Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Browser-Based oyun arıyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
global marketi de takip edin, bazı mallar dükkana gelenlerden çok daha pahlıya satılabiliyor ordan. dün normal fiyatının 10 katına sattığım şeyler oldu.
Mesaj tarihi:
Müşteriye değil world trade kısmına oynayın genellikle zaten, bir tane recipe line seçin, en diptekine ulaşmak adına yardırın müşterileri de iplemeyin pek fazla, her şeyden yapayım değil de en yüksek leveldaki itema ulaşma çabası daha mühimmiş her açıdan.

%900 karla satılan şeyler oluyor world trade'de, hem WT hem de unlock olarak işinize yararları yardırın.

Ha bir de paticik şehri süper de ben şimdi 519k popülasyonlu bir şehire girdim dünyam değişti, 3 kat falan arttı recharge rateler, her türlü resource var vs vs gelişimi çok hızlandırıyor yüksek poplu şehirler,o açıdan oynayasımız varsa kasıp öyle girişelim paticik şehrine.
Mesaj tarihi:
ulen bastım parayı bowyer tuttum fabric olmadan en basic yayı bile yapamıyormuş salak şey. boş boş duruyor. fabric fabrikası da 25k tüm şehir için ortak üretim yapıyor.
Mesaj tarihi:
şehir kontrolü kimdeyse daha aktif birine devretse? hatta şehirdeki davet gereksinimini direk kaldıramıyor muyuz? çok yabancı gelir ve yerimiz olmazsa müsade isteriz. gelişmemiz engelleniyor, şikayetçiyiz
Mesaj tarihi:
Kusura bakmayın beyler. Son zamanlarda aktif olamadım. Aradım baktım ama bi türlü bulamadım davet olayını kapamayı. Aktif olan kim var. Direk ona vereyim (Ayıp oldu)
  • 4 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Kesin birileri paylaşmıştır ama yine de yazayım ben

http://www.kongregate.com/games/Juppiomenz/bit-heroes

Fena sardı oyun arada zaman geçirmelik, çıtır.
Mesaj tarihi:
48 lvl oldum oyunda zaman geçirmelik herşey var işte çakma taming/pvp/raid/dungeon guild vs. petlerin dnalarını birleştirme falan güzel bayağı tablet/telefon için.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

yok mu şöyle hem mobilde hem web'de olan, işteyken browserdan gireyim, yoldayken telefondan gireyim, pay2win olmayan, güzel bi online oyun?

Benim verdiğim oyun kısmi karşılıyor istediklerini dene bak.
  • Yeni Oluştur...