Cute Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Therian Saga guzel hocam, potıon ıle skıll kasıyoruz falan yanlıs yonlendırme. Zanaatkar ozellıklerıne gore masalar vs.. var atolye cart curt dunya sey var basta yetenegının yetmeyıpte ayar çekeceğin.Neye yetişeceğini şaşırıyorsun. Yoldaşlar tek tip gibi geliyor insanlara t1 2 t3 t4 tipler var, uğraştırıcı süreçler vs.. Deadric in-game gelirseniz ses edin yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Therian iyiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Kingsroad web based. android based. grindin allahı . 1 hafta oynarım guzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 TOWN OF SALEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Yakışıyor mu hiç sizin gibi yakışıklı insanlara referanslı link vermek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 vay deadric paticik ten miymiş ya . iyi demirciydin yanlış hatırlamıyosam . şöle paticik olarak bi grup kursak birbirimize destek olsak . oyunda "tekir" ismim .beni ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 oyun Özellikleri: Çarpıcı 3D Grafik Bir Knight, Archer, ya da Sihirbazı arasında dinamik olarak geçiş Gerçek-zamanlı çok oyunculu Epik yağma ve yükselen patronlar kljahsufass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 STY said: Kingsroad web based. android based. grindin allahı . 1 hafta oynarım guzelmiş hocam bu çeşit milyon tane daha iyi oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 therian oynayayım dedim yarım saat, kusuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 therian iyi ya... aksamdan aksama 10 dk giriom yetio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 HarveyQuinn said: STY said: Kingsroad web based. android based. grindin allahı . 1 hafta oynarım guzelmiş hocam bu çeşit milyon tane daha iyi oyun var varsa isim versene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 kingsroad iyi ya. diablonun "evini arabanı satsan paran yetmez" versiyonu. ne var başka oyun bunun gibi söyle bakiim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Halen Torn oynayip, yardima ihtiyaci olan var mi? Ahanda adettendir referral linki: http://www.torn.com/1902542 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Vega Conflict oynayın. Eve 'in minimal versiyonu. Steam Browser Mobile nerden isterseniz oynayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 GEd said: HarveyQuinn said: STY said: Kingsroad web based. android based. grindin allahı . 1 hafta oynarım guzelmiş hocam bu çeşit milyon tane daha iyi oyun var varsa isim versene? Yıl 2016 olmuş, hala isim yok... MİLLET AÇ AÇ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Abi yeni görmüşüm alıntı yaptığınızı oha :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Drakensang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 hala cevap vermemişin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ne önerceğimi unuttum abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Saeros said: şunu beğenirsiniz belki http://www.kongregate.com/games/EdgebeeStudios/swords-and-potions-2 uğraşıp paticik şehri falan kuralım sdf Bu ne ya ? Ben bunu ilk defa görüyorum ve fena kitledi. Şehrimiz falan yok dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ahah eyvah yok valla şehrimiz neyin, ama gerçekten oyun yokluğunda filan iyi gidiyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Ben kuruyorum o zaman paticik adı altında. Edit: ben açtım Şehir. Gelmek isteyen haber eğlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Bende geliyorum o halde yoldayım... gerçekten yoldayım iş çıkışı istanbul trafiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Beni de baya sardı, 14 level oldum, üret sat bir şeyler yapıyorum, bu city contribution olayı ilerde oluyor sanırım çünkü fakirlikten ölüyorum, bir de recipe olayını tam anlayamadım öyle tıklıyorm şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paticik şehrine nasıl geliyoruz? Join butonu pasif görünüyor, davet mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar