dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 aa ben de ailem ile yasiyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 dana bi ayrıl ya klasjdasklj sen aile babasısın. lafım aile çocuğu olarak yaşamaya devam edenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Birde bir konu daha var, ne hediye alıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 ben sevgililer gününü kerimle geçiricem çünkü sevgilimle geçirmekten daha iyi. kerimin nicki neydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 özendirdiniz lan public mublic akmış gene forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Lord_Argos said: Neyse sevgilim olsaydı şöyle bir program yapardım: 15:00> Sinema Faslı (Grinin Elli Tonu net) HAHAHAH NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 adam sex machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 senko said: otel niye? 30 yaşında annenin evinde yaşayınca öyle oluyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Ava çıkıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Dworgian said: çünkü evde sevişmek too mainstream kldjaskldjas ha bir de "çünkü hala aileyle yaşıyorum" cu arkadaşlarım var ya. yaşları olmuş 35 36, hala aileyle yaşanır mı? te allam yasanir tabi lan bizimkiler istanbula tasinsin ilk isim yanlarina damlamak nasi para birikir belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Lord_Argos said: Birde bir konu daha var, ne hediye alıyorsunuz? ben sana daha önce söylediğim arkadaştan bir mücevherat (kelimeye bak) yaptırıyorum da yetişecek işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 tüm maaşın kemiksiz sana kalması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 aileye eziyet olmasa yapılacak en temiz hareket tabi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Peki seks? Seks ne olacak? asdfafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Sabah 9buçuk gibi ondan önce uyanırım, kalkmadan kahvaltıyı hazırlarım (hatta dışarı çıkıp sevdiği simitten bulmam lazım). kahvaltıyı da yatağa getirdim mi tamamdır. böylelikle öğleden sonra havaalanına gidip annemi alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 abi ağustostan beri zorunlu yaşıyorum aile yanında, hiç güzel değil. ev 2 kat, aileyle görüşmüyorum gibi bile, eziyet de vermiyorum ama yani yok arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 pogodi said: ben sevgililer gününü kerimle geçiricem çünkü sevgilimle geçirmekten daha iyi.kerimin nicki neydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 pogodi said: ben sevgililer gününü kerimle geçiricem çünkü sevgilimle geçirmekten daha iyi. kerimin nicki neydi ya? si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 senko said: Dworgian said: çünkü evde sevişmek too mainstream kldjaskldjas ha bir de "çünkü hala aileyle yaşıyorum" cu arkadaşlarım var ya. yaşları olmuş 35 36, hala aileyle yaşanır mı? te allam yasanir tabi lan bizimkiler istanbula tasinsin ilk isim yanlarina damlamak nasi para birikir belli degil keşke aile yanında yaşıyabilsem çamaşır bulaşık yemek uğraşı yok,arada harçlık da alırsın,oooh kıyak hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 ahaha yaparim sanirsam o yuzsuzlugu 5 gunde bir BABA PARAM BITTI diye gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Rasmon said: pogodi said: ben sevgililer gününü kerimle geçiricem çünkü sevgilimle geçirmekten daha iyi. kerimin nicki neydi ya? si lutfen ben de o espriyi yapmayayim diye kasmaktan bir tuhaf oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 BabacumMostors said: abi.. neden sevgililerinize doğum günü haricinde yılın bir günü böyle "özel" bir şey yapıyorsunuz? yani yılın diğer günlerinde napıyorsunuz? sevgililik müessesini ve sevgili olmayı ben yanlış mı biliyorum? Çay yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 gençler... az önce gördüm. İTÜ Maçka'da Havuzbaşı Restaurant'ta Coşkun Demir'in söyleyeceği limitsiz içkili+yemekli bir Sevgililer Günü organizasyonu var. Kişi başı 90 TL. Sevgilisi ile 14 Şubat'ta dışarıda yemek+içmek+eğlenmek isteyen arkadaşlara öneririm. Bunun dışında ortalama bşr eğlence yerinde program fiyatları kişi başı 200 Lira civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 izmir'de online çiçekci var mı bildiğiniz, güvenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar