sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Haydi kalkındıralım paticik city'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 kazandığımı yatırıyorum. zaten "müşteriye yok denmez. bitti ama birazdan gelir"in oyununu yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 global marketi de takip edin, bazı mallar dükkana gelenlerden çok daha pahlıya satılabiliyor ordan. dün normal fiyatının 10 katına sattığım şeyler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Müşteriye değil world trade kısmına oynayın genellikle zaten, bir tane recipe line seçin, en diptekine ulaşmak adına yardırın müşterileri de iplemeyin pek fazla, her şeyden yapayım değil de en yüksek leveldaki itema ulaşma çabası daha mühimmiş her açıdan. %900 karla satılan şeyler oluyor world trade'de, hem WT hem de unlock olarak işinize yararları yardırın. Ha bir de paticik şehri süper de ben şimdi 519k popülasyonlu bir şehire girdim dünyam değişti, 3 kat falan arttı recharge rateler, her türlü resource var vs vs gelişimi çok hızlandırıyor yüksek poplu şehirler,o açıdan oynayasımız varsa kasıp öyle girişelim paticik şehrine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ne oynuyonuz ole yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Bunu oynuyoruz http://www.kongregate.com/games/edgebeestudios/swords-and-potions-2 yeni açılan alanda yüksek level barbarian bulunduran hideout var komşular - onu açsak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ulen bastım parayı bowyer tuttum fabric olmadan en basic yayı bile yapamıyormuş salak şey. boş boş duruyor. fabric fabrikası da 25k tüm şehir için ortak üretim yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 çalışsınlar bırak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmirian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 sostizm said: Bunu oynuyoruz http://www.kongregate.com/games/edgebeestudios/swords-and-potions-2 yeni açılan alanda yüksek level barbarian bulunduran hideout var komşular - onu açsak ya. flaş flaş flaş ben de başladım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 şehir kontrolü kimdeyse daha aktif birine devretse? hatta şehirdeki davet gereksinimini direk kaldıramıyor muyuz? çok yabancı gelir ve yerimiz olmazsa müsade isteriz. gelişmemiz engelleniyor, şikayetçiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Kusura bakmayın beyler. Son zamanlarda aktif olamadım. Aradım baktım ama bi türlü bulamadım davet olayını kapamayı. Aktif olan kim var. Direk ona vereyim (Ayıp oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 izmirian said: sostizm said: Bunu oynuyoruz http://www.kongregate.com/games/edgebeestudios/swords-and-potions-2 yeni açılan alanda yüksek level barbarian bulunduran hideout var komşular - onu açsak ya. flaş flaş flaş ben de başladım . Kullanici adin nedir? Ekleyemedim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 gençler oyuna başlayın da köyümüzü geliştirek, herkeşe kafa tutak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 capitalism ho! aquil benim nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 sostizm said: Kullanici adin nedir? Ekleyemedim seni. abstnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmirian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 kullanıcı adım yokmuş misafir olarak oynamışım az önce izmirian kullanıcı adı ile tekrar başladım sostizm said: izmirian said: sostizm said: Bunu oynuyoruz http://www.kongregate.com/games/edgebeestudios/swords-and-potions-2 yeni açılan alanda yüksek level barbarian bulunduran hideout var komşular - onu açsak ya. flaş flaş flaş ben de başladım . Kullanici adin nedir? Ekleyemedim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 eheh facebook'ta asterix and friends diye bi oyun oynuyorum 2 haftadır filan çok eğlenceli, zaten asterix falan severdim küçüklüğümden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Kesin birileri paylaşmıştır ama yine de yazayım ben http://www.kongregate.com/games/Juppiomenz/bit-heroes Fena sardı oyun arada zaman geçirmelik, çıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 aa bit heroes. evet bunu denemiştim de sonra biraz sıkmıştı. ama şimdi telefonda oynuyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 48 lvl oldum oyunda zaman geçirmelik herşey var işte çakma taming/pvp/raid/dungeon guild vs. petlerin dnalarını birleştirme falan güzel bayağı tablet/telefon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Saeros said: eheh facebook'ta asterix and friends diye bi oyun oynuyorum mobil versiyonu da var. Tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ben onu bırakalı baya oldu ya ^^ ama bu aralar biraz canım çekiyor gene belki açıp bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 yok mu şöyle hem mobilde hem web'de olan, işteyken browserdan gireyim, yoldayken telefondan gireyim, pay2win olmayan, güzel bi online oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 clash royale ya, mis :D para basmak işe yarıyor ama gayet parasız da sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Xenocide said: yok mu şöyle hem mobilde hem web'de olan, işteyken browserdan gireyim, yoldayken telefondan gireyim, pay2win olmayan, güzel bi online oyun? Benim verdiğim oyun kısmi karşılıyor istediklerini dene bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar