Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışına taşınmış/taşınmayı düşünen patiler

Chemical

Öne çıkan mesajlar

di said:

Ocak 2012'de yaktim gemileriii, donus yok artik geri, tak etti canimaaa, bu maskeliii balooo...

Ehm. Hanimi da aldim Londra'ya yerlestim. Ogrenci vizesiyle geldim, burda ECAA vizesi aldim, hanim da bana dependant oldu, mutlu mesut yasiyoruz.

ECAA nedir, nasil alinir diye merak ederseniz kabaca;
http://forum.paticik.com/read.php?20,6391505#msg-6392489

sen gitmeden ben senden god of war almıştım di mi :)
Sosyal ağlarda paylaş

He ya. Bi de cay falan bisey ikram edeyim dediydim de yok deyip kactiydin. Eve atcam diye korktuydun herhal sdf

UK'de permanent calisiyosan ve ayni seviyede kalirsan az oluyo maas artisi fakat her level icin belirlenmis bi maas var. Level'in yukselirse, promote olursan tatmin ediyo artis.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

He ya. Bi de cay falan bisey ikram edeyim dediydim de yok deyip kactiydin. Eve atcam diye korktuydun herhal sdf

UK'de permanent calisiyosan ve ayni seviyede kalirsan az oluyo maas artisi fakat her level icin belirlenmis bi maas var. Level'in yukselirse, promote olursan tatmin ediyo artis.

ahah, yok ya işim vardı sanırım. o dönemki kız arkadaş biraz manyaktı da, iki dk boş bırakmaya gelmiyordu, kesin ona yetişiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Ben çok istiyorum, imkan da sunuyor şirket ama satış yaptığım için dilini konuştuğum bir yere gitmem gerekiyor. Dilini konuştuğum gidebileceğim İngiltere, Amerika, Fransa/İsviçre/Belçika falan var onları da istemiyorum.

Almanca falan açtırıp oralara gidesim var.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

"ABD'nin çalışma ortamı software konusunda huzurlu değil."

Bu ne demek anlamadım ben, ayrıca Belçika/İsviçre'yi beğenmeyip Avusturya'nın nesini beğeniyorsun?

Software sales konusunda çok yırtıcı bir ortam var Amerika'da rekabetten ötürü. Belçika/İsviçre çok kasaba vari yerler, İstanbul'dan sonra biraz daha dinamik bir yer gerekli bana kafayı kaybetmemek adına. Onun yanında bir de Fransızca konuşmak istemiyorum, hoşuma giden bir dil değil CV'de güzel duruyor sadece dsf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...