Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arslan Senki

Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

15

Rajendra tam şark kurnazı, filleri ona mı kırdıracaklar bakalım. Bu bölümde de ali cengizöoyunları iyi oldu gene.

her bölüm bitişinde meşhurlardan resimler bomba oluyor ama, geçenlerde snk mangaka levi gibi çizmişti gieve'i ehu. Bu bölümde de nishio vardı. Tam ünlüler geçidi, hepsi saygıda kusur etmemiş seriye.

Sosyal ağlarda paylaş

16

aruslan denka napıyorsun ya, merhametin de bir sınırı olur.

of total war'dan fırlamış gibi bölüm oldu, ben de ballistalarla vuruyordum filleri ahah. narsus yang wen-li teitoku gibi feyk atıyor paso, helal.

ahah bölüm sonu game of thrones'a bağladı, önümüzdeki bölümde oberyn daryun vs hintli mountain lol.

Sosyal ağlarda paylaş

17

hint munten'i devirdi viper general daryun. "YOU KILLED MUH SISTER" diye dolanmayacaksın etrafında işte şak saplayacaksın gırtlağa.

aruslan denka serinkanlılık konusunda sıkıntılı ama neyse. gelecek bölüm zurna zırt diyor sanki. umarım üçüncü sezona devam ediyordur, daha bizans var sırada.

Sosyal ağlarda paylaş

18

racendıra ne şerefsiz bir herifmişsin sen ya, tiksindim. aruslan denka ne yapıyorsun gözünü seveyim. adamı öldürmeyip yardım gittiniz, tahta yerleştirdiniz, asker ve kaynak kaybettiniz ve adam her an tekrar sırtınızdan bıçaklayabilir. e arkadaş en başta esirken öldüreydiniz ya, öbür gadevi'nin alıp veremediği yoktu, hinlik cinlik yapmıyordu. adamlar kendi elleriyle düşman yarattılar resmen, bir koyup beş alacakken bir koyup beş kaybettiler.

bu aruslan denka'ya ben bakkal bile emanet etmem bırak ki ülke. bizimkilere ihbar edecekti, sonra badboy wars başını yiyecekti haysiyetsizin. safi kayıp oldu bütün bu sefer.

Sosyal ağlarda paylaş

İlk durumdaki hali çok güvende sayılmazdı ama, arkalarını yaslayacak bir yer lazımdı. Gadevi'nin dalıp dalmayacağı kesin değil, Persler bayağı ezilmiş durumda ve kolay av, büyük ihtimalle Gadevi nin şu ana kadar saldırmamış olmasının tek sebebi Rajendra ile olan taht kavgasıydı. Rajendra olmasa Gadevi kesin dalardı gibi bir izlenim oluştu bende. Yani ilk seferde yardıma gitmeleri tamamen salaklık değil. Doğu sınırını güven altına almak önemli.

Ama tekrar bağışlamak tam bir gerizekalılık örneği. Ayrıca evet, şu anki durumda Rajendra'yı esir alıp (hatta direkt kelleyi alıp Gadevi'ninkinin yanına koyup) Türklere söyleseydi en çok öyle karlı çıkardı, hem Türkler hem Hintler birbirlerini yemekle meşgul olurdu doğu sınırı güvende olurdu, ama Arslan'ın gerizekalılığı tuttu işte.
Gerçi plan tamamen patlamış sayılmaz işte, 3 seneliğine götü kollamak için savaşmış oldular. Ama yine de saçma ya.

Sosyal ağlarda paylaş

shadowfury

abi madem kapışıyor kardeşler, öyle sürüncemede bırakırsın ki devam etsin kavga, sonlandırmazsın yani. ittifak yapılacak bir adam olmadığını en başlarda belli etti yani. halen güvende değil sınır, adam müttefiğine aynı gece saldıracak biriyken o kağıt parçasına güven olmaz. hitler gibi işini yoluna koyduğu an dalar 6 ay sonra.

yani iyi yürekli hükümdar olmakla başarılı hükümdar olmak arasındaki farkı biraz anlıyor mu filan diyorduk ama anlamıyor belli ki. kendin sıkışıkken arkadan vurana acınmaz. şimdi türkler de gelip perslere saldırabilir yani tek akıllı hintliler değil herhalde. bir taşla iki kuş vuracaktı, doğuyu tamamen güvene alacaktı. şimdi bütün doğu sınırından her an birşey gelebilir ya racendra ya bizimkiler.

şu aruslan denka'ya ck2'de ülke versen batırır direkt ya. türklerden kız filan alsın da bizle sahici müttefik filan olsun bari.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Seri yayın slotu yeni Gundam serisine verildiği için 25. bölümde sezon finali yapacak.

Ama üzülmeyin, ekibin Peşaver geçidine varması ve Silvermask ile kalede karşılaşmaları (13. bölüm) OVA serisinin ikincisinin ortalarına denk geliyordu yani hikayenin yarısında bile değiller, haliyle her türlü 2. sezon alabilitesi var gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...