SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Kanuni said: abi o kadar uydurma ki o linkteki vs olayi. yalan yanlis fitbitte hr yok diyor :) 10 gun pil suresi falan.. baya basiretsizler. abi hitbit charge var bide fitbit charge hr var eski modeli onlari karsilastirmis Kodugumun fitbitinin xl tr yollasa amazon hemen alacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ben karar veremedim ya birde kocaman ekran istemiyorum ince band daha çok hoşuma gidiyor. benim bilekler zaten incecik kız bileği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 şu daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 garmin HR monitör opsiyonel ne ya ya vardır ya yoktur. Varmı yokmu? Birde ekranlarının ömrü 5 aymış? Nasıl ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 goguse ekstra band takiyorsun o opsiyonel dedigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 SenariouS said: Kanuni said: abi o kadar uydurma ki o linkteki vs olayi. yalan yanlis fitbitte hr yok diyor :) 10 gun pil suresi falan.. baya basiretsizler. abi hitbit charge var bide fitbit charge hr var eski modeli onlari karsilastirmis Kodugumun fitbitinin xl tr yollasa amazon hemen alacagim Haklisin gormemisim:) sanirim dragon secti karsilastirma aletlerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Evet sanirim garmin vivosmart hr sectim. Inceligi vs cok hosuma gitti. App lerle calismadi nasil 1 2 yerde olumsuz okudum ama cokta onemli degil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Guzel dogru secim. Bileginin cevresi kac cm bilek kemiginden dirsege dogru 2 cm al ve olc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 baya ince ya olur hertürlü diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ben dün spordayken kolumda casio saat vardı bunun az değişiği http://www.hakemstore.com/image/cache/data/siyah-plastik-dijital-casio-saatler_111704-500x500.jpg asla rahat edemedim. Koşarken, yüzerken, tracking yaparken ok. ama spor salonunda yüksek tempolu, şınavlı, barfiksli, barlı bişiler yaparken çok rahatsız ediyor. Bide şu şarj olayı kafamda soru işaret idi. kim uğraşacak diye. bu sebepten dolayı, ertelicem biraz daha. sonuçta 500 liraya saat alsan ömür boyu takarsın da, şarjlı ürünler hep ömürlük olmuştur. pilli olsa yine ömürlük olabilir- kalitesine göre. neyse. vivosmart 3 çıksın charge hr 2 çıksın tekrar uğrarım bu topağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 rahatsızlık konusu oluyor her şekilde, hiç yokmuş gibi olmuyor malesef. kol bandı da olsa, göğse de taksan ek birşey var sonuçta. belki çok uzun zaman sonra alışılır.. ama şarj olayı düşünüldüğü kadar problem olmuyor. -en azından bendeki- çok hızlı şarj olduğu için bi sabah hazırlanırken veya duşa girerken falan şarj oluyor hemen. ya da haftada 1 cmt gecesi şarj etsem yetcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 abi kopamadım konudan da http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Miband-1S-2015-Xiaomi-IP67-Bluetooth-4-0-Smartband-Fitness-Bracelet-for-Android4-4-Xiaomi-Redmi-Note-2-Mi4-Mi3---iOS-Phones---Black-357888.html?source=ShareAsale mi band pulse varmış 10gün şarjı gidio hr ölçüo falan ve bedava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 al dene miband, para değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 gerçi hr olayı pek işe yaramıomuş https://www.techinasia.com/xiaomi-mi-band-pulse-review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 şimdi bu 50-60 lira gidip misfit alsam daha mı iyi acaba diyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 17dolar al geç bence dene olmadı burdan okutursun. Bende yapıştırdım birtane ama vivosmartı alıcam. Lakin amazon yollamıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 şu an tamamen bakışım değişti normal saat bakmaya başladım :D www.withings.com bunlardan alıcam. amazonda 100$a kadar düşmüş. 350 falan veririm. bulabilirsem bi yolunu https://www.withings.com/eu/en/products/activite-pop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 150$ a gelior her şeyiyle. biri dur demezse yemekten sora alcam sdsafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Bunlar leş gibi hiç güzel değil. Benim arkadaşım almıştı 2 hafta sonra sattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 saat ariyosan moto360 v2'yi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 türkiye ye shiplemiyorlar galiba? bi şekilde alırsan yorumunu eksik etme, alırız biz de belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 DareJedi said: Bunlar leş gibi hiç güzel değil. Benim arkadaşım almıştı 2 hafta sonra sattı. direk bu muydu arkadaşının aldığı? moto 360 ile ne alakası var abi bi kere onun şarjı 2 gün bunun 8 ay gidiyo assdafsd. amazondan 155$ a gelio shipping+import charge ile birlikte mavisi var mavi alsam 20$ daha ucuz. lan mavi mi alsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 mavi + opel tigra 60 lira için tigra tier olma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 abi yok evet, sırf tipi için alıyorum zaten. mavi alırsam sadece yazlık saat olarak kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 hr yok bunda fyi. hatta suda geciriyor sanirim. saat icin garmin forerunner 235 falan sportif.. ya da suunto ambit 3 ama hr yok anca gogus bandiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar