Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız meselesi muç muç muç

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Abi dilediğinizce takılabilirsiniz, relax bir topic ama arada hakkatten işime yarayacak bir şeyler de söyleyebilirsiniz. Cidden ihtiyacım var çünkü. Ne yaptıysam olmadı.

Ortak arkadaşa sorma mevzuunu düşündüm de ortak arkadaş da kalbi kırılabilecek bir pozisyonda. İşin aslı ben o arkadaşı kırmak istemiyorum hatta öyle diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

kız senden hoşlanıyorsa ve kızı red edeceksen istediğin kadar kibar söyle, efsane bir şekilde söyle, yine kızın kalbi kırılacak yapacak bişeyin yok.

o yüzden uzak dur, net bir şekilde seni seviyorum moduna girmedikçe özel bir konuşma yapmana gerek yok, buluşma davetlerine bişey uydur, az konuşmaya çalış vs. zaten kız da anlayıp gidecektir yani naapcak ölene kadar peşinden mi gelecek
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

bide böle söleyince geymisin diyolar bi gülme geliyo

Abi evet. Bir mekanda kizin biri dans etmek istedi. Acayip yorgunum ama. Sirf arkadasin Dogum gunu diye oradayim. Yorgun oldugumu soyledim. Arkadasa pasladim. O da reddetti. Sonra siz gaysiniz ya filan diye yapisti ama hala gitmiyor. Aklinca gazliyor filan. En sonunda konusurken dinlemeyip baska yerde gittim. Dondugumde yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok zor olabiliyor cidden, zamanında birinden kırmadan kurtulıyım diye çok direnmiştim de en son "ne biçim bi insanmış bu" dedirttirdim sanırım, öyle kurtuldum

sessiz kalıp cevap vermiyim, sürekli kaçıyım olayı da herkese yaramaz. bazısı cidden anlamıyor, bazısı anlamak istemiyor/gözü görmüyor. sen uğraşır durursun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...