Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spor kulaklık


elma

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Sporcu arkadaşlar hangi kulaklıkları kullanıyorsunuz?

3 tane philips shq1000 eskittim, kulaklığın birleşme yerinden kopuyorlar. Bir tane daha sipariş vermemek için tavsiyelerinizi almak istiyorum. Bütçeyi azcık açabilirim, ama bir Bose ie2 alamam. In-ear bakıyorum, overhead philips o'neill, beats gibi kulaklıkları idmanda tecrübe ettim çok rahatsız ediyor düşüyor vesaire. Hem kocaman, salonda "ben burdayım bakın" diye bağıran kulaklıkları itici buluyorum. Pioneer SE-E721-R güzel gibi, yalnız ucu kulak tıkaçı gibi içerlere kadar giriyor. Tecrübeme göre bu uçlar 2-3 spora yalama oluyor.

P.S. Kardeş kulaklık neymiş, iphone kulaklığı tak geç seviyesinde yorumlar yapmazsanız memnun olurum.

iyi günler dilerim,
elma
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Eger ucuz olsun diyorsan su ikisinden birini al, sesleri filan ayni. http://www.meelec.com/Sport_Fi_S6P_Earphone_Workout_Package_p/ep-sf6p-rdbk-mee.htm http://www.meelec.com/Sport_Fi_M6_Memory_Wire_In_Ear_Earphones_Clear_p/earphone-m6cl-mee.htm Pahali olan daha iyi aksesuar ve mikrofon ve tuslu kablo ile geliyor.

Paran varsa Sennheiser'in spor serisine bak.

Uc olarak Comply Sx-200 al, 2 ayda bir filan degistir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

spor sırasında fonksiyonunu yerine getirip memnun etsin, fark edilmesem de olur sıkıntı yok =)

GERGE çok teşekkürler, üst modeli beğendim. Bunu TR'de alabileceğim bir yer var mı online ya da brick-mortar? Google da bir şey çıkmadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
akşam test ettim. Tam tahmin ettiğim gibi içine ter, kulak kiri alıp bozulmaya/tıkanmaya çok yatkın, ve plastik uçlar terden kulak içinden düşüyorlar zırt pırt. Plastiği de ucuz hissi veriyor. Memnun kalmadım, sadece outdoor cardio için kol cebi ile birlikte kullanırım arada heralde. Günlük kullanım için güzel alet, spor için berbat.

bir shq1200 daha alıcam heralde, fiyatına değecek sağlam kulaklık bulana kadar bununla idare edicem. Bunun kulaklıkları terden etkilenmiyor, sesin çıktığı alan da minnacık yer olduğu için teri pisi içine alıp tıkanması çok düşük ihtimal.

http://img.evolife.cn/2012-10/c595365cedb28ceb.jpg

Yine de tavsiye için teşekkürler tabi.

elma said:

GERGE kulaklık bugün geldi. Önincelememi geçti oldukça başarılı. Tek kaygım terden ıslanıp içinde ter pislik birikip 1-2 aya bozulması.

Yarın sporda tam gaz kalite kontrol yapıcam.

Teşekkürler tavsiye için,
elma
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün sporda kullanırım diye bu JVC'yi aldım. bu kadar iyi performansı olacağını beklemiyordum. asma kısmı hareketli kulağına göre şekil verebiliyorsun kesinlikle tavsiye ederim.

http://www.freshgizmos.com/wp-content/uploads/2010/01/jvc-headphones-inline2-08.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

dasBock, güzelmiş nerden kaça aldın? Google da bir şey çıkmadı


ben Erfurt Saturn mağazasından aldım 12€'ya. mediamarkt'ta satılıyormuş 55TL'ye

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/JVC-HAEB75SK-105-dB-iPod-iPhone-Uyumlu-Kulak-%C4%B0%C3%A7i-Kulakl%C4%B1k-Gri-Siyah,103452,503474,1484481.html?langId=-14&etcc_med=Price+Search+Engine&?outlet=1259&utm_medium=pse&utm_source=ucuzu&utm_campaign=pse&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&etcc_ori=ucuzu.com&et_lid=99&et_cid=99
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
sekiz saattir arastirmaktan kafayi siyirdim, risk budur diyip se215 alacagim sanirim spor icin, indirimli bulmusken

mevcut kullandigim sey audeo pfe 122, ucuncu senesini bitirdi bana alti aydan fazla dayanan tek kulaklik oldu, spora goturup risk arttirasim yok

riski alayim mi alternatifiniz var mi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kulaklık konusunda ben de sıkıntılıyım. Affordable ve kulakiçi olanlar yeteri kadar bas vermiyor. Kulaküstü kafadan düşmeyen bir şeyler alayım diye düşünürken arkadaşım şunu verdi. Bas mas mükemmel zaten kalite kulaklık. Havadan gelmese 200 tl piyasa fiyatını vermezdim.

Ucuz yollu bir kulakiçi için meelectronics sp6 ya da philipslerden shq serisinden bir şeyler alabilirsin. Benim gibi çok terliyorsan şu kulağa giren tıpacı olanlardan önermem, çok kolay çıkıyor.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/4179ispkPeL._SY300_.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Narstil said:

O tarzlarda kulağı terletiyor , geçtim kafanda kocaman bir şey ile spor salonunda geziyorsun. Kulak içi iyidir , hatta senin önceki sayfada yazdığın shq1200 aldım , ses kalitesi olarak güzel


ben de son zamanlarda pek memnun değilim. Bası ve sunduğu müzik tecrübesi çok iyi olsa da terlemeden dolayı kayabiliyor, özellike bazı egzersizlerde set içinde kulaktan düşmesi oynaması vs can sıkıcı

Sanırsam ultimate çözüm bu. Bir önceki 4gb lık versiyonu almayı düşünüyordum, üst versiyonu varmış, hem waterproof havuzda falan kullanırım hem de dahili 16gb hafıza yanında bluetooth ile telefona bağlanabiliyormuş. Fiyatı çok abartı değil ve malzeme kalitesi de iyiyse uzun süre gideri var gibi.

http://www.youtube.com/watch?v=TMuG1xtqpLs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...