Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 http://www.bemyeyes.org/ Son yıllarda çıkmış en iyi app, güzel bir hizmet. Android için çıkmamış ama beklemedeyim. http://www.youtube.com/watch?v=Y7bxlR-MxxM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Çok iyiymiş bu. Androidde olsa yüklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Vay be çok insancıl bir fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 istismara çok açık ya kesin bikaç oç çıkar puştluk yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 etrafta ama biri olsa tavsiye ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 körler dokunmatik telefon kullanabiliyomuymuş ya? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 voice over özelliği var onla kullanabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Fikir güzelmiş bir ara denemek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 photographer said: istismara çok açık ya kesin bikaç oç çıkar puştluk yapmaya ülkemizde pek yok ama azıcık insanlığı olan trollemez, bugun arkadaş ilk yardım isteğini almış. Alışveriş fişinde bir ürünün olup olmadığını sormuş. başka örnek: said: az önce ilk aramayı aldığım aplikasyon. türk bir kullanıcı gösterdiği banknotun kaç lira olduğunu öğrenmek istedi. gayet nazik bir şekilde teşekkür etti. lütfen herkes bu uygulamayı telefonuna yüklesin. sizin ayıracağınız 1 dakika bir başkasının saatlerine eş değer olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 turkiye de are you sex e sarar bu is diye dusunuyordum tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Güzelmiş ama level olayını yapmasalardı daha iyi, en azından visible bir level olayı olmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 yükledim de uygulamadan atıyor böyle sorunu olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 yükledim pek kullanan yok 1 saattir bişi yok gibi yaygınlaşır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Yükledim ben de ipade, bakalım günün birinde birilerine yardımım dokunursa ne mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 görme engelliler federasyonuyla ortak çalışma yapılırsa güzel olur. sertifikalı yardımcılar yapılabilir gönüllülerden oluşan. böylece memnuniyet için geri dönüş yapılabilir. sistem daha da genişletilir ve elde edilen fayda arttırılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 körleri troll'leyecek hayvanatlardan ziyade körüm deyip çükünü açacakları bekliyorum ben esas adsghf neyse fikir şahane ama. içimdeki moralfag android'e istedi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 kullanan var mı? Ben indirdim ama açmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 http://tedxcopenhagen.dk/talk/be-my-eyes/ yine TED'den çıkmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 app sorunlu kapattiktan sonra tekrar acinca sign istedi normal ve facebook logini hata veriyor surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 upp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Bana 3 kere çağrı geldi şimdiye kadar ama daha hiç cevaplayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 iphone 5 ve üstünde çalışıyormuş kuramadım ansını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 çok şansa ya yakalıyabilmek, saniyesinde başka biri imdada yetişiyo siz açmazsanız. sevindirici tabi bi yandan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 çok iyi fikir ya. helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 vay canına, crowdsighting bile çıktı. ama evet yani troll'e çok açık, "yol müsait mi" diye sorulmaz yani "geç geç araba yok gelen" diyen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar