Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Browser-Based oyun arıyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu türlerin alayı p2w oluyor dimi?
bi ara epey bir niyetlenmiştim ama hep hayal kırıklığı olmuştu.

https://www.tiberiumalliances.com/tr/home
şunu beğenmiştim ama oyunun sistemi aşırı gruplaşmaya itiyor. Büyük grupların içine girmeyince doğru düzgün birşey gelmiyordu. Sistemi gereği bir yerleri ele geçirip, elde tutuyordun.

Fakat oyundaki en güzel şey herkes merkeze doğru ilerlemeye çalışıyordu. Haliyle aksiyon sürekli artıyordu.

tabi araştırmıştım o kadar. Belki troll mesajları okudum.
Mesaj tarihi:
bu torn u açtık iyi güzel de olay ne ben onu anlamadım

crime paso fail ,exp bar crime success chance ık mık yok,böyle blind allah ne verdiyse basıyorsun ,level 4 olabilen var mı mesela asdf
Mesaj tarihi:
WaNTeD said:

slutting yap 2dk da 2m kazanırsın zaten de para ne işe yarıyor

Saeros said:

valla para mara gelmedi slot'tan :>

slutting başka bişeymiş ya bilemedim sdfs
yanlış yazdı heralde diye düşünmüştüm
bugün slutladım ben de, 1.7m param oldu
Mesaj tarihi:
Seperate said:

crime paso fail

düşük seviye crime yapın sonra yavaş yavaş dereceyi yükseltin diyolar
ben de "lan silah aldım armor aldım hala fail oluyo FFFFFFF" modundaydım ama o iş öyle olmuyomuş
Mesaj tarihi:
Beyler bu torn beni kesmedi ya ,oyunda agır bir anlamsızlık ve yavaşlık var, haliyle reset olmadıgı için milleti tutmak amaçlı yapılmış da düzenli 5 sene bu oyuna da bakılmaz

Topici hoplatmış olayım da şöyle browser strategy tadında bir öneri falan çıkar belki
Mesaj tarihi:
Ben çok sardım valla , 30m+ falan oldu baya yardırıyorum statlar falanda gelişti , yakında bir iş açmayı falan bile düşünüyorum açıkcası.

Tek sıkıntım ben bu kadar yardırırken yanımda bir crew yok , quel-thul hırbosu çakallık edip hemen ref koydu buraya ama kendi bıraktı :D Benim 1 tane bile ref yok .
Mesaj tarihi:
böyle oyunlar mmorpglerden daha çok zaman tüketiyor. diğerlerini oyna, sıkınca kapatırsın. bu tarz oyunlar git 10dakika hava al gel, şimdi yat gece 3 te belki sana birisi saldırır bir göz atmakta fayda var diye diye çekiyor insanı sinsice.
  • Yeni Oluştur...