DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Oha District 9 ve Interstellara kötü diyenlerin ilk 5 ne çok merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Öküz kokmuş topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 district 9 ve interstellara kötü demek. baya baya sen kötüsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Abi okuma yazma öğrenmeden forumda nasıl takılıyorsunuz onu anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Son dönemde izlediğim en kötü Dying of the Light heralde, adam modern tarihin ed wood'u bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Shoot Them Up: Şimdiye kadar izlediğim en saçma film sıralamasında 1. Havuçla adam öldürdüğünü görünce kapattım. https://1phil4everyill.files.wordpress.com/2011/01/shoot_em_up_monica_bellucci.jpg [hr] 50 Shades of Grey: Kim ne derse desin, sinemada 2 kere izlemiş biri olarak hiçbir tiyatral yanını bulamadığım başlangıcı ne kadar saçmaysa sonuda o kadar saçma biten bir film. http://cdni.condenast.co.uk/720x1080/d_f/Fifty-Shades-of-Grey-Film-t_720x1080.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ya siz kotu film izlememissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 DamienThorne said: Oha District 9 ve Interstellara kötü diyenlerin ilk 5 ne çok merak ettim :) millet götünden okumaya ne kadar alışmış:) kötü var mı yukarda?:) dilbilgisi kaç?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Kendi götüne sor onu bana ne soruyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 heh ilkokul 5 :) neyse takıl kafana göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 JJ abramsın tüm filmlerini aç izle işte ne uğraşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Hababam Sınıfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Trias said: Naptın Nosfe :) Laraken said: adam kült film kavramına tepki olarak doğmuş dfsfd. zeper said: Nosfe için 3 kere...ban ban ban! Kübrikçiler tepkili asdf. Merak etmeyin ortamlarda ben de "Kübrik çok iyi yeaa" diye geziyorum. Kült sandığınız filmerin hepsi imdb top250'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Feamer said: 2001 a space odyssey çarpılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 space jam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 birdman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Nosfe said: Kübrikçiler tepkili asdf. Merak etmeyin ortamlarda ben de "Kübrik çok iyi yeaa" diye geziyorum. Kült sandığınız filmerin hepsi imdb top250'de. Kübrikçilik değil, sadece otomatik portakalı yazsan neyse. Leon ve V for vandetta'dan ne istedin vicdansız...(= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 nosfe beğendiğin filmleri de yazsana çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 portakal yine iyi 2001 adamı resmen uyutuyor, 2 dakika kapıdan geçmesini bekliyorsun öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Nosfe said: İyi kötüyü geçtim en overrated filmler: - Donnie Darko - A Clockwork Orange - Leon - Sin City - Before Sunrise - alayı - Batman, Avengers, Superman, X-Men cart curt - No Country for Old Men - Requem for a Dream - Inglorius Basterds - V for Vendetta boldlara tamamen katılıyorum. katılmayanda aptaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Lyv said: space jam http://www.youtube.com/watch?v=l3AuUhE1uRw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 balans ve manevra, izlediğim en kötü filmdi. Ama o kadar saçmaydı ki sıkıldım diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Lyv said: space jam ayıptır ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 totemic said: Lyv said: space jam ayıptır ya.. http://i.imgur.com/7EaoEYt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar