-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 di said: Ocak 2012'de yaktim gemileriii, donus yok artik geri, tak etti canimaaa, bu maskeliii balooo... Ehm. Hanimi da aldim Londra'ya yerlestim. Ogrenci vizesiyle geldim, burda ECAA vizesi aldim, hanim da bana dependant oldu, mutlu mesut yasiyoruz. ECAA nedir, nasil alinir diye merak ederseniz kabaca; http://forum.paticik.com/read.php?20,6391505#msg-6392489 sen gitmeden ben senden god of war almıştım di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 yurtdışında maaş zamları nasıl oluyor enflasyon'un düşük olduğu yerlerde özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 yüksek oluyor haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 He ya. Bi de cay falan bisey ikram edeyim dediydim de yok deyip kactiydin. Eve atcam diye korktuydun herhal sdf UK'de permanent calisiyosan ve ayni seviyede kalirsan az oluyo maas artisi fakat her level icin belirlenmis bi maas var. Level'in yukselirse, promote olursan tatmin ediyo artis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Di, Irlanda hakkında bilgin var mı hiç ? Varsa mesajlicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 di said: He ya. Bi de cay falan bisey ikram edeyim dediydim de yok deyip kactiydin. Eve atcam diye korktuydun herhal sdf UK'de permanent calisiyosan ve ayni seviyede kalirsan az oluyo maas artisi fakat her level icin belirlenmis bi maas var. Level'in yukselirse, promote olursan tatmin ediyo artis. ahah, yok ya işim vardı sanırım. o dönemki kız arkadaş biraz manyaktı da, iki dk boş bırakmaya gelmiyordu, kesin ona yetişiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 http://liberland.org/en/forum/?threadID=690387789552e88c59c392 sırbistan ile hırvatistan arasındaki 7 km lik bir alanda adamın biri liberland diye bagımsılıgını ilan etmiş ve vatandaslık kayıtlarına baslamıs.Doğal olarak en aktif alan türklerin basvuruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 adam megerse ordu topluyormus..askere alacakmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Internet altyapısını pek oturtamamış herhalde, sitesi açılmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Ben ankara anlasması vizesini yeni aldım.Bilgiler taze iken soru sorabilirsiniz.Daha ingiltereye gitmedim orası ile ilgili sorulara cevap veremem ama onun dısındaki konularda paylasım yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 meslegin ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Sap danısmanıyım.Abap developer faln işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Ben çok istiyorum, imkan da sunuyor şirket ama satış yaptığım için dilini konuştuğum bir yere gitmem gerekiyor. Dilini konuştuğum gidebileceğim İngiltere, Amerika, Fransa/İsviçre/Belçika falan var onları da istemiyorum. Almanca falan açtırıp oralara gidesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 ne sapmış arkadaş ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 gz gz hayırlı olsun. SAP hala sıcak konuyken orada iş te bulursun muhtemelen. yine danışmanlık firmasımı olacak iş olarak? Bizim sektör geçişe meyilli değil çok onun için şimdilik askıda o şekil bende ama yakında şirket kurma durumları olabilir proje kabul olursa o zaman bende düşüneceğim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 amerikayı neden istemiyorsun ki? yeni zelanda falan yok mu? pammuk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 O kadar uzağa gitmek istemiyorum, bir de Amerika'nın çalışma ortamı özellike software konusunda hiç huzurlu değil, gideceksem azıcık ondan da istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Xaenin said: Ben çok istiyorum, imkan da sunuyor şirket ama satış yaptığım için dilini konuştuğum bir yere gitmem gerekiyor. Dilini konuştuğum gidebileceğim İngiltere, Amerika, Fransa/İsviçre/Belçika falan var onları da istemiyorum. Almanca falan açtırıp oralara gidesim var. nereyi istiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Almanya olur Avusturya olur, hem parası hem huzuru olan yerler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 irlanda, amsterdam yazılımcı cenneti diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 o ankara anlasmasi vizesini zor veriyorlar sonra da her sene kontrol edip en ufak acikta postaliyorlar diye duydum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 "ABD'nin çalışma ortamı software konusunda huzurlu değil." Bu ne demek anlamadım ben, ayrıca Belçika/İsviçre'yi beğenmeyip Avusturya'nın nesini beğeniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 ben en fazla yunanistana falan giderim ya, fazla uzaklaşamam. stockholm mudur bilemiyorum ama seviyorum buraları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 eldar said: "ABD'nin çalışma ortamı software konusunda huzurlu değil." Bu ne demek anlamadım ben, ayrıca Belçika/İsviçre'yi beğenmeyip Avusturya'nın nesini beğeniyorsun? Software sales konusunda çok yırtıcı bir ortam var Amerika'da rekabetten ötürü. Belçika/İsviçre çok kasaba vari yerler, İstanbul'dan sonra biraz daha dinamik bir yer gerekli bana kafayı kaybetmemek adına. Onun yanında bir de Fransızca konuşmak istemiyorum, hoşuma giden bir dil değil CV'de güzel duruyor sadece dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 @dana22 İllegal bişe yapmıcam gidip kebapcıda kacak faln calısmıcam yapamazsam zaten yurda donerim turkiyede sektorde hala acık var zaten.Kendi bildigim iş planımda yazan işi yapacam, yaparsam kalırım yapamazsam giderim gayet net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar