Mal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ultrasonik ses çıkartan aletlerden al. insan kulağı duymaz 50 mt mesafesi var. duvara vurduklarından parti felan verirken aç. köpekleri delirsin sağa sola koştursun. onla uğraşmaktan unuturlar sizi. çok akıllıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mal said: ultrasonik ses çıkartan aletlerden al. insan kulağı duymaz 50 mt mesafesi var. duvara vurduklarından parti felan verirken aç. köpekleri delirsin sağa sola koştursun. onla uğraşmaktan unuturlar sizi. çok akıllıyım ya ciddi söylüyorum bu fikir aklıma yattı. her havladığında da ben vurucam duvara şimdi onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mal said: ultrasonik ses çıkartan aletlerden al. insan kulağı duymaz 50 mt mesafesi var. duvara vurduklarından parti felan verirken aç. köpekleri delirsin sağa sola koştursun. onla uğraşmaktan unuturlar sizi. çok akıllıyım ya oha lan çok akıllıca asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yazik lan kopege yapma ole bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mal tuttum bu fikri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 2-3 seferden sonra alışır köpek para verdiğinle kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 kaç gündür amerikan dizisi izliyorum fargo fringe felan onların etkisi. fargodaki lesterin üst katta bunu yapıp aptal aptal sırıttığını düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ne para vericeksin.. al degisik frekanslarda var yukle bilgisayari hoperloru kokle ..canin sıkıldıgında frekansi degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 sevişirlerken soyunup kapıyı çalın. bizde geleceğiz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 olmadi telefonuna kaydet arada caktirmadan cal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 al bu da app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ulan köpeğin suçu ne hayvan herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 hiç özür dileme. umarım annenizi köpek .... ısırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ya bi cacık olacagı yok açtık biz bi kulakları dikti 3sn yattı uyudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 e iyi en azindan kopekleri uyutmaya yariyormus ..kopek gurultusu olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 şundan alıp eve lazer tut http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_93458.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 sabonis said: Glatheros said: duvara terlikle vuruyorlardir belki.. ah yine hatırladım hasdufhudas. neydi game of thrones izlerken duvara terlikle vurmak falan, buldurun la şunu bi daha okuyayım keyfim yerine gelsin http://forum.paticik.com/read.php?20,6221931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Adam sizin mal öğrenci seslerinizi cekmek zorunda degil. Sizin gibi insanlarla muhattap olmak zorunda hic degil. Kira veriyorum eglenemeyecekmiyim nedir ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Sevişirlerken gürültü yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Cons said: Adam sizin mal öğrenci seslerinizi cekmek zorunda degil. Sizin gibi insanlarla muhattap olmak zorunda hic degil. Kira veriyorum eglenemeyecekmiyim nedir ahahha abi kusura bakma da şu çok sığır bir bakış açısı. tüm yazımdan 'kira veriyorum eğlenemeyecek miyim' gibi birşey çıkardıysan inan üzülürüm harcadığın vakte. burası benim yaşam alanım. burası bi otel veya benzeri konaklama değil. yaşantımın büyük bir bölümünü harcadığım 4 duvar. buraya sırf uyumak için geleceksem okulun sktiri boktan yurtları var aynı parayı oraya verir orda da kalırım. ayrıca senin bakış açınla olayı düşüneceksek şu sorulara cevap vermeni beklerim 1.arkadaşlarımı nereye davet etmeliyim? 2.nerede müzik dinlemeliyim? 3.gitar nerede çalmalıyım? sokakta mı? 4.çamaşırlarımı nerde yıkamalıyım? sonuçta öküz gibi titreşim yayıyor. 5.nerede sevişmeliyim? 6.nerede film izlemeliyim? 7.nerede içip sarhoş olmalıyım? bunları yaparken gürültü yapmak hakkımdır demiyorum. ancak bunları kendi evimde yapmak hakkım ve çoğu da eğlence kategorisine giren şeyler. kaldı ki keşke herkes bir enstürmana zaman ayırabilse. ben yine sesini açıp kapayabildiğim bi alet çalıyorum saat 19:30'da klarnet ya da saksafon çalsaydım senin bakış açına göre ne gibi bi tepki verilmeliydi? ha ayrıca mal öğrenci sesi nedir? ben 26 yaşındayım 18 yaşındaki ergen değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 hans haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bu kadar öfkelenecek bir durum yok ortada. Adam kaldıramıyormuş, hoşgörülü değilmiş. Ya adama uyucan, ya hiç umursamayacaksın ya da gidip senin derdin nedir diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Bence adama güzel bir almanca çevirisi ile hübanname hediye et. Artık senle iyi geçinecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 binaı türk mü yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar