sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 kadının soyadı drinkwater, su içse yarayanlardan demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 internet ne boktan bi yer olmaya başladı. bi elin parmakları kadar güzel oluşum vardı onlarda internetin kanserliğinden leş olmadı başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 yasasin fatshaming, anoreksiklere de bakamiyorum bunlara da bakamiyorum yazik gunah, ne bu ozguven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Xenus said: https://i.imgur.com/JQ2QRXV.png ted bitmiş. harbi nefes nefese kadını izlerken benim nefesim daraldı kapadım. ula patriarchy, capitalism racism diyo. ne racism'i, zencilerde doğuştan six-pack geliyo anasını satayım senin aile bildiğin ingiliz soylusuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Toxic masculinity / patriarchy muhabbeti varsa yeni dönem librul bullshit çıkıyor mutlaka altından, fat praising falan hep aynı zihniyetin ürünü. Gelir farkı uçurumunun tetiklediği sorunları tartışmak yerine semptomları tartışıp ortamı sulandıran tipler ekseriyetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 bi şişko olarak son derece katılıyorum fat shaming konusuna, tamamen kendi iradesizliğinden gnam gnam ucuz kalorili yemek yemekten şişmişsin, sonra gelip bunu meşrulaştırmaya çalışıyorsun. hani 5-10 bilemedin 20 kg fazlan olur alışkanlıkları kıramazsın falan anlarım ama peruklu john goodman gibi gezip biz güzeliz çünkü güzeliz dersen olmaz. anca bbw fetişçilerine güzelsin bacım. artan obezitenin altında yatan sebepleri çürütmek yerine semptomları normalize etmeye çalışmak gerçekten aşağılık bir durum, güzel tespit axsdsids. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ted'deki iyi güzel vidyalar konuşmalar derken ted shaming olmuş başlık sdfsd https://www.youtube.com/watch?v=cXbXNV9-ZAg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 vivavale said: evet değerli patiler, bu hafta izinliyim evde kafa dinleyeyim dedim biraz. kafa dinlemekten kasıt yatmak değil tabi. meh din konusunda araştırmalara devam ederken uzun zamandır aklımda olan TED konferansları ile ilgili bir topik açmayı düşünüyordum, fırsattan istifade edeyim dedim ve patide TED konferanslarının topiği olması gerekir bunun yeri de Bilim & Teknik tir diye düşündüm. Nihayet topiği ete kemiğe büründürmek bugüne nasip oldu. bu girişten sonra topiği açmanın verdiği sevinçle ilk paylaşımları ben yapayım dedim. videodaki kadın Lesley Hazleton, araştırmacı yazar bir teyzemiz. uzun zamandır büyük hayranlıkla takip ederim kendilerini. kur an ve Muhammed Peygambere çok farklı bakış açısı bulunmakta. yabancı olmasına rağmen kur an ı bu kadar sade bir çeviri ile fikirlerinde kullanması beni çok etkiledi. bu vesile ile TED konferansından bir kaç kesit buraya ekleyeyim.Tabi ki bu topik din topiği değil o yüzden TED konferanslarında ilginizi çeken konuşmalar olursa buradan paylaşabiliriz. hadi başlayalım. konferanstan bir kaç kesit çok iyi ama işine gelmeyenin her türlü gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=2Oe6HUgrRlQ Bu temada söylenebilecek hemen hemen her şeyi duyduğumu düşünürken bu çok iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 https://www.ted.com/talks/simon_sinek_how_great_leaders_inspire_action?referrer=playlist-the_most_popular_talks_of_all Şu çok başarılı. Bide bi teyze vardı onu da bulup koyucam. O da baya başarılı konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=jd2AMPNVANQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Burada olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Spoiler kyuubinin kafası1 year ago Boğaz espirisine bir insan evladı bile gülmemiş Kimse anlamamış ya la alkshf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar