aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Bruce jennerinkinden sonra seninki tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 oha..batticon un litresi 9 tl mi ne haftada 50 tl her gun 1 litre mi bitiriyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 bir de onun dezenfektan etkisi suruntu ile olur..yani kati parca ile mekanik surtunme ile, alip bir yere boca etmen cok anlamli olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 baticon diilde batiodin mi ne, 12.50tl 100mg i ve 2-3 gun gidiyor. betadine diye veriyorlardi taylandda burda sorduk muadili bu dedi eczaci. bruce jennerdan sonra tutmaz tabide benim amacim ve hedef kitlem farkli ona guveniyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Hoşgelmişsin ve çok geçmiş olsun. İnşallah iyileşme sürecin gibi, diğer konularda da(yasal mevzular, yeni hayatına alışmak gibi) çabuk uyum sağlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ilgilenip hepsini sıfırdan okudum. Tebrikler, umarım mutlu olursun demiyorum mutlu olacağın belli =) Hayallerinin peşinden bu kadar zorluğa karşı yılmayıp koşturman takdir edilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Hoşgeldin, büyük kısmı bitti işte. Bundan sonraki süreç daha acısız ama ilginç olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Laurelin said: baticon diilde batiodin mi ne, 12.50tl 100mg i ve 2-3 gun gidiyor. betadine diye veriyorlardi taylandda burda sorduk muadili bu dedi eczaci. bruce jennerdan sonra tutmaz tabide benim amacim ve hedef kitlem farkli ona guveniyorum! e tabi eczaneden cam siseli 100 cc alirsaniz ha diyene kadar biter..onun plastik siselileri var hastanelerde de kullanilan formlarindan..ecza deposu olur medikalci olur fiyati 9 tl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 bu da sizin delikanli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Ve laurelin yavaş yavaş yer altı ilaç dünyasının içine çekilir. İleride kuracağı u...u imparatorluğunun ilk adımları 2015 yılında böyle atılmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Az almak pahalidir. Surekli kullandigin banta tanesi 1.5-2 tl verirken 100 tane birden aldim. 50 kurusa geldi tanesi hem de kalitelisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Pekı bızım havaalanından dedıgın gıbı gecmeseydın normalde sıkıntı oluyo mu yanı sonucta pasaporttakı senle asıl sen artık farklısın.Yoksa durumunu belırten hastaneden kagıt falan mı verıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 axedice said: Ve laurelin yavaş yavaş yer altı ilaç dünyasının içine çekilir. İleride kuracağı u...u imparatorluğunun ilk adımları 2015 yılında böyle atılmıştı... Breaking bad teklifi geldi zaten OM ile, labaratuar kurucak sermayeye kaldi is Havaalani icin raporlar vardi zaten, onu gectim pasaportta parmak izi var zaten, o degismiyor sonucta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 heheh son hediyelerde bitti sonund aohhh 1 ay gecti doneli saka maka, su anda acayip kafam iyi ilaclar ile alkol karistirdigimdan gerci niye bunu buraya yazdim bende bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Anti-spam yazılımı mesajınızın spam olabileceğini algıladı. Bu mesajı halen gönderebilirsiniz, fakat forum yöneticileri mesajı onaylamadan diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemeyecektir. bingildak said: TR'e dönünce bana pm at bebişim, sana güzel bir şeyler gönderelim :) morfin kafasiyla okudugum bu postu 2 ay 3 gun sonra unutmiycagim aklinin ucundan bile gecmedi dimi :D top kek :D saka maka virallere baslamassiniz suzlu sozlukte simdi gordum :D yuz icin shiseido expert sun alicaktim sizden 50spf ama bi wet i var, ben normalini kullaniyom anlasamadik :( artik firca temizleme suyu alirim, o her zaman ise yariyor :D nars orgasm allik alirim diyordum thebalm da dupeunu buldum ucuz ucuz ohhhh fakir style :D neyse Ill hold you to your word m8 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Laurelin said: heheh son hediyelerde bitti sonund aohhh 1 ay gecti doneli saka maka, su anda acayip kafam iyi ilaclar ile alkol karistirdigimdan gerci niye bunu buraya yazdim bende bilmiyorum cpt.obv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bu başlığı kaçırmışım ben.. valla helal olsun yeni yaşantında mutluluklar dilerim büyük iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ahah tesekkur <3 bitti gitti, kritik en pislik donem olan 3 ayi atlattim, bundan sonrasi kolay. su agri kesici bagimliligi ilede mucadelem iyi gidiyor, %90 azalttim ilaclari, bi sekilde kilo almadan tutmaya calisiyorum filan 2,5 ay sonra spor yasagida kalktimi normal hayata donebilirim gercek anlamda :D cabuk gecti gitti, ilk geldigimde 1 saat pc basinda oturamiyordum, simdi gene eskisi gibi oyun oyniyabiliyorum en azindan, ipade mahkum diilim :P 3 ay ayni zamanda basari olcum ayi sonuc konusunda, taylanda revizyon icin donmem gerekmiycek. en az 5000tl tasarrufum var sirf sansim yuzunden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bence çok oyun oynama. hayvan gibi salona falan başla kilo ver kişisel bakım olayına dal. erkekler şişman sevmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Kilo alsan da boku ilaca at, durume degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sonra bi sevgili yaparsın olur gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ağrı kesiciyi geç de benzo benzo diyosun ona bağlımlılık olmasın bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 türkiye'de erkeklerin çoğu balık etli seviyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ulan çeto başlığı sandım fayv dalırs onli plis sör dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 2.5 ay sonra anca spor :) su anda yasakliyim hala. eylul sonu filan basliyabilicem, kimlik sorunuda kalmadigindan gider yazilirim bir salona, cardiodan once yoga ilede basliyabilirim, 1 senelik hamliktan sonra direk eskisi gibi 1 saat orta tempo cardio ya donmem imkansiz olur zaten. benzo bagimliligi ile sonra ugrasicam :P simdilik su agri kesicilerden kurtuliyim once yeter. benzolari kestim en azindan, 4-5 gundur hic alkolle karistirmadim ki buyuk basari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar