Aiko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 29.01.2015 tarihinde sanalmarketim'den aldığım ve toplamda 4 5 saat kullanmadığım mousepad'i hem küçük geldiği hem de performansını beğenmediğim için satıyorum. http://i.imgur.com/G6od3ub.jpg?1 http://www.razerzone.com/gaming-mouse-mats/razer-goliathus-control-edition istediğim fiyat 45 TL *faturası mevcut fakat kutusu yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 2 malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bunun yerine aynı paraya şundan 2 tane alın daha iyi yedek olur biri deasd http://www.sanalmarketim.com/sanalmarketim-qck-pro-gaming-mousepad-/p_29675/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bende tam tersine qck vardı, razer control aldım, şuan baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bendede mevcut bu amazondan almistim. Guzel urun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Beğenmedim ürünü diyerek satmak zor olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ürün güzel, bana hitap etmiyor. speed olanını kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 şundan var bende bu sendeki yeni baskılı olan heralde çirkinmiş ama mouse pad olarak gayet iyi bence control edition. medium da boyutu baya büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Aiko said: performansını beğenmediğim için Böyle yazarsan kim alsın bunu. "Çok iyi ama ben beğenmedim" desen neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 asdfg ayko kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 boyle acayip renkli seyler kotu degil mi, niye aliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 baya çirkinmiş bu. fistanın koyduğu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bir an midem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 offf noob mousepad'e yetememiş. ateş gibi mousepad, control edition baya fark ettiriyor, kenar dikişleri sayesinde masada falan kaymıyor, alın kalite her yerinden belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 aquila said: boyle acayip renkli seyler kotu degil mi, niye aliyosunuz. Bazı sensöre problem böyle acaip renkli şeyler, aquila haklı. Ben de Qpad ve Goliathus'u sevmeyip QcK kullanan tayfadanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ben bunu aldıktan sonra tam csde şov yapmaya başladım derken evlendim ve game over :( çok iyi pad ayrıca eşşşşşek kadar büyük olm nasıl pad ufak geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Bi marka vardı ya Japon galiba, Dünya'nın en iyi padini yapıyoruz diyen. Esh başgan yazmıştı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Artisan Yeni Otsu diye bi model çıkardılar aslında, bakmak lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Liebe said: ben bunu aldıktan sonra tam csde şov yapmaya başladım derken evlendim ve game over :( çok iyi pad ayrıca eşşşşşek kadar büyük olm nasıl pad ufak geldi ya yengeye forwardladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Hayate Otsu, 30$ en iyi diyor stop ability ve toz tutmamasından dolayı. Ama denemek lazım herkese göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Olm toz tutmaması ne lan, silmek 3sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 her yıl sanalmarketim qck'dan alıom ben kirlendikçe atıyorum 20 tl, qck ile de tamamen aynı çakma falan değil. sadee steelseries logosu yerine aynı fabrikada sanalmarketim bastırmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar