Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mekanik olmasın, aydınlatma olsun, TR olsun, büyük enter olsun, bilek desteği olsun, macro tuşları önemsiz, darbeye dayanıklı olsun, kolay temizlenebilsin. Örnek olarak Roccat Isku buldum, var mı bildiğiniz alternatif. http://www.sanalmarketim.com/roccat-isku-illuminated-isikli-turkce-gaming-klavye/p_37154/ Biraz bakındım piyasada klavye yok adam akıllı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 g502 g510 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 e bulmuşsun al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 mekanik aramadıkca bir sürü alternatif var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 roccat supporta birşey sordum. hemen cevap geldi, detay istedi. onu da yazdım. cevap gelmedi sonra. alman bir de bunu yapan. hayret ettim. support forumu falan yok bu arada. bir garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bingildak said: mekanik aramadıkca bir sürü alternatif var ya pics/links pls m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 abi mekaniklere geçmeden önce logitech g serisini kullandım ben, büyük olması sorun değilse 10 numara klavye http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g510-gaming-keyboard--tr-layout.html 510 yenisi galiba mouse olarak da logitech g serisini kullanıyorum bu arada http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g502-gaming-mouse.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Niye mekanik istemiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 hazır bahsi geçmişken bi f/p mekanik klavye edebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 edemeyiz çünkü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 f/p olmayabilir ama şu başarılı http://www.daskeyboard.com/model-s-professional/ http://cdn.shopify.com/s/files/1/0152/0433/products/Cartoon_Heropage_1024x1024.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 %100 CM Storm Quickfire XT MX Blues/TR layout (PS/2 üzerinden daha iyi bu). %100 CM Storm Quickfire Ultimate MX Browns/TR layout, USB, backlit, bi tık daha pahalı. %80 CM Storm Quickfire TK MX Browns, US layout, USB, Amazon. Bunun fiyatı da oldukça uygun. %80 CM Storm Quickfire Rapid MX Browns, US layout, USB, Amazon. %60 V60 Mini, US layout, USB, Massdrop'ta mevcut, baya bi switch çeşidi olması lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Daskeyboard'u da patidekiler çok hype'lıyor ama yabancı forumlarda hep üretiminin kalitesizliğinden şikayetçi insanlar :) Daskeyboard Amerikan firması bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Bright said: Niye mekanik istemiyon Öyle bir ihtiyacım yok çünkü, normal klavyeler işimi görüyor. Ayrıca sessiz olması önemli, oğlan falan uyurken rahatsız edilmek istemiyor pek paşamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bingildak said: abi mekaniklere geçmeden önce logitech g serisini kullandım ben, büyük olması sorun değilse 10 numara klavye http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g510-gaming-keyboard--tr-layout.html 510 yenisi galiba mouse olarak da logitech g serisini kullanıyorum bu arada http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g502-gaming-mouse.html Razer Lycosa kullanıyorum şu anda, macro kısmını bir kere bile kullanmadım. Sadece estetik olduğu için alındı :p G510 overkill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ben de hiç kullanmadım ama malzeme + tasarım + kullanış olarak iyi klavye (fp e vurduğunda en azından) - makroları kullansan da kullanmasan da. kötü yanı büyük olması işte, o makro tarafı yüzünden gereksiz uzuyor gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Sesin çoğunluğu tuşları ne kadar hor kullandığınla alakalı açıkçası. 0.2mm'lik o-ring'lerle sesin çoğundan kurtulabilirsin satın aldığın klavyede, hatta muhtemelen Rubber dome klavyelerden daha sessiz hale gelicektir. 0.2 mm'lik o-ring'ler 0.4'lüklerle karşılaştırıldığında tuş hissiyatında minimal oranda değişikliğe neden olacaktır. Video'daki MX Black'lerin çıkardığı ses de MX Red'lerle eşdeğerdir. MX Red bir klavye alıp o-ring takarsan oldukça sessiz bir klavyeye sahip olabilirsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Ben de g510 var. İndirimde 100 liraya aldım. Macroları, ekranı, ışık ve ses ayarları falan mükemmel. İndirim yakalarsanız gözüm kapalı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Ne indirimi o masallah 50% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Valla alalı 4 ay falan oldu. İstanbulda teknosadan aldım. Kadıköyde natilyusa gidebilecek biri oraya sorsun. Kız arkadaşımla buluşmuştum. Bişe almayacaktım. Geyiğine fiyat sordum. Etiketi yoktu. Satıcı eleman bilgisayara bakıp 100 lira der demez aldım. Verdiğim fiyat için inanılmaz kaliteli bir klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Ben de daskeyboard var ,kesinlikle kalitesiz falan değil ancak pislik içinde bıraktıgım için midir veya taşınırken mi bir şeyler geldi başına bilmiyorum ,bir kaç tuşu feda ettik ,nasıl çözecegimi de bilmiyorum ,3-4 sene oldu emekliye ayırırım diye kullanıyorum f/p konusunda fiyatı çok tuzlu ancak aldıgın ürün boş değil ,ben öneririm gözüm kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 zamanında iyi ki bi filco almışım dolar düşükken şimdi ekran kartı parası olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Filco, Ducky, KBParadise, CM Storm, Vortex (KBT), WASD, Max Keyboard, QPad, Logitech 710+ bunların hepsi olur da Razer ve Daskeyboard'a hayır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Redeagle said: Ben de g510 var. İndirimde 100 liraya aldım. Macroları, ekranı, ışık ve ses ayarları falan mükemmel. İndirim yakalarsanız gözüm kapalı tavsiye ederim. g710+ var. Makroları hiç denemedim. Ne için kullaniyorsunuz mesela? işe yararsa ben de kullanayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar