barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 valla hala aklımda mont ama 2k veresim de yok hiç. Dubai'de gördüm gerçi biraz daha ucuzdu ama yine de çok yani. En kaliteli deriyi üstüne diktirtsen bile daha ucuza bulabiliyorsun. Ha dizayn filan yapamayız tabi bunlar gibi. işte oradan geçiriyorlar. bir de marka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 arkasında janjanlı yazı olmayaymış çok iyiymiş de. işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 massimo dutti de 450 ye deri birşey bulursan al zaten. al sat yaparsın. stil olarak da, oradaki giyim ürünleri, daha slim* ve clean cut* böyle senin istediğin tarzda dökümlü yada amblemli birşey bulman zor. bu gösterdiğin örnek, pilot deri ceketlerini andırıyor. yani arayacağın terim esasında "bomber jacket" dedikleri mevzu. sanki buna benzer şeyleri superdry da bulabilirsin ama türkiye de zor ve istediğin fiyat aralıklarında olmayacaktır. ulaşılabilir gerçek deri olmayan ve güzel görünecek ceketleri içinde, bershka ve pull bear malesef. ama onlar da 1 senede haşat olurlar. önerebileceğim zibilyon marka var ama ne o fiyat aralığına uygun, ne de kolay ulaşılabilen şeyler değil. o yüzden tavsiyem, beymen e gir, ceketini beğen. internet ten aynı modeli bul. dericilere resimlerini ver gitsin. *slim fit ve clean cut a örnek http://www.massimodutti.com/gb/en/men/leather-jackets-c680513.html http://www.cosstores.com/gb/Men/Coats_Jackets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 superdry çok iyi de. işte japon modası trde apaçiler tarafından kullanıldığı için bilemicem. mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 evet, işçilikleri o kadar yüksek ki, giydiğin zaman. evet, ben şu anda deri ceket giyiyorum diyorsun. öyle bir ağırlık var. ve malesef, evet. apaçiden ve tikiler arasında yaygın. ama öyle bağcılar, zeytinburnu apaçisi gibi düşünme tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 zorluda bu arada superdry ın magazası. çakması cok yalnız dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 zorlu daki mağaza, yurtdışı mağazalarına göre o kadar patates ki. küçük açık büfe gibi yapmışlar. yurtdışına falan gidiyorsan, orada bak mutlaka. ama zorlu ya gitmişken cos a da uğranabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ben de superdry diyecektim. 2 yıl önce dubai'den aldım gayet çatır çatır giyiyorum hala. sıkıntı şurada: türkiye'de üretiliyor çoğu ürünü ve bir şekilde iç pazara sunuluyor. mal gibi 1000 liraya aldığın malı pazarda görebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ben şimdikini derimoddan aldım. Şık gene, klasik deri mont gibi değil. Bir de yumuşak ve ince baya. kuzu derisi sanırım. Ama bundan önce eskiyen montum süperdi. Avrupa yakasında dericiler var ya. orada bir dükkanda diktirmiştim üstüme göre Fiyatı da çok makuldu. Üstüme göre dikildiğinden de süper oturuyordu. 5 sene filan giydim. Yağmur vs yedirdim. kaydı sağı solu tabi. superdry'da fena değilmiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Matraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Derimod'da yılda 1-2 kez kampanya oluyor. 2. aldığın deri cekete %50 indirim yapıyorlar.Ben mesela abimi gaza getirip deri ceket aldırmıştım,sonra bunu eşiyle alışverişe yollayıp ,fişinide alıp mağazaya geri döndüm,kendi ceketimi yarı fiyatına aldım dasdsafd.Öyle bir keko bulursan Derimod'a uğra kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 adam abisine keko dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 baya kekoymuş yalnız lol ben de mi aldırsam abine bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ZaugnaKhaldun said: Matraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Ceket cok kotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Şuraya sıkıştıralım soruyu; Bu spastik "lean on" klibinde 1:28 de elemanın üzerinde parlak siyah-sarı bir ceket var. O %99 özel dikim ama model olarak ne diye geçiyor acaba? Kimisi bando ceket, kimisi hakim yaka ceket dedi ama google öyle demiyor. Bir şey çıkmadı pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 forgiver said: zeytinburnuna git belki ucuzdur Yıllarca deri işinde çalışmış, nispeten bilinen deri firmalarından birinin (gön) eski sahibi olan bir tanıdık da sürekli zeytinburnunu önerir. Aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 scotch soda deri ceketler baya guzel. 800-900 e bulunabiliyor yurt disindan ozellikle. tasarim, renk, kalite tek gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 stormeagle said: Şuraya sıkıştıralım soruyu; Bu spastik "lean on" klibinde 1:28 de elemanın üzerinde parlak siyah-sarı bir ceket var. O %99 özel dikim ama model olarak ne diye geçiyor acaba? Kimisi bando ceket, kimisi hakim yaka ceket dedi ama google öyle demiyor. Bir şey çıkmadı pek. bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Derimod falan hikaye. Eski deri ceketleri yok artık. Bütün mağazayı çakma hipsterlar ile apaçilerin giydiği kabartmalı ceketlerle doldurmuşlar. Ben de Hudson'u tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 deri ceket iyidir ama kesim cok onemli kalıplar zaten 3 asagi 5 yukarı cogu firmada aynı hassas nokta kesim ve akabinde dikim ben laleliden bi deri mont almistim hala kullanıyorum baya bi vintage oldu ama hakkaten kaliteli bi danaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 laleli zaten eğer doğru yerden alırsan en kaliteli deriyi bulabileceğin yer. ama marka olarak öyle janjanlı isimler yok o yüzden çakma gibi sanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 600 altı zaten gercek deri bulmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 millet defactodan lcw den aldigi montları/ceketleri deri zannediyor hep ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 unlü bi amerikan firması vardı baya meşhur b52 bomber pilot ceket yapıyolardı orjinaline sadık kalarak onu tek geçerim işte. markanın ismini unuttum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar