Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3

fenn

Öne çıkan mesajlar

http://pbs.twimg.com/media/CEOcM_xWEAA4p3e.jpg

Kaba bitti olm niye çuvallasınlar. 2 ay sürüyormuş çatı montesi işte ona geçilecek ki kirişleri dizmeye başlamışlardı hafiften ters taraftan. daha erken bitecek terslik çıkmazsa.

Tribün Dergi vs. yine haber salladı geçen de siklenmedi genel olarak asdfs Millet boşuna unfollow etmiyor, tam bir embesil hesap haline geldi. GS'li birine yönettiriyorlar bir de belli asdfdas
Sosyal ağlarda paylaş

olm işte normal şartlarda dün itibariyle 3 ay kaldı tamamlanmasına

şuan onur meselesi yaptı yönetim, tüm kaynaklar stada aktarılıyor. futbolcu ve basketbolcularla konuşup maaşların ertelenmesini vs. istemişler ve 2 aydır ödenmiyormuşta maaşlar vs.

yeni sezona her şekil yetişir de maddi sıkıntılar tekrar baş gösterdi. ba transferi çok lüks oldu bize bizim götümüzde patlayan o oldu. bari şampiyon vs. olsakta rahatlasak ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mechul Haberci @mechulhaberci

Anlaşılan birçok oyuncu var. Sezon sonu şampiyon olup ŞL gitmemize bağlı olarak tercihler yapılacak ve imzalar atılacak.

Çok önemli isimler var,birkaç isim Beşiktaş ŞL'ne direk katılırsa imza atacağını bildirmiş. Bu nedenle daha yüksek hedefler için başarı şart

7 yabancı 1 yerli transferi yapılacak.Yabancılardan 2'si gelecek vaad ediyor. 3'ü üst düzey,diğer 2'si ise görev adamı. (Şampiyonluk olursa)

Şampiyonluk kaçarsa transferde rota tamamen kendi milli takımlarında sürekli oynayan 24 yaş altı potansiyeli olan oyunculara dönecek.

Aldığım bir habere göre ise Sivok ile transfer görüşmeleri her an başlayabilir.Yönetim kalmasına sıcak bakmaya başladı.

Gelecek yıl transferde büyük rekabet bekliyorum.Özellikle Arjantin'li oyuncu transferlerinde sanırım Trabzon ile kapışacağız.

Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bizim görüştüğümüz 2 Arjantin'li var. Bu nedenle Trabzon ile Tolgay transferindeki gerilimi tekrar yaşayacağız

Beşiktaş 3. olursa Bilic ile yollar ayrılabilir. 2. ve Şampiyon olması durumunda 3 yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Luce haberleri yalan.
-
Fenerbahçe Luce ile 3 görüşme yaptı ancak Luce'nin yıllık istediği rakam 5M Eur. Transfer bütçesi için de 60M Eur istiyor.

Türkiye'de Luce'ye bu parayı veren kulüp aptaldır. Sağlık sorunları ile boğuşan bir hocaya bu paraların verilmesi komedi olur.

Sivok haberini dün bizim abide söyledi, masaya oturulacak kesin olarak dendi. Atiba ile büyük ölçüde düşünülmüyor ama böyle yok paraya vs. imza atarsa devam dendi.

Astori'yi de o söylemişti. Kaleciden de vazgeçmişiz Günay'a yatırım yapılacakmış ama bonservisi elinde, çok üst düzey bir yabancı kaleci eğer ucuza imza atarsa yine alabilirmişiz vs...

Gerisini meçhulda anlatıyor zaten. bu adamı daha önce de atmıştım buraya zaten biliyorsunuz söyledikleri %90 oranında hep doğru çıktı. Yani medyaya yansıdı doğru olarak diyelim.

edit: birkaç şey yazmaya devam ediyor, yazdıkça eklerim - den sonra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...