Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heves ettim hehehehe

barbu

Öne çıkan mesajlar

Beyler 14 şubat geliyor malum. Ben şimdiye kadar hiç 14 şubata kız arkadaşla girememiştim. Hep bir bokluk olup, olmadı o sırada. gerçi daha var 9 gün belli de olmaz ama şimdi bir plan filan yapasım geldi. bildiğin kendim için sdf.

neyse..Güzel bir yemek istiyorum. Güzel rooftop restaurantlar filan olabilir de böyle 14 şubata özel canlı müzik olan, veya programları olan top restaurant önerilerinzi neler?

Yemeği iyi olsun plz. O önemli. Mutsuz oluyorum dandik yemek gelince önüme.

ya da öyle özel program filan yok. seç bir restaurant ye gitsin mi diyorsunuz :(
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Beyler 14 şubat geliyor malum. Ben şimdiye kadar hiç 14 şubata kız arkadaşla girememiştim. Hep bir bokluk olup, olmadı o sırada. gerçi daha var 9 gün belli de olmaz ama şimdi bir plan filan yapasım geldi. bildiğin kendim için sdf.

neyse..Güzel bir yemek istiyorum. Güzel rooftop restaurantlar filan olabilir de böyle 14 şubata özel canlı müzik olan, veya programları olan top restaurant önerilerinzi neler?

Yemeği iyi olsun plz. O önemli. Mutsuz oluyorum dandik yemek gelince önüme.

ya da öyle özel program filan yok. seç bir restaurant ye gitsin mi diyorsunuz :(

leb-i derya (taksim) (mümkünse cam kenarı ayırt) - yemekleri güzel, menü çok çeşitli değil. tepeden boğaz manzarası

chilai (bebek) - yemeklerinden 1 2 tanesini yedim ama feci lezzetliydi yediğim et mesela. menüsü zengin. direk deniz kenarı

kısa sürede aklıma gelen 2 bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...