Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öfkeden kusucam!

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

Mal said:

ultrasonik ses çıkartan aletlerden al. insan kulağı duymaz 50 mt mesafesi var. duvara vurduklarından parti felan verirken aç. köpekleri delirsin sağa sola koştursun. onla uğraşmaktan unuturlar sizi.

çok akıllıyım ya

ciddi söylüyorum bu fikir aklıma yattı. her havladığında da ben vurucam duvara şimdi onlar düşünsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

Adam sizin mal öğrenci seslerinizi cekmek zorunda degil. Sizin gibi insanlarla muhattap olmak zorunda hic degil. Kira veriyorum eglenemeyecekmiyim nedir ahahha

abi kusura bakma da şu çok sığır bir bakış açısı. tüm yazımdan 'kira veriyorum eğlenemeyecek miyim' gibi birşey çıkardıysan inan üzülürüm harcadığın vakte.

burası benim yaşam alanım. burası bi otel veya benzeri konaklama değil. yaşantımın büyük bir bölümünü harcadığım 4 duvar. buraya sırf uyumak için geleceksem okulun sktiri boktan yurtları var aynı parayı oraya verir orda da kalırım. ayrıca senin bakış açınla olayı düşüneceksek şu sorulara cevap vermeni beklerim

1.arkadaşlarımı nereye davet etmeliyim?
2.nerede müzik dinlemeliyim?
3.gitar nerede çalmalıyım? sokakta mı?
4.çamaşırlarımı nerde yıkamalıyım? sonuçta öküz gibi titreşim yayıyor.
5.nerede sevişmeliyim?
6.nerede film izlemeliyim?
7.nerede içip sarhoş olmalıyım?

bunları yaparken gürültü yapmak hakkımdır demiyorum. ancak bunları kendi evimde yapmak hakkım ve çoğu da eğlence kategorisine giren şeyler. kaldı ki keşke herkes bir enstürmana zaman ayırabilse. ben yine sesini açıp kapayabildiğim bi alet çalıyorum saat 19:30'da klarnet ya da saksafon çalsaydım senin bakış açına göre ne gibi bi tepki verilmeliydi?
ha ayrıca mal öğrenci sesi nedir? ben 26 yaşındayım 18 yaşındaki ergen değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...