di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Abi hayir hepsi 30 yasina yakin bunlarin. En ufagi 26-27 yasinda. Bi de esimi aldaticak olsam -ki sanmiyorum- bu ne yapacagi belli olmayan dengesizlerle mi aldatirim abi? Cunku bi tik sonrasi ben mi esin mi olcak, hssktr deyince esine haber ucacak. Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Çok güzelim , herkes bana bakıyor, beni arzuluyor modundaki kezban modelleri işte. Gerçi nefes alsın yeter modundaki abazalarımız bunları böyle teşvik ediyor ve olan bize oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Abi eğer rahatsız edici tavırları varsa eşinle konuş bence. Eşin çeker ayarı onlara. Sen hiç muhatap olma. Bir de sen aman öyle böyle derken, hıyarlık eder eşine anlatırlar "bana kötü bakıyor, şöyle böyle yapıyor" diye; eşin her ne kadar seni tanısa, sana güvense de içine kurt düşer. Tatsızlık yaşarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Böyle Kezbanlara karşı resmiyeti bozmamakta fayda var. Zaten herkes bana bakıyor modundaki hatunumuz gülsen kur yaptı, kızsan ulaşamadığı ciğere mundar diyor, diyerekten birileri üzerinden reklamlarını yapma meyillidirler. Böyle durumlarda onlara giren çıkan olmaz ve olan karşıdaki masum kişilere olur. Sıradan abazan biri baksa "o herkese bakıyor" diye sallamazlarken bizim gibi görgülü kişilere bakıyor denilmesi ve ellerinde en ufak yalan yanlış kanıt olması bulunmayacak bir nimet onlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Hmm şundan o zaman http://www.youtube.com/watch?v=S3RkIDwOBlE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ben uyuz oldum şimdi ya. Bende öyle meyli ve hareketi olanlara karşı hemen teyze, nine, kardeşim , kilo, boy muhabbetine girip ezip geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ya birak durusunu bozma sen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Bi bok anlamadım basliktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Sen GoT başlığına git hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Kısaca kezban diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 çünki evlisin, başka bir kadın tarafından elenip seçildigin için potansiyelin en yüksekte. diger kadınları araştırma sürecinden kurtarıyorsun o yüzden sana yakınlar. abicimler enişteler ondan kaynaklı. cocugun oluncada hayattaki misyonun biticek mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Daesu'dan acımasız gerçekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=eWVtfxtUQa8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Daesu said: abicimler enişteler ondan kaynaklı. cocugun oluncada hayattaki misyonun biticek mesela. bir de enistesin artik sirnassak da etkisiz eleman bir nevi gay kanka modu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 RamsesII said: Liebe said: bizde de bi tanesi vardı geçen enişteeee aşağı enişteee yukarı böyle civelek bişi el şakaları da var fena, eskaza yüz versek adımız sapığa çıkacak hiç muhattap olmuyorum. eşimin sülale genç, sevgilisi olmayan kız dolu anasını satim diken üstündeyim yanlış anlaşılcak samimi muhattap olursam diye. Abi mayışlı mühendisim, içkim/sigaram var ama başka bişeyim yok Liebe said: sana kız değil elimi vermem ulan bişi yaparsın diye ahasdhhahaahaesdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ben bu konuyu birilerine linklesem mi ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ooo şantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 di çapkın çıktı hehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Genel yönetici saat 3 te belirlediğimiz yerde paran hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Daesu said: çünki evlisin, başka bir kadın tarafından elenip seçildigin için potansiyelin en yüksekte. diger kadınları araştırma sürecinden kurtarıyorsun o yüzden sana yakınlar. abicimler enişteler ondan kaynaklı. cocugun oluncada hayattaki misyonun biticek mesela. adam özetlemiş, hala daha post atılıyor başlığa. yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 fenn said: Çok güzelim , herkes bana bakıyor, beni arzuluyor modundaki kezban modelleri işte. Gerçi nefes alsın yeter modundaki abazalarımız bunları böyle teşvik ediyor ve olan bize oluyor.ohaa lan bu klişe hala kullanıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 di said: Abi hayir hepsi 30 yasina yakin bunlarin. En ufagi 26-27 yasinda. Bi de esimi aldaticak olsam -ki sanmiyorum- bu ne yapacagi belli olmayan dengesizlerle mi aldatirim abi? Cunku bi tik sonrasi ben mi esin mi olcak, hssktr deyince esine haber ucacak. Hehe wowowow haram! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Daesu said: çünki evlisin, başka bir kadın tarafından elenip seçildigin için potansiyelin en yüksekte. diger kadınları araştırma sürecinden kurtarıyorsun o yüzden sana yakınlar.. şu çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Haram sucluluk falan degil de bir sekilde yakalanirsam esimin yasayacagi hayal kirikligi + uzuntu uckurumu tutmaya yetiyo abi. Haliyle no problem. Ha bi de oyle hatun yagmiyo tabi su anki tipimle. O yuzden gayet kolay oluyo. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 di, "karma" yı da hesaba kat. o da ayrı bi kendini tutma sebebi oluo dediklerinden ekstra asdlaskjklaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar