knox Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 sadece repuclic commando icin 12 dolar versem mi dusunuyorum. asiri underrated bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ver dark forcesı da bana yolla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 republic commando ya fan patch felan gibi bişi varmı acaba :) grafikleri biraz düzeltebilsek mis olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 of griple adamı tutup aşağılara bir yere fırlatmak ahah. dial pingiyle academy oynamak felaketti cidden iddaa oynamaktan daha zor bir tahmin yeteneği gerektiriyordu düşmanın hamlesini öngörmek fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Bir tane yetenek vardı. Adam ona basınca berserk'e giriyordu. Vurup öldüremiyordun. Adam kılıçla lap diye kalabalığa atlayıp herkesi sakin sakin kesiyordu. İŞTE O ADAMI FORCE GRIPLE TUTUP, OTOMATİK ASANSÖRÜN ALTINA SÜRÜKLEYİP ASANSÖR KAFASINA İNİNCE INSTA KILL OLDUĞUNU GÖRMEK! PAHA BİÇİLMEZDİ BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kotor 2 kullanmayan göndersin zahmet olmazsa. bırakın şimdi nostaljileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Jedi Knight: Dark Forces 2 Jedi Knight II: Jedi Outcast Star Wars Starfighter eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Awww yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 oh ne güzel aldığım oyunlar ederdi 12 usd zati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 yok mu fazla dark forcesı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Arada adamlar çok güzel bundle çekiyor ya, bioshock lu 2k bundle , dead spaceli bundlelarda süperdi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Oba JK2 gelmis. "Just a guy with lightsaber" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Star Wars™ The Force Unleashed™: Ultimate Sith Edition nasil oyun oynayan var mi? Ne olmusta bu oyunu 28gb yapmislar merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Şu bundle ı alsam mı ya çok kararsızım. Bitek kotor2 var bende, 12 dolara hiç oynamayacağım bi sürü oyunum olacak. Diğer taraftan hepsi starwars... Bilemedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 force unleashedlerın hepsi kötü psp oyunları onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Ben o soyledigim oyun disindakileri oynayip bitirmeme ragmen satin aldim 12$ verip 1 er dolari firmalara kalan 10dolari unicefe verdim. Istedim ki gelecek nesiller de star wars adini duysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Keske itunes'da da aktif olsa ya :P Kotorları hiç oynamadım ama oynarsam ipad'de oynuyacağım kesin... https://itunes.apple.com/us/app/star-wars-knights-old-republic/id611436052?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ben denedim ipad de ama pek guzel degil oynamasi. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 son 3lü de gelince 12doları çakıverdim, mutluyum. Pek güzel pek leziz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Kanuni said: ben denedim ipad de ama pek guzel degil oynamasi. fyi şifreyi versene çekiyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Ahah ne sifresi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Apple store bi cekip cikcam :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Satin al dene iade et geri .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Gallant said: Oba JK2 gelmis. "Just a guy with lightsaber" just a guy with lightsaber ya jedi ya sith ake, kim söylemiş bu güzide sözü asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=mRpg0cS343U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar