Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş - Club Brugge | 19 Mart Perşembe - 22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Tolga - Opare, Necip, Pedro, Motta - Töre, Tolgay, Veli, Olcay - Pektemek, Ba

Stoper Necip

http://anticuts.com/wp-content/uploads/2015/02/Godzilla-facepalm.png

İlk maçtan ders almamış. Bekleyen de kabahattı zaten de... Neyse umarım patlamadan turu geçeriz.
Mesaj tarihi:
Resmi değil, antremanlardaki dizilişler doğrultusunda büyük ihtimal çıkacak olan onbir bu olacak. Genelde bu saatlerde açıklanan muhtemel onbirde hiçbir değişiklik olmuyor biz de bir nevi resmi diyebiliriz.

Değişirse de zaten stoperde Necip'in yeri değişir. O da sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Ersan hava toplarında avantaj olarak görülebilir ama açıkcası son haftalarda ersan çok kötü, baya hata yapmaya basladı, hucuma cıkarken top kaptırmalar, anlamsız uzun top denemeleri, gereksiz hareketler falan.Sırf uzun diye atınç oynasa bu kez hızdan kaybedecez adam cok yavas

Necip'in biz çizgisi var stoperde, keşke Milo sakatlanmasaydı da onu hazırlasaydı şimdiye kadar, bir de sağlıklı bir Sivok fark yaratırdı.

Onun dışında çift forvete dönmesi güzel, Biliç tek forvetle çıkar diye düşünenleri yanılttı, etkili bir Ba görebiliriz bu akşam. Necip dışında tamamen doğru 11, Necip de stoperler arasında en formda olanı oldugundan bişey diyemiyorum
Mesaj tarihi:
Sutter'i geçen maç Ersan yok etmişti ama, tek başına yine çok zorluyordu ama kart gördürmesi ve sürekli yapışması vs. etkili hareket etmesini engellemişti.

Geçen maç olduğu gibi çift santrafor dönerse yavaşlasa da Atınç'ı almalı. Ersan, Sutter mi Oulare mi derken patlamıştı. Necip zaten ikisinin de beline geldiğinden bir tane hava topu alamamıştı.

Kaleye yakınlaştırmazlarsa, ileride basarsak Necip'te sorun olmaz hatta iyi bile olabilir ama bilmiyorum. Görmek gerek.

Bilic'in olayı zaten 60'dan sonra başlıyor. Ya patlar gider ya da turu alırız.
  • Yeni Oluştur...