bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 kurgu olarak son yıllarda gördüğüm en ayrışmış oyun olabilir. çok şüpheci yaklaşmıştım ama baya hoşuma gitti. http://store.steampowered.com/app/266510/ PS trailerını buldum : http://www.youtube.com/watch?v=n4krLv1ll-E görsel olarak ne iyi ne kötü. artwork hoşuma gitti. özellikle kart çizimler çok hoş. adım adım, rng faktörüyle ilerleme, seçimler, kartların deck'e eklenerek deck'in sürekli depth kazanması baya keyifli. kombat olayları simplified batman combatları gibi düşünebilirsiniz. çok bir derinliği yok. zamanla ile roll, ve zamanalama ile blok şeklinde. ben baya keyif aldım, denemeyi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Multi'si var mı ? kart oyunu ve single ise (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 storyline kart çekerek ilerliyor, yoksa magic gibi kart oyunu değil atıyorum 6 kart açıyor önüne, birini açıyorsun "traveling merchant" çıkıyor, gidip trade yapabiliyorsun, diğerini açıyorsun maze çıkıyor traplerden kaçıyorsun, diğerini açıyorsun goblin çıkıyor seçim yapıyorsun combat başlıyor veya işte item/kart fln kazanıyorsun gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Liseliler hatırlamaz, eskiden choose your adventure kitapları vardı, edward packard amcanın meşhur. Her sayfanın sonunda seçimler yazardı, işte a'yı seçiyorsan sayfa 36ya, eğer sen olsaydın b'yi yapardım diyorsan 45'e, hayır hayır bence c diyorsan sayfa 41'e git falan derdi. Kitabı baştan sona değil karışık okurdun. http://mcdn01.gittigidiyor.net/6159/tn70/61596723_tn70_0.jpg İşte o kitaplar meets tabletop deckbuilding oyunları meets batman arkham combatı gibi bişey oyun. Ayrıca steamde %50 kuponu var alıcaksanız bir arkadaşlarınıza sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 hand of fate diyince legend of kyrandia 2 geliyor benim aklima ilk olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 baya keyif aldım ben combatlar ileri de zorlaşıyor (3. bosstan sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bir sürü bug varmış endlessde 0ın altına düşmemeler başka şeyler, millet hep abusela leaderboardsda bilmemkaç binleri dayamış falan bir de unbalanced diyorlar, işte bazı buildler fazla kolaylaştırıyormuş hede early accessden erken çıkmış galiba biraz ama konsept müthiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ben endless oynamadım daha, sanırım toplamda 3-4 saat oynadım. story'nın 40% ında falanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Beyler ben çok beğendim, evet erken çıkmış sanki early access, ama oynatıyor ve her geçen dakika daha da güzelleşiyor. Dövüşlerde de Dark Souls seviyesi bir zorluk beklemiyorum açıkçası. Beklenti olmadığından da eğlencesine adeta Fable oynuyor gibi akıyorum :D kısacası tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 combati arkham olmus direk ama en azindan farkli silah secenekleri sunsalarmis 2hand sword veya bow falan. bir elde shield diger elde ne mace/sword farkmetmiyor ne savurursan savur ayni animasyon meh. roguelike-rpg card game fikir cok hosuma gitti uygulamada bazi eksikleri var ama kekstarter oyunu icin normal karsiliyorum. devam oyununda baya iyi birsey bekliyorum bu adamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 50k$'lık kickstarterla pixel artçı indielere inat fıstık gibi oyun çıkarmışlar valla. dealerın voice acting aşmış. baya sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 baya hoş ya bence de replay value'su olsun, havası olsun. tek sıkıntı combatın klasik aha yeşil yandı, counter attack, aha kırmızı yandı dodge şeklinde olması. ama galiba pek de başka yolu kalmadı real time combat yapmanın bu tarz oyunlarda. buna benzer Joe Dever's Lone Wolf var bu arada, beğenenler ona da bi göz atsın derim. onu da çok oynayamadım daha gerçi ama ilk izlenim iyiydi hand of fate gibi. aha link http://store.steampowered.com/app/279440 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ^ lone wolf'a ben de halleniyorum da sağlam indirim bekliyorum. (şu an %35'le 15 buçuk lira) neyse hand of fate'in kötü yanı combat'ı zaten oynayan herkesin dediği gibi. bi de 1-2 review'ci "böyle düşük bütçeli vatandaşlar için yanlış seçim arkham dövüş sistemi. çünkü animasyonları patlıyor fakir stüdyoların." demiş, o da doğru. ama oyun iyi ya, ki ben kart kurt falan da sevmem hani. bu ara lone wolf ve the forest of doom'a bakıp "aa gamebook adventure, ne güzel lan ehe" derken şahane oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 %50 indirimde steamde, değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 değebilir. diğer taraftan diğer rng/roguelike larda olduğu gibi bi replay zevki yok pek, enteresan bi şekilde. pacing yavaş replay bir oyun için. dövüş de çok dolgulu, yetenekler kombinasyonlar çok bi zevk vermiyo. 10 saat civarı düşün sen. aklına yatıyosa al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Xenus said: 50k$'lık kickstarterla pixel artçı indielere inat fıstık gibi oyun çıkarmışlar valla. dealerın voice acting aşmış. baya sardı 50kyla yaptılarsa şu oyunu kimsenin 500kdan fazla fund istemeye yüzü olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 oyunu bilmiyorum da adamın belki kendi parası vardır, ben zaten oyun çıkınca kazanırım diye cebinden koymuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 https://www.humblebundle.com/hamble-staff-picks-bundle humble bundle'a gelmiş. $5.37 şuan averaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 ikinci gelmiş la https://www.youtube.com/watch?v=zcwMD0TpU5A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 ozet gecin abi olmus mu? dun twitch'de gorunce heveslendim biraz. gerci ben ilk oyunu oynuyorlar saniyordum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 ilk oyundan farkı yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 arcane said: ozet gecin abi olmus mu? dun twitch'de gorunce heveslendim biraz. gerci ben ilk oyunu oynuyorlar saniyordum ahah. oyunda bi dealer var. bi de bizim karakter var. dealer'la bi kart oyunu oynuyoruz. deck oluşturup adventure'a atılıyoruz oyun içi. deck'e göre silah, encounter, npc'leri falan etkileyebiliyoruz. combat arkham style ama stüdyo küçük olduğu için animasyonlar biraz dandik. narrative ve deck'in oyunda başımıza gelenleri etkileme tatavası bakımından unique bi oyun. ellerinden geldiğince özen de göstermişler, sadece işte combat biraz tırt. onun harici çok tatlı oyun bence. gerçek indie'lik bu. tabi bu dediklerim ilk oyun için geçerli, ikinciyi oynamadım daha. review/gameplay bakıp alınabilir ilki gibi düzgünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar