-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 kız güruhu geri dönse de gene üyeler birbirleriyle çıkıp sevişse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ahhhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 patide kiz var aslinda ama belli etmiyolar merve var mesela ama nickname vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 merve'nin olmadığı bir yer yok ki olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Bende geçende gördüm birini de kız olsa ne olur erkek gibi olduktan sonra.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 #occupymerve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 merve bana bi özel mesaj atabilir misin bi şey denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 kolu tüylüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 mokoko said: bende bi gün ofiste oturuyorum böle yeni bi çocuk gelmiş tipinide çok beğenmemiştim bişi var bunda diyodum. yakınımda da oturuyo bi baktım turuncu bişi parlıyo ekranında. aa lan dedim sen kimsin paticik'i nerden biliyosun falan. meğersem adam benim senelerdir sürekli gs fb maç başlıklarında kavga ettiğim herifmiş. vay anasını demiştim. şimdi öğlenleri kahve içmeye gidiyoruz, sigaraya falan çıkıyoruz. hayat çok garip kuşlar falan. MrLevie burada bahsettiğim gizli özne. o kendisini biliyo diye yazmamıştım safdasf "Ne varmış lan tipimde?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 patide yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Ben o kadar denk gelemiyorum ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 pati farklı bi ortam. iyi ki var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Sparkcaster said: ben babacum mostors'un eline vermiştim sene 2004 kamigawa prerelase de şunu övünerek anlatman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 O ne öyle turuncu diyerek yanıma gelen çok insan oldu, bazıları üye de oldular ama yazmaktan çekiniyorlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 yolda paticik görsem düşünmeden öldürürüm dansederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 MrLevie said: Pati locasıyız, her ay bir araya gelip cübbelerimizle işemeli sıçmalı ayin yapıyoruz biz. Konu işemeli sıçmalı başlamış. Nasıl adam gibi muhabbet dönüyor aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 paticik hitlistim var benim. kinimi içime gömdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 IRL bir arkadasim baska bir accounttan yazdigim 2000 mesaji okuyup, beni aramisti. 50 tanesini quotelayip, 'kolpaci' 'tabi tabi' 'eheheheh' 'ekiekieki' dedikten sonra kimsenin beni IRL tanimadigi bu accounttan yaziyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 kimseye denk gelmedim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 2005 den bu yana buradayım bende görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 orc_lord said: Ben o kadar denk gelemiyorum ya 8-) Benim arkadasimin arkadasi olarak denk geldigim insan sensin orc_lord :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 şu 88de selam veren patilere burdan seslemiyorum lütfen kız varken yanaşmayın ürkütüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 niye lan senden yakışıklılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 senle takılmıyorum misal bu yüzden kızları hemen üstüne çekiyorsun ayar oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar