Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 vatan'a çok ayıp etmişler o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Daha onceki olaydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 türkiye ve ciddi çalışan kurum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 %25 muabbeti yıllardır olmuyor vatanda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 doviz uctuktan sonra ne % 25 i zaten..1 sene kadar once 180 e aldigim mal simdi 280.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 vatan bindirip indiriyordu yine çoğu yerden ucuza geldiği oluyordu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ee ne demek istedin şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 yani %20 büyük indirim demeden evvel dolar normalde 1.8 ken 2 kusur yapıp sonra bunun üzerinden indiriyorlardı. Gerçekte %5 anca oluyordu. Pahalı ürünlerde indirim biraz daha göze batıyordu. (sayıları atıyorum aritmetiğine girmedim :P) Ürün alırken haftalarca araştırıp en uygununu bulup alıyordum. Monitör ü böyle bir indirimden aldım diğer satıcılarla fark vardı ama ilan ettikleri kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 adamlar steamin bile fiyatlarını değiştirtti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 adamların publisherla sözleşmeleri vardır. Benim areamda benden aşağı fiyata sattıramazsın vs diye. Ona istinaden baskı yapmışlardır. her halukarda umarım fiyatlar uygun seviyelere gelir. Bu haksız kazancın tekelciliğin tüm karları da ellerinden alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Herhangi birine serbest piyasa şartlarında her ne şartla olursa olsun "şu fiyatın altına satamazsın, satarsan sana mal göndermem" vb. kısıtlamalarda bulunamazsınız. Gerekirse malı eritmek adına az bir zararla bile satabilir hiçbir şekilde karışma hakkı yok dağıtımcıların buna. Aksi olduğu takdirde yıllık cironun belli yüzdelerinde cezalar yağıyor firmaya. Rekabet Kurumu böyle hareketleri asla affetmiyor. Banka ve operatörlerde örnekleri mevcut geçmişte, inceleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Rewendor said: Evet Vatan'ın %25 falan gibi fantastik indirimleri olurdu, o indirimleri yapamıyor, ama o indirimi engelleyememeleri gerekir normalde. sen vatan'ın ne halt ettiğini biliyon mu ki :D adamların hacmi o kadar yüksekti ki. distribütöre aynen şunu söylüyordu. hacı herkese 5000'e mi veriyorsun, bana 4800'e vermezsen ben senden almıyorum bu ürünü keyfin bilir. muadilini y distribütöründen ucuza alıp onu satarım sen bilirsin. distribütör de vatan'a mal veremezse boku yiyeceği için gg wp çekip ucuza veriyordu, bunlar da o şekilde indirim yapıp her yerden %10-15 falan daha ucuza satabiliyordu malları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 e bu normal bişey ticarette zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 normal degil. Yemeksepeti de yapiyor bunu. Kanunen yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 genelde gida sektoru de bu isler promosyon maskesi altinda yapilir. resmi olarak distributorler tum alicilara ayni hacimdeki alimlar icin sebepsiz farkli fiyat cekemezler. o yuzden bir kac kutu bedelsiz promosyon mal siparise ekleniverir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 palavra vatanın indirimleri , diğer firmalardan hiç %15 ucuza sattıklarını görmedim. Çoğunluğu numaraydı, indirim bitince gelen fiyattan anlayabiliyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 %90 öyleydi belki de ben saçma ucuz fiyatlara external, printer falan aldığımı hatırlarım. Millet akın eder bitirirdi hatta, gidip alakasız yerdeki dükkanlarından bulabilirdin. Da VATAN-TA-TA-TA-TAN adı üstünde hükümetçi değil sdf, bu aralın cemaat şeyh şıh bi bağlantısı da vardır kesin yırtarlar ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Darksun said: palavra vatanın indirimleri , diğer firmalardan hiç %15 ucuza sattıklarını görmedim. Çoğunluğu numaraydı, indirim bitince gelen fiyattan anlayabiliyordunuz. yok gayet %10-15 ucuz oluyordu. sen kaçırmışsın :D bi de neredeyse her ürün böyle oluyordu. haftasonu %25 indirimini beklemek lazımdı. ha normalde hafta içi diğer firmalara göre kazığı sokuyordu ama haftasonu indiriminde %10 altına iniyordu herkesin (%25 diye reklam yaparak) Fistan said: e bu normal bişey ticarette zaten illa karşı çıkmak için yazmayın la şöle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Yedirmezler aga bunun döneride oyunculara ağır olur.Dedi dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Yok ya kaç tane ürün aldım Vatan'dan, kıyasladığım bir kaç site vardı. Çok az fark oluyordu.Söylenilen gibi %20-30 değil %5-10 du işte :P Buna aldatma diyoruz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 pc toplamak için iyiydi vatan indirimleri o zaman diğer ürünler değilde oem diğer sitelerden 30 50 lira ucuz oluyordu diğer parcalarla birlikte iyi geliyordu hepsini vatandan almak şuan yalan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Tekrar ediyorum, bu soruşturma oyun satışlarıyla ilgili. Vatan'ın donanım satışlarıyla ilgili yorumlarınız güzel de bu konuyla bir alakaları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 tekrar ediyorsun da, o soruşturmanın kapsamı genişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 genişlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Bu işin sonu bize patlayacak ya. "Sırf aral mı çalsın biz de isteriz" deyip ek dijital oyun vergisi falan yapıştıracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar