Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deri Ceket

AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

valla hala aklımda mont ama 2k veresim de yok hiç. Dubai'de gördüm gerçi biraz daha ucuzdu ama yine de çok yani. En kaliteli deriyi üstüne diktirtsen bile daha ucuza bulabiliyorsun. Ha dizayn filan yapamayız tabi bunlar gibi. işte oradan geçiriyorlar. bir de marka..
Sosyal ağlarda paylaş

massimo dutti de 450 ye deri birşey bulursan al zaten. al sat yaparsın. stil olarak da, oradaki giyim ürünleri, daha slim* ve clean cut* böyle senin istediğin tarzda dökümlü yada amblemli birşey bulman zor. bu gösterdiğin örnek, pilot deri ceketlerini andırıyor. yani arayacağın terim esasında "bomber jacket" dedikleri mevzu.

sanki buna benzer şeyleri superdry da bulabilirsin ama türkiye de zor ve istediğin fiyat aralıklarında olmayacaktır.

ulaşılabilir gerçek deri olmayan ve güzel görünecek ceketleri içinde, bershka ve pull bear malesef. ama onlar da 1 senede haşat olurlar.

önerebileceğim zibilyon marka var ama ne o fiyat aralığına uygun, ne de kolay ulaşılabilen şeyler değil. o yüzden tavsiyem, beymen e gir, ceketini beğen. internet ten aynı modeli bul. dericilere resimlerini ver gitsin.

*slim fit ve clean cut a örnek
http://www.massimodutti.com/gb/en/men/leather-jackets-c680513.html
http://www.cosstores.com/gb/Men/Coats_Jackets
Sosyal ağlarda paylaş

ben şimdikini derimoddan aldım. Şık gene, klasik deri mont gibi değil. Bir de yumuşak ve ince baya. kuzu derisi sanırım. Ama bundan önce eskiyen montum süperdi. Avrupa yakasında dericiler var ya. orada bir dükkanda diktirmiştim üstüme göre Fiyatı da çok makuldu. Üstüme göre dikildiğinden de süper oturuyordu.

5 sene filan giydim. Yağmur vs yedirdim. kaydı sağı solu tabi.

superdry'da fena değilmiş evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Derimod'da yılda 1-2 kez kampanya oluyor.
2. aldığın deri cekete %50 indirim yapıyorlar.Ben mesela abimi gaza getirip deri ceket aldırmıştım,sonra bunu eşiyle alışverişe yollayıp ,fişinide alıp mağazaya geri döndüm,kendi ceketimi yarı fiyatına aldım dasdsafd.Öyle bir keko bulursan Derimod'a uğra kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
stormeagle said:

Şuraya sıkıştıralım soruyu;

Bu spastik "lean on" klibinde 1:28 de elemanın üzerinde parlak siyah-sarı bir ceket var. O %99 özel dikim ama model olarak ne diye geçiyor acaba? Kimisi bando ceket, kimisi hakim yaka ceket dedi ama google öyle demiyor. Bir şey çıkmadı pek.

bilgisi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...