Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 kafaya ruby gem %41, %29 falan leoric yüzükten geliyor. %50 bi tane vardı guardian galiba. akıyor sonra xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 gr 35-37 arası 3-4 dakkada dönülüyor bir de. eskiden de öyleydi zaten de şimdi xp gearıyla dönülüyor rahat, bu sezon iyice coşar paragon lvllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 çok sıkıcı lan :D adventure modu hiç eklenmemeliydi bence. oyun zaten sıkıcı ötesiydi ama en azından bir zorluğu bitirince diğer zorlukta oyunu baştan bitirmek başka bir zevk veriyordu. şimdi o da yok oldu, bir kez oyunu bitiriyosun sonra farm simulator 2015. ben diablo 2 battle nete giriom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 zorla mı sokuyolar farma.. aç tekrar bitir.. baştan mı bitirirsin artık, bir sonraki zorluk derecesinden mi.. neredense işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Artariel said: ben diablo 2 battle nete giriom selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 gece 6-7k shard kastım tek talraşa atmadı kadala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 goblin exploitle mi yoksa normal riftle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Yüksek level GRIFT yapmak için melee oyuncu arıyoruz. Varsa ilgilenen öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 10k da bıraktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Artariel said: çok sıkıcı lan :D adventure modu hiç eklenmemeliydi bence. oyun zaten sıkıcı ötesiydi ama en azından bir zorluğu bitirince diğer zorlukta oyunu baştan bitirmek başka bir zevk veriyordu. şimdi o da yok oldu, bir kez oyunu bitiriyosun sonra farm simulator 2015. ben diablo 2 battle nete giriom burdaki argumanı okudum, okudum anlayamadım ya bir şey olmuş sonra sıkıcı olmuş oyun da bir şey daha olmuş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 d2 de ne yapiyorduk sormasi ayiptir. act4 farmliyip durulmuyor muydu. oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bi de runeword olayını kaldırmasaydılar çok iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 baal room farmlıyoduk işte lvl icin. bide pindle veya mephisto run paso. burda ceist var en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 olay runeword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 millet ban/rollback yemiş bloodshard exploitinden, streamerların alayı paragon 200'lerden devam ediyo. Ama hiç temiz bi sezon geçmedi şimdiye kadar, geçen sezonda gr exp bugı sıçmıştı oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Ne exploiti la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Itj4MboDMkY https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=x60yVeKqJ8Sz8weDsYC4Dw&gws_rd=ssl#q=d3+bloodshard+exploit+season+3 1.6m bloodshar harcayan varmış, parti halinde bide. bunlarda banlenen top clan playerlarından bazıları, daha zibilyon tanesi var, blood thief komple silinmeli bence oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Gun icerisinde 40+ grift yada ne bileyim baska birseyler yapsak ya? 2-3 kisi yapinca daha hizli oluyor hem hersey. Yapmak isteyen olursa ekleyin pls -Bathorized#2983 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Exploit'e mi giriyo bi fikrim yok ama key hiding nedir?Nasıl yapılır bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Exploit olarak görülmüyor, herkesin yaptığı bir şey. 4 kişi trial yapıyorsun ve atıyorum 35 lvl key alıyorsun. 3 kişi keyi bankaya atıyor, daha sonra başka bir karakterle girip bankadaki keyi o karakterin çantasına alıyor. daha sonra bu 3 kişi ana karakterlerine geri dönüyor. 4. kişi 35 lvl key ile rifti açıyor kalan 3 kişi bankasındaki daha yüksek lvl key ile rifte giriyor. riftin sonunda herkes keyini uplıyor, sonra 2. kişi diğer karakterine girip çantadaki 35 lvl keyi bankaya atıp esas karakteriyle geliyor ve rifti açıyor diğer 3 kişi önce riftte upladığı daha yüksek keyler ile geliyor. bu şekilde 4 kişi sırayla açıyor ve tek trial ile 4 kere 35 lvl rifte giriyorsun. en son riftte gene key uplıyorsun ve bankanda fazladan 1 key kalıyor yüksek lvl. genelde en başta 4 tane 35-40 arası key yapılıyor ve 4.4=16 rifte giriliyor bu şekilde hepsi düşük lvl olacak şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Bathory said: Gun icerisinde 40+ grift yada ne bileyim baska birseyler yapsak ya? 2-3 kisi yapinca daha hizli oluyor hem hersey. Yapmak isteyen olursa ekleyin pls -Bathorized#2983 clandan soruyorum ben genelde online olursam yapan varmı diye. denk gelmedik heralde hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 µh said: Exploit olarak görülmüyor, herkesin yaptığı bir şey. 4 kişi trial yapıyorsun ve atıyorum 35 lvl key alıyorsun. 3 kişi keyi bankaya atıyor, daha sonra başka bir karakterle girip bankadaki keyi o karakterin çantasına alıyor. daha sonra bu 3 kişi ana karakterlerine geri dönüyor. 4. kişi 35 lvl key ile rifti açıyor kalan 3 kişi bankasındaki daha yüksek lvl key ile rifte giriyor. riftin sonunda herkes keyini uplıyor, sonra 2. kişi diğer karakterine girip çantadaki 35 lvl keyi bankaya atıp esas karakteriyle geliyor ve rifti açıyor diğer 3 kişi önce riftte upladığı daha yüksek keyler ile geliyor. bu şekilde 4 kişi sırayla açıyor ve tek trial ile 4 kere 35 lvl rifte giriyorsun. en son riftte gene key uplıyorsun ve bankanda fazladan 1 key kalıyor yüksek lvl. genelde en başta 4 tane 35-40 arası key yapılıyor ve 4.4=16 rifte giriliyor bu şekilde hepsi düşük lvl olacak şekilde. Bende mi mallık var burdaki karı anlamadım. Önceden bi tane yüksek lvl keyinin olması lazım zaten, getirisi ne bu işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 35 key ile girince atıyorum 42 veriyor sana ya. 42'yi yapmak istemiyorsun çünkü speedrun olmuyor, 35-40 arası dönmek istiyorsun devamlı. benim dediğimi yapınca 16 riftin tamamında 35 giriyorsun eğer öyle yapmazsan devamlı lvlın yükseliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Sezon 3 de, Kadala dan her türlü item çıkıyor mu? Bul-Kathos's düşer mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar