Absolut Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Enayi tuzağı işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ben takip etmediğimden mi öyle geliyor yoksa bu adamlar her 3 ayda bir fln yeni model mi lanse ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Litminov said: Kanuni said: Edge goruntu sadece dedigin nedir ? Yani note edge'te o kıvrımlı kısımda pek çok işlem yapabiliyorduk. Başlat çubuğu gibi aynısı s6 edge'te de olur sanmıştım değilmiş. O kıvrımların hiçbir işlevi yok anladığım kadarıyla sadece estetik(!) Notificationslar vs var orada , borsa verileri, hava durumu vs diye gordum reviewde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Korax said: ee nezaman samsung cekiliyo su telefon piyasasindan? apple'ın ısrarla telefon ürettiği bir piyasada Samsung niye çekilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Apple kadar iyi uretemedigi mesela, samsung kamyon uretmeye devam etsin pls. Samsungun urettigi software olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 samsung front end yapıyor, google'a boku atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Benim bahsettigim seyde samsungun beceremedigi front-end zaten, samsung'un urettigi demisim yanlis olmus. Ki front-end'i o donanima sahip bi cihaza göre optimize etmek os uretmekten cok daha kolay olsa gerek. Yoksa nexus, htc cok daha basarili bu konuda. Koskoca samsung bunu beceremiyosa 10ghz islemcisi olsa, muthis uber dizayni olsa ne yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bazılarımız telefonu 10ghz işlemci, 4k cozunurluk, 50mp kamera vs gibi şeyler için alıyor. üst düzey telefon aldığımızda bunlar olmayacaksa gidip asus zenfon felan alırız zaten. ha evet kabul ediyorum, samsung gereksiz bloatware dolduruyor telefonu, güzel bir işletim sistemi de sunabilirdi. ama öte yandan apple sanki mükemmel cihazlar işletim sistemi yapıyormuş gibi fanboyluğa gerek yok. var mesela bende ipad, al işte spesifik donanım ve o donanıma yönelik işletim sistemi olmasına rağmen sürekli kilitleniyor cihaz ve abuk sabuk kısıtlamaları var. s6'da bloatware düzeldi diyorlar, bir deneyip bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Eh bazilarimiz da bloatware dolu olmayan, basit os icin aliyo mesela telefonu. Tercih meselesi, netekim iphone'a verecegim para kadar samsung'a verip bloatware ile dolu sacmasapan bi telefon almaktansa gider iphone alirim daha iyi, veyahut nexus alirim. Benim tercihimin fanboylukla bi alakasi yok aslinda, stabilite ve verdigim paranin karsiligini bekliyorum sadece. Kullanmadim degil samsung, aldim ve cöpe gitti 6 ay sonra. Apple'dan aldigim hic bir urun beni buzamana kadar 2 yildan assagi bi surede yari yolda birakmadi. Son kullanici olarak bakarsak olay sadece ihtiyac/tercih meselesi aslinda, o tartismanin sonu gelmez. Netekim sirket acisindan bakarsak, samsungun donanim özelliklerinden cok daha assagi özelliklere sahip(daha dusuk batarya, daha dusuk islemci/ram vs.) bi telefon uretip, bunu da iyi bi sekilde isletim sistemiyle optimize edip ayni fiyata satmak demek apple'in rakip urune göre daha cok kar etmesi demek, cikardigi aptal saptal kisitlamalar sayesinde herturlu kullanici kitlesine ulasiyo. Babanneye bile versem kullanir telefonu bi sure sonra ki BENCE basarili olan kismi bu acidan. Ayriyeten os o donanimi dogru duzgun kullanamadiktan sonra yemisim donanimini. Dedigim seyde bu, samsung bunu beceremiyosa iyi oldugu seyi yapmaya devam etsin tv uretsin, kamyon uretsin. Sirf telefon piyasasinda da bulunmak icin urun uretip son kullaniciyi zarara sokmasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Şu mereti alıp kullanan var mı? Telefon almam lazım, mali olarak bir sınırım yok tek derdim bütün gün masanın üstünde duracak, ne ram i ne de işlemciyi zorlama şansım yok, 2.5k buna verilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ben de emektar s4'ü elden çıkarıp s6 mı alsam diyorum. ama 100 lira daha verip note da alınabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 S6'ya o kadar para verme derim yada note a. S5 fazla fazla isini gorur 4den sonra. Su geçirmez özelliği de baya iyi. Kamera islemci ram de isini gorur. S5 ile s6 ve note 4 arasinda performans olarak %5-10 fark vardir. Ama fiyatlar fena uçuk. Benden soylemesi derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 general mobile android one al https://www.android.com/intl/tr_tr/one/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Samsung Electronics S6 sonrası % 8.4 mali kayba uğradı. Zaten kar edemiyorlardı sıra zarara gelmiş demek. Taklitçilik ile bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 beter olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar