Giovanni Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Sandbox bir MMO arıyorsunuz yıllardır. Sandbox oyundan bekleyeceğiniz her şey UO'da var lan neredeyse? http://www.nebula.web.tr/?page_id=108 Hale bak. Sene 2015 biliyorum ama öyle değil mi? Pixel grafikler de moda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 A Tale in the Desert mi ne vardi bir aralar, o iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 herkes geri dönse şu uo ya direk geri dönücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 a tale isi guzel di de is yerinde oynayamam simdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 EVE var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Geçen açılınca bi başlamıştım kasmıştım charlarımıda ama stafflardan birisi terbiyesizlik etmişti kendisini şikayet ettiğimde farketmiştim ki hepside çoluk çocuk oynamaya değmeyen biryer diyip çıkmıştım serverden az küfürlük değillerdi keşke biraz beyin sahibi olsalarmış çok değil 50gram falan olsa ellerindeki şansı kullanıp uo nun türkiyede unutulmasını bi 5-10 sene geciktirme şanslar vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 esasinda sittin tane bilg prog vs var sittin tane de teknik fakulte..bulardan biri sevabina bole bir proje yapsa da sunucu acsa ustune de scripting game dev ayagina su cocuklari egitse hem de kalici guzel server olsa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 uo türkiyede bitmiş falan değil. hala 100+ oyuncu oynayan sunucular var. ha çoluk çocuk ayrı mesele. eski tayfa toplanabilir, millet wow mow oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 o da dogru eskiden bir tane mmog vardi simdi sallasan ole..say desem hepiniz en az 10 tane sayarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 uo da baydi abi ister istemez hicbir oyunun suresi 20 yil degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 silmaril e gelin işte. bir iphone dan scirocco dan farkı yok nebula nın şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 lel uo'ya başlayacaksam gideceğim son yer nebula olur. son yaşananlardan sonra ayakta kalıyor olması bile başlı başına yüzsüzlük zaten. halen playerlarının olması ne kadar garip ya asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 runuo kısmı için editle, 50 yıllık versiyonlarla falan baya bi sıçtılar içine yeni adam gelmez oldu. uo camiası olan bi oyun kapalı bi kominite bakarsan. yok öyle fazla oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 EVE var demeye gelmistim denmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 nebula baya leş bir server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Ultima Online oynayacağınıza Pong oynayın bari, daha iyi grafikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 kalabalık bi sphere server söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 silmaril yeni acildi iste. sen ben girdikce kalabaliklasacak. bellow staff hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 "Hadi 10 gün UO oynayalım sonra sıkılıp bırakalım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 senko said: uo da baydi abi ister istemez hicbir oyunun suresi 20 yil degil. valla benim çete toplansa yine internet cafelerde buluşup 30 kişi oynıcaksak ben başlarım.. evde tek başına oynanmıyor bu oyun kavgası olcak gürültüsü olcak birbirimize mouse fırlatıcaz klavye kırıcaz internet cafeciden dayak yicez falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Komik karakterler açmayı severdim ben. Okçu balıkçı (deniz hazinelerine yancı çok gelirdi, abi portre lazım pls) Simyacı güreşçi (boks antremanı yaptırırdım yenilere) Zerzevatçı - Terzi - Marangoz hatun vs. Fırıncı hatun (Pati taverna vardı bir ara teey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Llama said: valla benim çete toplansa yine internet cafelerde buluşup 30 kişi oynıcaksak ben başlarım.. evde tek başına oynanmıyor bu oyun kavgası olcak gürültüsü olcak birbirimize mouse fırlatıcaz klavye kırıcaz internet cafeciden dayak yicez falan Aynısı olmaz bende internet cafede öğrenmiştim ultimayı çokta zevkliydi falan ama TeamSpeak-mumble-ventrillo vs programlarla konsarak yine zevkli olabiliyor en azından craft oynarken bir yandan muhabbet etmek bile daha bi tatlı sadece muhabbet etmekten veya sadece maden kazmakta.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Dio Uo da ne güzel kasıyoduk ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Llama said: senko said: uo da baydi abi ister istemez hicbir oyunun suresi 20 yil degil. valla benim çete toplansa yine internet cafelerde buluşup 30 kişi oynıcaksak ben başlarım.. evde tek başına oynanmıyor bu oyun kavgası olcak gürültüsü olcak birbirimize mouse fırlatıcaz klavye kırıcaz internet cafeciden dayak yicez falan ya bizim kafe sahibinin 10 kişi aynı anda internetimiz giderek yattığımız an sonrası abi yarım saat açarmısın diye soran velede "LA YOH YARIM SAAT MARIM SAAT SİLKERİM SENİDE EYCOFUNUDA" diye sövdüğü gün geldi aklıma. ne güzel günlerdi be. abv tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 UO konusu açılınca görüyorum ki herkes ruh hastası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar