Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heves ettim hehehehe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler 14 şubat geliyor malum. Ben şimdiye kadar hiç 14 şubata kız arkadaşla girememiştim. Hep bir bokluk olup, olmadı o sırada. gerçi daha var 9 gün belli de olmaz ama şimdi bir plan filan yapasım geldi. bildiğin kendim için sdf.

neyse..Güzel bir yemek istiyorum. Güzel rooftop restaurantlar filan olabilir de böyle 14 şubata özel canlı müzik olan, veya programları olan top restaurant önerilerinzi neler?

Yemeği iyi olsun plz. O önemli. Mutsuz oluyorum dandik yemek gelince önüme.

ya da öyle özel program filan yok. seç bir restaurant ye gitsin mi diyorsunuz :(
Mesaj tarihi:
dana22 said:

otellerde var onemli gunlerde paket program..yemekli gece konaklamali..

yok ya. otel programı istemiyorum. Kaliteli yemek, güzel ortam filan olsun. Rasmon gibiler giremesin sdf.
Mesaj tarihi:
benjani said:

bana da düşük bütçeli bir hediye lazım

Sevgilin parasına bakmasa bile çevreden bakan birisi olup daha değerli hediye karşısında küçük düşmesine sebep olacağından ötürü.......
Mesaj tarihi:
aynen ne yapıyoruz 14 şubatta ben doğum gününde ve yıldönümünde bira içtim evde şimdi değişik bişiyler yapalım diyorum, paris gezisi fln istiyorum aslında ama o kadar param yokşöyle ufak bütçeli ne yapılaiblir acaba
Mesaj tarihi:
Bana da mekan söyleyin. Böyle kaliteli restaurant filan olsun. romantik filan. Canlı müzik olsun ya da bir atraksiyon. Üstüne yemekleri de güzel olsun.

Para haliyle yüksek olacaktır ama 2 kişi 250'ye çıkabilsem ok deriz mecburen..
Mesaj tarihi:
barbu said:

Beyler 14 şubat geliyor malum. Ben şimdiye kadar hiç 14 şubata kız arkadaşla girememiştim. Hep bir bokluk olup, olmadı o sırada. gerçi daha var 9 gün belli de olmaz ama şimdi bir plan filan yapasım geldi. bildiğin kendim için sdf.

neyse..Güzel bir yemek istiyorum. Güzel rooftop restaurantlar filan olabilir de böyle 14 şubata özel canlı müzik olan, veya programları olan top restaurant önerilerinzi neler?

Yemeği iyi olsun plz. O önemli. Mutsuz oluyorum dandik yemek gelince önüme.

ya da öyle özel program filan yok. seç bir restaurant ye gitsin mi diyorsunuz :(

leb-i derya (taksim) (mümkünse cam kenarı ayırt) - yemekleri güzel, menü çok çeşitli değil. tepeden boğaz manzarası

chilai (bebek) - yemeklerinden 1 2 tanesini yedim ama feci lezzetliydi yediğim et mesela. menüsü zengin. direk deniz kenarı

kısa sürede aklıma gelen 2 bunlar
  • Yeni Oluştur...