barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Beyler 14 şubat geliyor malum. Ben şimdiye kadar hiç 14 şubata kız arkadaşla girememiştim. Hep bir bokluk olup, olmadı o sırada. gerçi daha var 9 gün belli de olmaz ama şimdi bir plan filan yapasım geldi. bildiğin kendim için sdf. neyse..Güzel bir yemek istiyorum. Güzel rooftop restaurantlar filan olabilir de böyle 14 şubata özel canlı müzik olan, veya programları olan top restaurant önerilerinzi neler? Yemeği iyi olsun plz. O önemli. Mutsuz oluyorum dandik yemek gelince önüme. ya da öyle özel program filan yok. seç bir restaurant ye gitsin mi diyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 otellerde var onemli gunlerde paket program..yemekli gece konaklamali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 damsız mı giriceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bana da düşük bütçeli bir hediye lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 para sorun degilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dana22 said: otellerde var onemli gunlerde paket program..yemekli gece konaklamali.. yok ya. otel programı istemiyorum. Kaliteli yemek, güzel ortam filan olsun. Rasmon gibiler giremesin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 benjani said: bana da düşük bütçeli bir hediye lazım Sevgilin parasına bakmasa bile çevreden bakan birisi olup daha değerli hediye karşısında küçük düşmesine sebep olacağından ötürü....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 abi düşük bütçeli diye dandik olmayabilir. El yapımı birşeyler alabilirsin. Çok nadir olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 aynen ne yapıyoruz 14 şubatta ben doğum gününde ve yıldönümünde bira içtim evde şimdi değişik bişiyler yapalım diyorum, paris gezisi fln istiyorum aslında ama o kadar param yokşöyle ufak bütçeli ne yapılaiblir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ben hatunla oturup anime izlerim herhalde. TL'de turnuva falan varsa SC2 izleriz. Get gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 keşke olmasa böyle bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 100 tl civarı düşük derken, parfüm bulunur mu ki bu fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 100tl civarına alma parfüm. dandik olur. 100TL aksesuar alabilirsin rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bu başlığa dişi üye lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Bana da mekan söyleyin. Böyle kaliteli restaurant filan olsun. romantik filan. Canlı müzik olsun ya da bir atraksiyon. Üstüne yemekleri de güzel olsun. Para haliyle yüksek olacaktır ama 2 kişi 250'ye çıkabilsem ok deriz mecburen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ona özel bir şey olsun yoksa sevgilisinden daha pahalı hediye alan arkadaşı olacaktır mutlaka...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 özel derken ne olabilir ki örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 cicek al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 zaa buldum baskılı fotoğraf makinesi alıcam ama ne kadar pahalı bişiy mi nedir sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Bende para, pul, hediye bok hatun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ne yemek istiyosun? gezdim tozduma açsaymışsın bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ben mi? Ben bir şey demiyom öle geyik işte. Sen napıon, nassın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 barbu said: Beyler 14 şubat geliyor malum. Ben şimdiye kadar hiç 14 şubata kız arkadaşla girememiştim. Hep bir bokluk olup, olmadı o sırada. gerçi daha var 9 gün belli de olmaz ama şimdi bir plan filan yapasım geldi. bildiğin kendim için sdf. neyse..Güzel bir yemek istiyorum. Güzel rooftop restaurantlar filan olabilir de böyle 14 şubata özel canlı müzik olan, veya programları olan top restaurant önerilerinzi neler? Yemeği iyi olsun plz. O önemli. Mutsuz oluyorum dandik yemek gelince önüme. ya da öyle özel program filan yok. seç bir restaurant ye gitsin mi diyorsunuz :( leb-i derya (taksim) (mümkünse cam kenarı ayırt) - yemekleri güzel, menü çok çeşitli değil. tepeden boğaz manzarası chilai (bebek) - yemeklerinden 1 2 tanesini yedim ama feci lezzetliydi yediğim et mesela. menüsü zengin. direk deniz kenarı kısa sürede aklıma gelen 2 bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 nerde oturuyon ki acep, moda 360 çok güzeldi rooftop manzara falan on numero modadaki hiltonda böyle ormantik şeyler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 moda hilton doubletree rooftop'ı güzel baya mekan olarak, çok şık vs. ama yemekleri güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar