totemic Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 baktım ama başlığını bulamadım. I am legend'in komedisi gibi olmuş. imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 bayık ötesi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ilk iki bölüm güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ilk 3 bölüm cok iyiydi. 4. Bölüm baydı beni bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 apokaliptik komedi, ilk bölümler güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 seks yoksa izlenmez sdfs ilerleyen bölümlerde kesin bi karı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 dunyadaki son kalan erkek gibi bisey olsaydi komediye daha cok yakisirdi.. bu ne lan, sakalliyimi izlicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 4. bölüm iyiydi. sakal gidiyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 cast: Kristen Schaal Carol Pilbasian (10 episodes, 2015) January Jones Melissa Shart (8 episodes, 2015) Cleopatra Coleman Erica (6 episodes, 2015) January Jones <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 January Jones kötü oyuncu. Yine yolunu bulmuş buranın da güzelini oynayarak sdf. Dizi iyi, eğlenerek izliyorum. Bazı sahneler yarıyor. Cast Away muhabbeti genel olarak yarıyordu. İçimdne bi ses bölümler ilerledikçe büyüsünü kaybeder diyo. Bakalım önümüzdeki hafta gündem ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 cast away özentiğili çok iyidi hakkaten, son gelen sarışın ile yürür bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 january jones cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 ilk bölümü izledim. (1+2) fena değil, bir kaç bölüm daha izlerimm gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 bence gayet iyi gidiyor. 20 dakika nasıl geçiyo anlaşılmıyor... bi seviştirseler şu adamı rahatlıcaz :) zencinin gelişi çok dramatik oldu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 bu dizi muhteşem başlayıp dünyanın en kötü dizisine dönüştü. 6 bölümden sonra falan anlamaya başlarsınız ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 ben 3. bölümden sonra daraldım. bu kadar süper bir konu nasıl "bir türlü sevişemeyen dallama"ya dönüştü anlayamıyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 sen yine erken bırakmışsın. ben mal gibi 11.bölüme kadar izledim. dibi gördü resmen dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 birkaç haftadır sıkıcıydı ama son bölüm çok eğlenceliydi. toddhe had sex with all of them dedi ya ağladım orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 moriarty said: bu dizi muhteşem başlayıp dünyanın en kötü dizisine dönüştü. 6 bölümden sonra falan anlamaya başlarsınız ne demek istediğimi. 6 da değil ilk 3 bölüm çok iyi sonra dibe vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 extra'lardan kırpmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 razzRaziel said: moriarty said: bu dizi muhteşem başlayıp dünyanın en kötü dizisine dönüştü. 6 bölümden sonra falan anlamaya başlarsınız ne demek istediğimi. 6 da değil ilk 3 bölüm çok iyi sonra dibe vurdu acıdığım için 6 dedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 hakkaten kötüleşti ama şu cast'teki diğerleri diziye nasıl dahil olcak merakına izliyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 dizi ilk hatun oyuncu olaya dahil olduğu anda dibe vurdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 yok be, o park sahnesinde sinirlenip mağazaya girmesi falan. başlardaki full dağınık adamla takıntılı kadım muhabbeti iyiydi. sonra phil melissayla nasıl sevişemez haline döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar