dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Topiği açarken aklıma geldi tüm ergenlik hezeyanlarımı da buraya yazmıştım vakti zamanında Neyse daha önce de yazmıştım bi kız arkadaşım var 1.5 senedir birlikteyiz 1 seneye yakındır birlikte yaşıyoruz. Hep seviyorum mu acıyorum mu kafasındayım. 30 yaşındayım o 31 haklı olarak artık nişan ve evlilik istiyor sene içinde. En azından nişan garanti :) kendimi çok çocuk olarak görüyorum hala evet hala.. Evlilikten çok kaçtım uzun birlikteliklerden falan playboy piç bir tip değilim öyle göğüslerden şampanya içebildiğim ortamları bırak doğru düzgün sosyal çevrem bile yok. Çok düz yaşıyorum lan. Neyse şimdi bu kız dünyanın en makul, mütevazi insanı içki içmez ama ps4 al araba yarışında kapışalım kafasında kedisi olsun yeter tutumlu vs tam evlenilecek insan ya ötesi yok... neyse benim kafamdaki problem çok başka bir şey hayat bitiyor gibi lan sanki hiç heyecan duymuyorum ne nişanlanacak oluşumdan evlenecek oluşumdan ya da kız arkadaşımdan :( evliliği sadece o istiyor diye ve artık düzenim otursun diye istiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dusuncelihayvan said: Hep seviyorum mu acıyorum mu kafasındayım. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Sen evlenmişsin haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yok be abi güzel bişi evlilik, biz çok eğleniyoruz en azından. zaten aynı evde yaşıyormuşsunuz işte bas nikahı gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Kıza da kendine de yazık etme ayrıl Eğer onunla aynı evde bir ömür fikri seni gülümsetmiyorsa Acıyor muyum seviyor muyum diyorsan "Çok uyuyoruz yahu" demek yerine "Tam evlenilcek kız aslında" diyorsan Ayrıl da gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kaçışı yok gibi bişey onun. gerçi karar sadece ve sadece sana ait. tek kafaya takılan hep daha iyi yaşayabilirmiydim? ama bunun da cevabı her zaman daha iyisi vardır. tamam dediğin noktayı bulabilmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 seviyosan denk düşüyosa yürürsün abi nişan'ı takıp dolaşın 1 yıl daha. işler iyice ciddileşince gerilip hayatıma napıyorum lan demezsen tamamdır heralde yani. nişan'ın olayı o değil mi zaten. evlilik simülasyonu gibi, aileler maileler karışıyor hafiften. ben bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Her zaman eşinizde bir eksik, dışarıda da o eksiğin olmadığı başka bir kadın olacak Bunun tersi de geçerli tabii. Her zaman sizin de eksiğiniz ve dışarıda o eksiği gidermeyi vadeden bir adam olacak Önemli olan overall oran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dusuncelihayvan said: Hep seviyorum mu acıyorum mu kafasındayım. u w0t m9 sevgiliye acımak nedir abi suçluluk duygusu yüzünden mi evleniceksin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 nişanlanınca zaten test drive yapıyorsun evlilik için. sonrasında düğüne kadar işler bozulmazsa kafan rahat evlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dusuncelihayvan said: göğüslerden şampanya içebildiğim şu nasıl oluyor? emeleri kıstırp arasına döküyoruz sora kedi gibi şıp şıp içiyor muyuz nasıl? ayrıca o kız evlenir evlenmez hemen çocuk yapmak isteyecek, evililğe değil de esas çocuğa hazır mısın iyi düşün, 7 sene sonra ilokula başlayacak şimdiden hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 su duzenim otursun kafasini bi ben anlayamadim ya nedir abi duzen hergun ayni seyleri yapip, monotona baglamak mi 3 yilda 3 sehir degistirdim, allah bilir kac kez tasindim ordan oraya, bir kez de ah duzenim demedim. yaslaninca gelen birsey mi bu bilmiyorum da, daha da duzen arayacakmis gibi hissetmiyorum kendimi, kaos daha cok isime geliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 memeye dogru üstten döküyo biri sen kıvrımlardan nerden akacagını hesap edip ağzını açıp içiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ya kişiye göre değişir o istek. Benim için şu an düzen > kaos. Ondan da çaktım nişanı geldim sakdsşalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tenks for di ensır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dworgian sen baya düğüncüsün abi bu ara. kaç topictir denk geliyorum. evlen ve bırak forum morum takılmayı bence ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kuzenlerim evlenip cocuk yaptılar, hepsi ayrıldı ve tekrar evlendiler, olan cocuklara oldu, nişan felan hikaye gerçekler evlenince ortaya cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 senko said: su duzenim otursun kafasini bi ben anlayamadim ya nedir abi duzen hergun ayni seyleri yapip, monotona baglamak mi 3 yilda 3 sehir degistirdim, allah bilir kac kez tasindim ordan oraya, bir kez de ah duzenim demedim. yaslaninca gelen birsey mi bu bilmiyorum da, daha da duzen arayacakmis gibi hissetmiyorum kendimi, kaos daha cok isime geliyor sdf yaşla ilgili değil abi. senden 4-5 yaş küçük olmam lazım. 3 yılda 3 şehrin lafını duyunca bile gözlerim büyüyor slkdfjse aynı şeyleri yapmayı da seviyorum düzenli yaşamayı da. dworgianın dediği gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Cifti beraber tutan en onemli seylerden biri ten uyumu dedikleri sey sanirim. Hani birbirine dokununca bile heycanlanirken o zamanla cinsellige, yatak muhabbetine birakiyo kendini. Bu varsa, partnerine bakinca hala hosuna gidiyosa, partnerin "e yapmak lazim tabi arada" gibi goreviymis de zoraki yapiyomus modunda degilse yurur bence o evlilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ten uyumu önemli de tek başına olmuyor. Olmadı yani ordan biliyorum. Kadın ve erkeğin kafa yapılarının da uyması gerekiyor. İlişkideki rollerini seviyor olmaları gerekiyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yav said: dworgian sen baya düğüncüsün abi bu ara. kaç topictir denk geliyorum. evlen ve bırak forum morum takılmayı bence ssdf evlenince bırakmam ki. sadece transfer olduğum yerde başımı kaşıtmazlarsa iş güç vs, o zaman gg zaten. zira akşam pek girmiyorum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 di said: Cifti beraber tutan en onemli seylerden biri ten uyumu dedikleri sey sanirim. Hani birbirine dokununca bile heycanlanirken o zamanla cinsellige, yatak muhabbetine birakiyo kendini. Bu varsa, partnerine bakinca hala hosuna gidiyosa, partnerin "e yapmak lazim tabi arada" gibi goreviymis de zoraki yapiyomus modunda degilse yurur bence o evlilik. ten uyumu başlangıç için "must" zaten ama zaman içinde downscale direk (istisnalar hariç). o yüzden tek ten uyumu değil de hayatta yatak dışındaki aktivitelerden de ortak zevk alınmıosa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 zaten kimse çocukları düşünmez nasıl psikoloji de olurlar diye atesbenicagiriyo said: kuzenlerim evlenip cocuk yaptılar, hepsi ayrıldı ve tekrar evlendiler, olan cocuklara oldu, nişan felan hikaye gerçekler evlenince ortaya cıkıyor çevremde severek evlenen de oldu, ilk defa tanışıp sevgili olup 2. senesinde evlenen de, bu hatun tam evlenilecek hem de eski sevgilimdi diye evlenen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar