Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 4

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

pattisliborek said:

applev0dka said:

biz carrylemesek zaten tr futbolu tek takım yollayacak yakında.
sokağa cıkıp Beşiktaş diye bağırsanız az asdafa

Bunu diyip sonra G.Saray'ın daha fazla ülke puanı getirdiği tabelasının yüzüne vurulması...

Adjdsjs.

o tabela benim dediğimi haklı cıkartan bir tabelaydı, keşke anlayabilecek kapasitede olabilseydin :D lel
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

anlayacak kapasitede olmak için senin gibi kör kütük fanatik beşiktaşlı olmak lazım heralde.başka türlü matematiksel olarak senin dediğin gibi anlaşılmıyor o tabeladan

türkçe bilmeyenler için son tekrar:

gs 2 senedir CL'de başarılı ama ondan önce ne gs ne fb avrupaya gidemiyordu, tek giden takım beşiktaş idi ve puanları o sene sadece o topluyordu.

şimdi puanlara tekrar bak.

ben gs CL'de 2 sene basarılı oldu dedim, şimdi tekrar bak puanlara.
geri kalan senelerde rezil dedim, şimdi yine bak puanalra, o senelerde beşiktaş kurtardı ligi, yoksa şampiyon ön eleme oynayacaktı yunanistan ile aramızda 700 puan vardı dedim
Sosyal ağlarda paylaş

eh işte onu diyorum böyle şeyleri biz böyle yaptık siz böyle yaptınız diye söylememek lazım 3 büyüklerin bir şekilde var bir katkısı.ha bursaspor un bölümü olsa gidip onlara söylenebilir çünkü adamların zerre katkısı olmadı şimdiye kadar ülke puanına
Sosyal ağlarda paylaş

puanlar 5 senenin ortalaması olarak alınıyor.

6. sene önce üç büyüklerin Avrupa yapamadığı o rezalet sezon vardı. Yapanların da bir bok katkı sağlamadığı, o sezonun silinmesi de basamak atlamadaki önemli faktör

Biz sizi taşıdık diye goygoy yapacağı kadar rezalet sezonlarda ülkeye köstek olduk, sorry goygoyu da yapılsın. Yoksa ülke puanı konuşmanın hiçbir mantıklı ve güzel yanı olmuyor.

Gerçi ülke puanı konuşuluyorsa ve takım rekabeti avrupa maçlarına yansımıyorsa bu yüzden bu ülke futbolu her boku, her rezilliği hak ediyordur ya neyse

edit:

Misal gereğinden daha fazlaaz gs'li fb'li dalga geçmesi, ezmesi var bjk topiğinde. bu rezilliktir. hiçbir bok hissettirmiyor yenilgiyle ilgili. amk kayseriye elendiğimizde daha çok hırs yapmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

kaç senedir fener/bjk sürekli ceza alıp duruyor, 4 takım avrupada oynayabilse zaten yunanistan bizi geçemez ki. Heriflerin bir olympiacos u var başka bir haltı yok.

O kadar önemi yok bence, zor sezonları atlattık bundan sonra alttaki bir takımın geçme şansı yok. 1 CL 3 uefa gruplarında takım olsa muhtemelen uefadakiler grupları lider tamamlar vs o yüzden bir yığın puan gelir zaten panik yok :p
Sosyal ağlarda paylaş

kaç sene oldu işte 4 takım aynı anda gitmedi
ts bjk gs fb 4 lüsü gitse zaten çok kötü bir sonuç çıkmaz şu ts bile lider bitirdi yine.

5. bir takım olacak onda yapacak birşey yok tabi anca çöp olur kupayı alıp direk gruplara kalamazsa 4/5 takım şeklinde puanlar devam eder.
Sosyal ağlarda paylaş

ya adam kısaca şunu demek istiyor

2011, 2012 de puan toplamasak
2013 de ön eleme oynayıp giderdiniz

ama gaza gelip biz çok puan topladık her şey bizim sayemizde şampiyon olcaığız uefa bizimfilan gaza geliyor sonra da balon sönüyor
http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/olimpiyat_stadinda_olaylar_cikti_146.gif
Sosyal ağlarda paylaş

aynen ilk kısımda yazdığını söyledim.

ama ikinci kısımdaki gibi bişey demedim. gs başarılı 2 sene geçirdi diye üstüne basa basa söyledim.

biz de neredeyse CL takımı kadar puan topladıgımız uefa sezonu yaşadık falan filan.

tek dediğim gs 2 sene CL'de başarılı olmadan önceki senelerde Beşiktaş ayakta tutuyordu puanları nokta, bu kadar yani ötesini söylemedim.

lafı 15 sene önceki kupaya getiren de sizsiniz gs başarılı dememe rağmen. keşke gs o 2senede gitseydi, fener de gitseydi, keşke her sene 3 takım 10bin+ puan yapsa da 3 takım yollasak CL'ye
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşın ayakta tutabileceği bir puan olmasını sağlayan sey o 15 sene onceki kupa. bunu bi anlasan zaten olay cozulecek.

o sayede direk katılımdan havadan puanlar toplamaya basladık. o sayede 4 degil avrupaya 6 takım yolladık. o sayede bi ara 1 direk bir de 3. on elemeye katılıyodu takımlarımız. yoksa hala aynı sayıda takımla 2. on eleme turundan katılmaya devam edicektik. havadan grup puanı gelmiycekti. ozaman da baskasının ustunde tutunmamızı saglayacak bir puan tablosu zaten olmayacaktı cunku takımlar katılamıyor olacaktı. sadece senin katkı sagladıgın aralıgın onemli oldugunu dusunmek komik. senin katkı saglamanı saglayan temeli olusturan takımı, heleki son 5 senede hala tasınmısken, tasıdıgını sanman daha da komik.

o yuzden sacma argumanını anca forgiver falan anlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

beşiktaşın ayakta tutabileceği bir puan olmasını sağlayan sey o 15 sene onceki kupa. bunu bi anlasan zaten olay cozulecek.

o sayede direk katılımdan havadan puanlar toplamaya basladık. o sayede 4 degil avrupaya 6 takım yolladık. o sayede bi ara 1 direk bir de 3. on elemeye katılıyodu takımlarımız. yoksa hala aynı sayıda takımla 2. on eleme turundan katılmaya devam edicektik. havadan grup puanı gelmiycekti. ozaman da baskasının ustunde tutunmamızı saglayacak bir puan tablosu zaten olmayacaktı cunku takımlar katılamıyor olacaktı. sadece senin katkı sagladıgın aralıgın onemli oldugunu dusunmek komik. senin katkı saglamanı saglayan temeli olusturan takımı, heleki son 5 senede hala tasınmısken, tasıdıgını sanman daha da komik.

o yuzden sacma argumanını anca forgiver falan anlıyor.

gs lisesinden mi
olmasaydık olmazdı diyorsun da bir ara tek takıma düşüyorduk cl ye katılmada
kaç senein ortalamsı alınıyor şimdi son 5 mi 15 mi
Sosyal ağlarda paylaş

bu senenin siralamasina baktigimizda, fenerbahce'nin iki kez gidip 41 puan topladigini goruyoruz. biri daumlu sene, lille'e mi ne elenmistik, birinde de uefa yari final oynamistik ztn. besiktas 5 senede 3 kez gitmis sanirim, 2 sene mi ceza aldi bir sene mi emin olamadim, onda 31 puan toplamis.
Sosyal ağlarda paylaş

Şampiyonlar ligine direk kalıca zaten direk deli puan geliyor, gruplardan çıkabilirseniz vs 15-20 puan mı ne alıyorsunuz.
Uefa çeyrek final vs bile olsa anca 12-13 puan geliyor :p

UEFA Champions League points system
First qualifying round elimination – 0.5 points
Second qualifying round elimination – 1 point
Group stage participation – 4 points
Group stage win – 2 points
Group stage draw – 1 point
Round of 16 participation – 4 points
Since 2009/10 clubs have been awarded an additional point if they reach the round of 16, quarter-finals, semi-finals or final.
NB Points are not awarded for elimination in the third qualifying round or play-offs, since those clubs move to the UEFA Europa League and are awarded points for participation in that competition.
UEFA Europa League points system
First qualifying round elimination – 0.25 points
Second qualifying round elimination – 0.5 points
Third qualifying round elimination – 1 point
Play-off elimination – 1.5 points
Group stage win – 2 points
Group stage draw – 1 point
Since 2009/10, clubs have been guaranteed a minimum of two points if they reach the group stage and are awarded an additional point if they get to the quarter-finals, semi-finals or final.
*Penalty shoot-outs do not affect the calculation system.
Coefficient calculation
Clubs' coefficients are determined by the sum of all points won in the previous five years, plus 20% of the association coefficient over the same period (33% before 2009).
These rankings will be updated after each round of UEFA club competition matches.

Clubs

TUR
10/11 11/12 12/13 13/14 14/15 Pts
37 Galatasaray AŞ Galatasaray AŞ TUR 2.420 1.020 24.040 16.340 6.200 50.020
58 Beşiktaş JK Beşiktaş JK TUR 9.920 11.020 2.040 1.340 12.200 36.520
59 Trabzonspor AŞ Trabzonspor AŞ TUR 2.420 11.020 3.540 11.340 8.200 36.520
75 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK TUR 2.420 1.020 24.040 1.340 1.200 30.020
119 Bursaspor Bursaspor TUR 5.920 2.520 3.540 2.340 1.700 16.020
199 Kardemir Karabükspor Kardemir Karabükspor TUR 0.920 1.020 2.040 1.340 2.700 8.020
208 Eskişehirspor Eskişehirspor TUR 0.920 1.020 3.040 1.340 1.200 7.520
209 Gaziantepspor Gaziantepspor TUR 0.920 2.020 2.040 1.340 1.200 7.520
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...