aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 dinamo kiev de turu geçiyo.tehlikenin farkında mısınz?
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Kim gelirse gelsinde haftaya balıkesir geliyor o daha sakat.
µh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 türk futbolunun bu kadar dipte olduğu bir dönemde cidden büyük başarı
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bizim sayemizde şampiyonun direk CL'ye gitmesi garantilenmiş
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bliksem said: Opare: Beşiktaş için kendimi öldürürüm https://v.cdn.vine.co/r/videos/69744C75B51182833569098326016_34fc3e0159c.1.5.815406164093821725.mp4?versionId=kDr8.x0H81TEOz_NpB6CjoOUscIXwkvf http://img.webme.com/pic/f/futbolcunun-sitesi/killforyougq6.jpg
Burax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 olimpiyattan az önce döndüm, atmosfer çok güzeldi :) yenilsek dönüş yolu çekilmezdi, keşke o top direğe çarpıp içeri gireydi daha erken gelirdik, 10-15 kişi kalp krizi geçirdi heralde :P
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 her yerim ağrıyor :P feci adrenalin yaptık be. forgiver said: 2-6=8 şuda sana >:D<
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 yeni geldim olimpiyattan, mükemmeldi her şeyiyle. taraftarı, takımı, bugün ortamın güzelliğine nazire edercesine Bilic bile kusursuzdu. Tam görmek istediğim hoca olmuştu, sevgim bir an tekrar %50 seviyelerinden %80lere falan fırladı. Kaç haftadır Tolgay diye ağlıyordum, Bilic'e sövüyorduk. İlk defa Oğuzhan yerine ilk tercih Tolgay yaptı rakibi de doğru okuyarak ve maçı alan adamda, oyunu karşı yarı sahaya yıkan adamda Tolgay oldu. Olcay'ı çıkarır, Kerim'i alır standart olarak şimdi diyordum son 10-15 dakikada da onu yapmaması bile inanılmaz bir tercihti. Olcay'ın savunma yardımları falan iki kanatta da inanılmaz katkı veriyordu takıma Kerim gelince yapamadı falan ama Kerim de tam noktasında alındı, koşularıyla yıprattı rakiplerin oyun kurmasını engelledi vs... Ya bugün için kimseye diyecek bir şey yok. Her yanıyla mükemmeldi. Helal olsun çocuklara da bugüne özel Bilic'e de :D Bilic zaten oyun okuma ve tercihlerin adil kullanma açsından sürekli bu istikrarı yakalarsa direkt 10/10 hoca olacak. Vasatlığını aşmasının tek yolu, tek engeli de zaten bu. Umarım kendisi de biraz değişikliğin ve korkak olmamanın neler kazandırdığını güzelce gördü.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Opare harikaydı. Hücuma kalkmayıp sürekli kanat savunması ve Ibe-Sterling vs. kimle eşleşse yok etmesi olsun. Necip bambaşka bir şeydi ya, stoperde hayatının en iyi maçını çıkardı. Serdar'a ayrı paragraf açmak gerekiyor. Bugün sadece bu maçı izleyen biri yarın Serdar'a 15 milyondan falan kapı açmayı düşünür. Maçta hiçbir hatası yoktu. Kameralardan nasıl yansıdı bilmiyorum ama ileri çıkışları, geri dönüşlerinde vs. karar hatası bile yoktu. O da kariyer maçını çıkardı tahminen, direkt X faktördü ya mükemmel ötesi oynadı. Sosa'ya çok küfrettim ama maçta tanıştığımız bir eleman söyledi. Maçtan sonra da Ali ece söyledi radyoda işte Sosa'nın fıtık ağrıları bayağı artmaya başlamış ama ilaçlarla vs. oynuyor diye. Hani hazır Oğuzhan tekrar form tutmaya başlamışken ve Tolgay'ı da artık görmüşken tedaviye vs. başlayıp, azıcık ara versin de kendine gelsin. Üç maçtır inanılmaz kötü oynuyor ve bugün zaten ilk yarı BJK üçüncü bölgesini tek başına bitiren adamdı. Ben Bilic'e yine sövdüm devre arasında çıkarmadı diye ama sonra yine unuttum işte asdfs
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 hehe penaltılara kadar gidip son saniye aldığımız bir maç hatırlamıyorum hele avrupada. Biz yırtındık lan penaltılara gitmesin bizimkiler kazma adamlar teknik cenk de yeto diye ama şu maçı gerçekten haketmiştik. 90 da direkte patlayan şut ile bitecekti iş aslında o zamanda mest olurdu millet. Müthiş gerilimli geçti, maç sonu adamların taraftar bile alkışlıyordu :)
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Olimpiyattan gözüm korktuğu için gitmeyecektim normalde, kardeşim ısrar etti gel gidelim diye. Yalnız bırakmayayım dedim, pişman olmadım :) Çocuklarımıza anlatacağımız bir gün oldu. Ağzım kulaklarımda, 8 senedir böyle hissetmemiştim. Biliç mükemmel hazırlamış takımı, helal olsun. Necip, Serdar çok güzel yanılttılar ve utandırdılar beni, helal olsun Opare'yi ve Tolgay'ı alan adama helal olsun Gol ve penaltılar sonrası çığlık atmaktan ses kalmadı.
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Liverpool's Kolo Touré, meanwhile, did his best to put a brave face on things. "A win would have been really, really good, but that's football," he shrugged. "We could have won, but we didn't. We just need to forget about tonight, learn from the defeat, and be ready for the Manchester City game on Sunday. Was the atmosphere tough for the younger players? Definitely. The atmosphere here was unbelievable – I think it was the best I ever played in. Honestly." http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2015/matches/round=2000588/match=2014604/postmatch/quotes/index.html
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Hocanın,yönetimin ve futbolcuların gösterdiği gelişme takdir edilesi. Özellikle Serdar-Cenk ve Necip inanılmaz gelişim gösterdiler. Bir çok insana laflarını yedirdiler. Biliç oyun kurma 9/10 oyuna etki etme 5/10 olduğu için eleştiriliyordu ama son 3 maçta da gördük ki artık oyuna etki de ediyor. Yönetim zaten son zamanda çok çok iyi. Başarılı ve katkı veren ucuza mal edilen transferler falan. Birlikte büyüyor, birbirlerini büyütüyorlar. Salaklık yapıp bu düzeni bozmazsak iyi yere gidiyoruz
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 opare neydi öyle ya motta bir daha oynamasın lütfen.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 tolga iyileşse de kaleyi göremez gibi, cenk acayip oynadı son 3 maçı. cenk serdar-pedro-ersan-opare veli sosa-tolgay töre-ba-olcay artık bu 11 lütfen !
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 lan turu geçmişiz ya oha maçı izlemeyerek kalp krizinden kurtulmuşum resmen. vay anasını ya.
fenn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 1. Uzatma devresinde uyumuş kalmışım yorgunluktan , gözümü açtığımda ekranda başka program vardı. Tebrik ederim . Umarım rakip dnipro denen takım olur
fenn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Opera , töre ve arslanı beğendim. Golün geleceğini hissetmiştim ve hatta dakikaya baktım 70 di. 80 e kadar atarlarsa atar yoksa bjk elenir demiştim. Maç 90 da ba nın direkte patlayan şutunda bitmeliydi aslı da. Bjk elenseydi bile saygı duyulurdu. Liverpolu tanıyamadım, eskişehir ve bursa bile bunlardan iyi oynardı. Bjk bunun gibi takımdan 8 yediğine yansın veya demir ren nasıl takım yönetilir öğrensin
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 dün atıbayının yerde süründüğü emeklediği düştüğü posisyonda atibayı Lifestealer a benzeten bir tek ben miydim : )
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 fenn said: Bjk bunun gibi takımdan 8 yediğine yansın veya demir ren nasıl takım yönetilir öğrensin saçma olmuş biraz. liverpoolun o kadrosu çok sağlamdı.
Öne çıkan mesajlar