Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Fenerbahçe alacak inşallah yarın gene :D
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 aquila said: umarim ipi kopmaz asdf. yok kopmaz. organizasyon sirketine para verip yaptirmislar bu sefer. lazerli mazerli.
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ben de sabah bir yerde okudum dışarıda bir organizasyon şirketine koreografi yaptırıyorlar diye ehuehe
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 pattisliborek said: https://vine.co/v/OEadp9BwVBH ahahah süper :)
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 pattisliborek said: aquila said: umarim ipi kopmaz asdf. yok kopmaz. organizasyon sirketine para verip yaptirmislar bu sefer. lazerli mazerli. yalnız taraftar grubu olarak kendin beceremeyip organizasyon şirketine kareografi yaptırmak kendin yaparken ip kopmasından daha büyük rezalet :D
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Neden ki. Outsource etmisler iste. Amac gorsellik. Iyi yapmislar.
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ulan lig tv açtım yine o baros'un direkten dönen topu gördüm. yazık ya
quixef Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Al bir ölçek te bu maç özetini izle tam kanser sdfshg Tüm maç adamların kalede geçiyor ya
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 kesep döner sap döner belki biz saplarız
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 cansın hala yaşıyor mu. belki laneti başlatan adamdır ölürse düzelir.
Aceace Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ Muslera - Sabri, Hakan Balta, Chedjou, Telles – Selçuk, Hamit – Sneijder – Umut, Burak, Olcan Hamza Başgan yapma etme eyleme... Balta neden? Yazık değil mi bize?
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 semih mi oynasaydı umut u da koymuş ya 6 tane atarız ya da 6 tane yeriz
fenn Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Macin dusuncesi hemen atalim 2 tane ve maci boyle bitirelim. Macin ozeti ilk 30 dakka yorulup sonra 3 gol yiyip evimize donelim
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 son dönemde kadıköy'de iyi oynadığımız maçlar hep 2 forvetti ya. hani napsan yeniliyorsun bari risk al zaten. en güzeli.
kavurma Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 kadıköyden puan çıkaralım yeter galibiyet falan istemiyorum, adamları gaza getirmenin alemi yok boşu boşuna.
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Aceace said: GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ Muslera - Sabri, Hakan Balta, Chedjou, Telles – Selçuk, Hamit – Sneijder – Umut, Burak, Olcan Hamza Başgan yapma etme eyleme... Balta neden? Yazık değil mi bize? Bu kadar önemli bir maça Balta'sız çıkmak aptallık olurdu bence. Sol bek veya stoper savunmanın oralarda balta olmalıydı. Umarım maç saati değiştirmez. Sneijder solda oynayacak anladığım kadarıyla. Elinde hamle yapacak malzeme de var umutu çıkartıp yasini alarak orta sahayı güçlendirebilir mesela. Şu dizilimde tedirgin eden Telles Sneijder kanadından GG bindirirse sıkıntı çekeriz gibi görünüyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Umut yerine Bruma'yla başlayarak 4-2-3-1 formasyonuyla sahaya çıkmak daha mantıklı olurdu bana göre. Defansta Semih hazır değilse Koray yerine Balta bence de bir nebze daha güvenli bu maçta.
Aceace Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Ben Koray ve Brumayı tercih ederdim açıkçası.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Red said: son dönemde kadıköy'de iyi oynadığımız maçlar hep 2 forvetti ya. hani napsan yeniliyorsun bari risk al zaten. en güzeli. "Onbirini de dizdim buraya" http://www.youtube.com/watch?v=LVCn1b0c61U
Liebe Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 pff hiç heyecan yok çok temiz yenilicez abi
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 totem yapmayı da beceremiyon hiç çok belli ediyosun
Öne çıkan mesajlar