BaaL Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 en çok geek buradadır diyerekten buraya açtım topağı ^^ günde 10 saat pc başında çalışıyorum en az çalışma odam şöyle: http://imgur.com/SJDskhY camdan dışarda güzel dağ orman manzarası var hıyar gibi duvara bakmak yerine oturduğum yerden kafamı çevirip arada bi dinlenirim, gözümü dinlendiririm falan. masa bulamıyorum 2 adet 24" monitör var, baya geniş boş çalışma alanı da lazım. şöyle şeyler var bunları da satan yok, tavsiye ve fikirlere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ofis mobilyası satan yerlerde L çalışma masaları işini görür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ben hayatta o çekmece gibi klavye koycak yeri olanlardan almam. klavye masada durur erkek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 imamizer'a katılıyorum öyle masam olsa her gün döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Abi öyle modüler falan çok kullandım huzuru dana gibi dümdüz masada buldum. Kollarımı neredeyse tricepse kadar masaya yayarak mouse kullanma qeyfi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Geek masasi dedigin uzun ve duz olur. 3metreye 1.5 metre masan olsu herseyi koyarsin, 3 monitor setup yanina laptop bilgisayar kasasi falan da koyarsin. Bunun maliyeti de 5 ayak x 50 lira arti yarim suntalam plaka fiyati . 300 lira max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 aynen ben de düz 2m masa beğendim 80 cm kadar derinliği var. dana gibi masa. almak için taşınmayı bekliyorum. 200 e falan bulunuyordu. 2 monitör + gerektiğinde rahat rahat 2-3 kişi yemek yiyecek yer, puzzle yapacak yer, elektronik zımbırtılarla, hobi ile uğraşacak yer, sevişilecek yer, lego mego yapacak yer kısaca herşey için bolca yerin de olur mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 bizim evdekinden yaptırsana, çok ucuza gelmişti o. istediğin gibi raf zart zurtta ekletirsin. ama bir yere sabitlemek gerek tabii. masa gibi istediğin cins biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ogrenci evinde o isler icin yemek masasi kullaniyordum ben..eski salon takimini benim eve paslamislardi..3 metreye 2 metre filan masaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Selam, İkea'dan dana kadar masif yemek masası alınır ve kullanılır! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 paramecium said: Selam, İkea'dan dana kadar masif yemek masası alınır ve kullanılır! Saygılar. iki tane al L yap hatta, öyle kullanıyorum ben geniş güzle yüksek çok rahat http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/09929641/linnmonadils-calisma-masasi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 bende bundan almayı planlıyordum da bel verir mi(sehim yapar mı)? diye tereddüt etmiştim. memnun musun masadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Çok iyimiş şu ya İkea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 şansa gel, ben de masa bakınıyom ama daha çok window shopping şeklinde. "negzelmiş bunlar" diye bakınıyorum. nette bunları gördüm, fiyata takıldım bi tek. masa1 bu 2. el ama tipi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ikinci el malın nakliyesi sıkıntı. al ikeadan uğraşmadan evine gelsin 30 liraya. limmondan da bi tane aldık kız arkadaşıma. 12 lik olan biraz küçük gibi, 150 alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 gereksiz pahali ikisi de..ikea saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 calvaria said: bende bundan almayı planlıyordum da bel verir mi(sehim yapar mı)? diye tereddüt etmiştim. memnun musun masadan? çok iyi masa yayla gibi memnunum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/49006326/bekant-calisma-masasi.aspx şundan aldım. memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 https://www.adoremobilya.com/roma-ofis-masasi-roma-cevizi Sanirim bu ama daha buyugu de olabilir 5 aydir evde degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Esh said: Geek masasi dedigin uzun ve duz olur. 3metreye 1.5 metre masan olsu herseyi koyarsin, 3 monitor setup yanina laptop bilgisayar kasasi falan da koyarsin. Bunun maliyeti de 5 ayak x 50 lira arti yarim suntalam plaka fiyati . 300 lira max http://i.imgur.com/gsEwXZQ.jpg olmuş mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ikeadan yemek masasi kullaniyorum ben, tek sorunu yuksek olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 cok iyiymiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Catze olmamış, küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/70214192/malm-calisma-masasi.aspx Benim masalardan bir tanesi bu, fazlasıyla büyük. Bayağı kullanışlı. Kablo saklama yeri var, L olan kısmı da sürgülü, işim olmayınca kapatıyorum yer kaplamıyor boşuna. Bayağı da sağlam, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 http://www.pouted.com/wp-content/uploads/2013/02/desk2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar