ün en büyük problemi bence aşırı ısınması o da 2k ekrandan kaynaklanıyor. sadece oyunda da değil üstelik video, film izlerken hatta browserda dolasırken bile ısınma problemi ile karşılaşabilirsin. onun dısında alet çok güzel. S5 e bir şey diyemiycem bilgim yok ama samsung sonuçta :) benm tavsiyem g3 ile kafa kafaya donanıma sahip(fiyat olarakta fark yok gibi) ısınma problemi olmayan Sony xperia Z2 ye bakman hem samsungtan falan cok daha şık görüntü olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Htc M8 bence.. ama o ikisi arasında da g3 derim direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 sony nin memleketteki teknik servis veren firması çok dandik. şanslı olur, muhattap olmazsan bişey diyemem de ellerine düşersen çekersin. o yuzden sony den uzak dur derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 32 ile 16 arasında 1gb ram farkı var. fark eder yani. g3 32 iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 g3 32 kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı henüz. lollipopla daha da güzel oldu. tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 bugun bende g3 16gb aldım iyi gibi şuan bi sorunu yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 g3 kullanan bütün arkadaşlarım çok memnun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Ben de kullaniyorum oldukca memnunum 32lik kullaniyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 kliksa'da falan 1400 lira, vatanda 1800. dist. garantisi falan ne kadar fark ediyor? ben her türlü yurtdışına yollarım servise sorun çıkarırlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 32 gb gold aldım 1400 tl carrefour da. Umarım memnun kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Pil ömrü haricinde kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Birde ısınıp çatlaması olmazsa memnun kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 cynogen yukleme yukledigimden beri sacmaliklar pesimi birakmadi calmama konusmayi bitiremem vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Arka kapaktaki telefone 4 tane dis ile baglanan zimbirti ne ve ne ise yariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 O ne ya görmedim ben öyle bisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 fenn said: Arka kapaktaki telefone 4 tane dis ile baglanan zimbirti ne ve ne ise yariyor wireless sarj icin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Doğumgünü şeysine hediye geldi (yarın geliyor gerçi) nasıl memnun mu insanlar ? Hiç hesapta yoktu ben ucuz yollu windows phone alayım diyordum bu geldi. Nasıl telefon ? Ne bilmem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 nova launcher kur başka bi şey bilmene gerek yok sdfh SenariouS said: fenn said: Arka kapaktaki telefone 4 tane dis ile baglanan zimbirti ne ve ne ise yariyor wireless sarj icin o hee algılayamamışım resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 SenariouS said: fenn said: Arka kapaktaki telefone 4 tane dis ile baglanan zimbirti ne ve ne ise yariyor wireless sarj icin o Güzel düşünmüşler şimdi baktım 50-125 tl arası fiyatlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 android high endde standart gibi bisey oldu o zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Burada Sony Z2 kampanyada LGg3 ile 100 kusur euro fark oluyor. Simdi LG g3 modellerinin hepsi 16gb , yani 2gb ramli. Z2 3gb ram, processor bir alti. Ama pili daha iyi, ram fazla, fotograf cozunurlulugu fazla. Z2 icin kutuk gibi telefon diyorlar ama. Benim icin onemli olan Pil omru, Fotograf, performans. Bunlari dununce Z2 alayim ben, degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 z2 al bence de zaten 1080p olduğu için cpu/gpu daha az zorlanacak performansı daha düşük olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sd kart aldım ama ayar yapamadım. Uygulamaları dahiliye kuruyor, heartstone u SD ye taşıdım ama bellekte yeri var onu güncellemek istiyor diğer yerden çalışmadı mı alet naptı anlamadım. uygulamaları atmamak mı lazım acaba sd ye nedir olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 G3 V20G-MAY-05-2015 adında yeni güncelleme aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar