Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 çok önemli değil : ) hahaha çok güldüm
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 said: Tolga - Opare, Necip, Pedro, Motta - Töre, Tolgay, Veli, Olcay - Pektemek, Ba Stoper Necip http://anticuts.com/wp-content/uploads/2015/02/Godzilla-facepalm.png İlk maçtan ders almamış. Bekleyen de kabahattı zaten de... Neyse umarım patlamadan turu geçeriz.
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Iyi oynayan kazansin. Antin kuntinle kazanilmasin. Guzel goller olsun
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Resmi değil, antremanlardaki dizilişler doğrultusunda büyük ihtimal çıkacak olan onbir bu olacak. Genelde bu saatlerde açıklanan muhtemel onbirde hiçbir değişiklik olmuyor biz de bir nevi resmi diyebiliriz. Değişirse de zaten stoperde Necip'in yeri değişir. O da sanmıyorum.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Ersan hava toplarında avantaj olarak görülebilir ama açıkcası son haftalarda ersan çok kötü, baya hata yapmaya basladı, hucuma cıkarken top kaptırmalar, anlamsız uzun top denemeleri, gereksiz hareketler falan.Sırf uzun diye atınç oynasa bu kez hızdan kaybedecez adam cok yavas Necip'in biz çizgisi var stoperde, keşke Milo sakatlanmasaydı da onu hazırlasaydı şimdiye kadar, bir de sağlıklı bir Sivok fark yaratırdı. Onun dışında çift forvete dönmesi güzel, Biliç tek forvetle çıkar diye düşünenleri yanılttı, etkili bir Ba görebiliriz bu akşam. Necip dışında tamamen doğru 11, Necip de stoperler arasında en formda olanı oldugundan bişey diyemiyorum
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Sutter'i geçen maç Ersan yok etmişti ama, tek başına yine çok zorluyordu ama kart gördürmesi ve sürekli yapışması vs. etkili hareket etmesini engellemişti. Geçen maç olduğu gibi çift santrafor dönerse yavaşlasa da Atınç'ı almalı. Ersan, Sutter mi Oulare mi derken patlamıştı. Necip zaten ikisinin de beline geldiğinden bir tane hava topu alamamıştı. Kaleye yakınlaştırmazlarsa, ileride basarsak Necip'te sorun olmaz hatta iyi bile olabilir ama bilmiyorum. Görmek gerek. Bilic'in olayı zaten 60'dan sonra başlıyor. Ya patlar gider ya da turu alırız.
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Esh said: Mustafa atar bu mac mustafa atsın gelsin birde benim kaleye atsın
totemic Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 off saatler geçmek bilmiyor. kaldı 5 saat.. bu arada eve gidince herkes güzelce banyosunu yapıp abdestini alsın. asdf
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ben baştan aşağıya evi yıkıyorum suan abi asdafa
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 19:03'te doğu tribün otoparkında meşale show var! ulan yetişmeye çalışıyorum ya
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Bugün eve olimpiyat metrosu ile gitcem girebilirmiyim acaba stada sgshsh
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Esh said: Mustafa atar bu mac http://i.imgur.com/lI803l8.jpg
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Ben hiç iddaa filan oynamam ama gidip basasım var BJK'ye. BASAYIM MI LAN?
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Esh said: içime doğdu. atarsa hepinize dürüm. Quotelayak da beleş dürüm yeriz. memehehö.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hayde ben gidiyorum :P şans dileyin heuaeh.
Tori Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hyped maç sonrası olimpiyat stadı trafiğinde iyi şanslar abi :p
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 7 tane atmazsan sorun var zaten. bakıyorum bakıyorum, nereden baksan bir gol yazıyorum kendimize, içimize hüplettiğimiz asdfasd o da en az yani
Öne çıkan mesajlar