mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 True Detective ve The following karışımı bi dizi dün gece oturdum 8 bölüm izledim (internette o kadarını bulabildim) 40-45 dk bölümleri ve hiç sıkılmadan izledim http://www.imdb.com/title/tt3502248/ kadrosu baya güzel, oyunculuk, hikaye vs güzel amazon yapıyo diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 A++ ürünleri baya tasarflu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Harbi bu isimi kullandirtmazlarki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 2. sezon ismi siemens olacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Niye kullandırtmasınlar beyaz eşya sektörüne mi hizmet ediyor adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 babam adımı bosch koysa, çıkıp 10 sene sonra telif mi yiyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 DarKRideR said: babam adımı bosch koysa, çıkıp 10 sene sonra telif mi yiyeceğim baban adını bosch koymuşsa adam olamayacağına inanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bosch bosch konusmayin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bosh yapmayin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 scorch said: DarKRideR said: babam adımı bosch koysa, çıkıp 10 sene sonra telif mi yiyeceğim baban adını bosch koymuşsa adam olamayacağına inanmıştır. adamlar gitmiş soyadlarını bosch yapmış, dünya devi olmuş. geçersiz tez, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 insan izlediğini söylemeye utanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 arama bozuk arkadaş o zaman. aradım bulamadım topiği. hepinize lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 kitap serisiymis yamulmuyorsam baya guzel bu sirada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Bitirdim simdi. Eh fena degil izletti. Dumduz sade polisiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Basrolde Robert varmis diyola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 katil buzdolabı çıkıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 her gören niye bu esprileri yapıyor. hayır hemen lak diye aklınıza gelen esprinin ilk sizin aklınıza gelmemiş olabileceğini düşünemiyor musunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 bir de dizinin introsu çok iyi geldi bana, bu mirrored cityscape fikri orijinal mi bilmiyorum da kesin ay yapım dizilerinde arak olarak karşımıza çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 İkinci sezonunu izleyen var mı bunun? Sözde 720p webrip indirdim bildiğin yalan çıktı, 1.5 GB bölüm ama pixeller 150 MB gibi sayılıyor. İlk sezonu bile mehti, ikincisi daha da kötüyse sileyim gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 amazondan riplerken, amazon streami ilk 1dk falan bağlantı hızından farksız çöp oluyor sanırım, hızına göre bitrate artıyor. az ileri gidince düzelir. ama o versiyon için eng altyazı bile bulamadım ben ehehe o yüzden sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar