Bright Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Öpmeden mızrakla, işin bitince çık git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 savaş boyalarını sür ok at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ekibini silahlandir, egit, savasa gir kendini kurtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Saeros said: bir ilişki istemiyorum lütfen güldüm biraz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 hay allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Abi dilediğinizce takılabilirsiniz, relax bir topic ama arada hakkatten işime yarayacak bir şeyler de söyleyebilirsiniz. Cidden ihtiyacım var çünkü. Ne yaptıysam olmadı. Ortak arkadaşa sorma mevzuunu düşündüm de ortak arkadaş da kalbi kırılabilecek bir pozisyonda. İşin aslı ben o arkadaşı kırmak istemiyorum hatta öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ne yaptiysan olmadiysa, biraz da bisey yapmamayi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 özel bi günde falan evine davet ederse düşüneyim de tekrar tekrar ararsa aynı cevabı ver. o gün akşamı tamam diye ara, %99 başka planlar yapmıştır o, trip atar bi daha konuşmayalım vs. der. sonra da bi daha arayıp sormaz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kız senden hoşlanıyorsa ve kızı red edeceksen istediğin kadar kibar söyle, efsane bir şekilde söyle, yine kızın kalbi kırılacak yapacak bişeyin yok. o yüzden uzak dur, net bir şekilde seni seviyorum moduna girmedikçe özel bir konuşma yapmana gerek yok, buluşma davetlerine bişey uydur, az konuşmaya çalış vs. zaten kız da anlayıp gidecektir yani naapcak ölene kadar peşinden mi gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 vay anasini milletin derdine bak ya. beni arayan soran bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 sen başka bir kız bulana kadar vazgeçmez.çok net bir şekilde terslemen lazım, her türlü üzülecek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Yakınıma gelme, uzağa gitme, arada bir yerde dur de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bide böle söleyince geymisin diyolar bi gülme geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 aquila said: vay anasini milletin derdine bak ya. beni arayan soran bile yok. sen uzaktasın kardeş yoksa ben senin arar sorardim gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kardeş enternasyonel bi adamsın, ara sor işte. çabuk vpn'in var ama amerika'yı arayamıyosun resmen düştün gözümden şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Kadinlari reddetmek olmaz, yum gozunu sigin yaradana. Kadinlar cicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 aquila said: vay anasini milletin derdine bak ya. beni arayan soran bile yok. Nasıl ya siz amarikada barlara gidip orda tanıştınıgınız hatunlarla sevısmıyor musunuz her gece??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Daesu said: bide böle söleyince geymisin diyolar bi gülme geliyo Abi evet. Bir mekanda kizin biri dans etmek istedi. Acayip yorgunum ama. Sirf arkadasin Dogum gunu diye oradayim. Yorgun oldugumu soyledim. Arkadasa pasladim. O da reddetti. Sonra siz gaysiniz ya filan diye yapisti ama hala gitmiyor. Aklinca gazliyor filan. En sonunda konusurken dinlemeyip baska yerde gittim. Dondugumde yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 çak geç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Çok zor olabiliyor cidden, zamanında birinden kırmadan kurtulıyım diye çok direnmiştim de en son "ne biçim bi insanmış bu" dedirttirdim sanırım, öyle kurtuldum sessiz kalıp cevap vermiyim, sürekli kaçıyım olayı da herkese yaramaz. bazısı cidden anlamıyor, bazısı anlamak istemiyor/gözü görmüyor. sen uğraşır durursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 totemic said: aquila said: vay anasini milletin derdine bak ya. beni arayan soran bile yok. Nasıl ya siz amarikada barlara gidip orda tanıştınıgınız hatunlarla sevısmıyor musunuz her gece??? Yalan miymis simdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Dişinde maydanoz kalıntılarıyla sohbete git. Bol bol soğan sarımsak yemeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Saeros said: deadwoll said: Abi bir kıza kibarca şu an herhangi bir ilişki istemediğimi nasıl söyleyebilirim? bir ilişki istemiyorum lütfen sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Başka kız kesin çözüm ama uygulamada sıkıntılar çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 aquila said: tas at, seni sevmiyorum diye bagir. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar