Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 15 Rajendra tam şark kurnazı, filleri ona mı kırdıracaklar bakalım. Bu bölümde de ali cengizöoyunları iyi oldu gene. her bölüm bitişinde meşhurlardan resimler bomba oluyor ama, geçenlerde snk mangaka levi gibi çizmişti gieve'i ehu. Bu bölümde de nishio vardı. Tam ünlüler geçidi, hepsi saygıda kusur etmemiş seriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=KItLJ3tO1lw çıkmasa şaşardım lel fazla iyiydi bu bölüm. ED'den sonra sahne oluyor genelde onları atlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Sezonu ne zaman biter bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 gercekten cok basariki seri. surekli vites atiyor. arslan biraz buyuse artik iyi olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 elam reyizle o kızı evlendirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 16 aruslan denka napıyorsun ya, merhametin de bir sınırı olur. of total war'dan fırlamış gibi bölüm oldu, ben de ballistalarla vuruyordum filleri ahah. narsus yang wen-li teitoku gibi feyk atıyor paso, helal. ahah bölüm sonu game of thrones'a bağladı, önümüzdeki bölümde oberyn daryun vs hintli mountain lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ydUI3gLnsNY early 2016 http://i.imgur.com/1YIt8t2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ahah daryun'a tam uymuş da öbürlerinde dynasty warriors'luk bir abartı durumu yok öyle, neyse iyidir çıksın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 17 end card (tu) http://i.imgur.com/Vfk2Fsp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 17 hint munten'i devirdi viper general daryun. "YOU KILLED MUH SISTER" diye dolanmayacaksın etrafında işte şak saplayacaksın gırtlağa. aruslan denka serinkanlılık konusunda sıkıntılı ama neyse. gelecek bölüm zurna zırt diyor sanki. umarım üçüncü sezona devam ediyordur, daha bizans var sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 18 racendıra ne şerefsiz bir herifmişsin sen ya, tiksindim. aruslan denka ne yapıyorsun gözünü seveyim. adamı öldürmeyip yardım gittiniz, tahta yerleştirdiniz, asker ve kaynak kaybettiniz ve adam her an tekrar sırtınızdan bıçaklayabilir. e arkadaş en başta esirken öldüreydiniz ya, öbür gadevi'nin alıp veremediği yoktu, hinlik cinlik yapmıyordu. adamlar kendi elleriyle düşman yarattılar resmen, bir koyup beş alacakken bir koyup beş kaybettiler. bu aruslan denka'ya ben bakkal bile emanet etmem bırak ki ülke. bizimkilere ihbar edecekti, sonra badboy wars başını yiyecekti haysiyetsizin. safi kayıp oldu bütün bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 İlk durumdaki hali çok güvende sayılmazdı ama, arkalarını yaslayacak bir yer lazımdı. Gadevi'nin dalıp dalmayacağı kesin değil, Persler bayağı ezilmiş durumda ve kolay av, büyük ihtimalle Gadevi nin şu ana kadar saldırmamış olmasının tek sebebi Rajendra ile olan taht kavgasıydı. Rajendra olmasa Gadevi kesin dalardı gibi bir izlenim oluştu bende. Yani ilk seferde yardıma gitmeleri tamamen salaklık değil. Doğu sınırını güven altına almak önemli. Ama tekrar bağışlamak tam bir gerizekalılık örneği. Ayrıca evet, şu anki durumda Rajendra'yı esir alıp (hatta direkt kelleyi alıp Gadevi'ninkinin yanına koyup) Türklere söyleseydi en çok öyle karlı çıkardı, hem Türkler hem Hintler birbirlerini yemekle meşgul olurdu doğu sınırı güvende olurdu, ama Arslan'ın gerizekalılığı tuttu işte. Gerçi plan tamamen patlamış sayılmaz işte, 3 seneliğine götü kollamak için savaşmış oldular. Ama yine de saçma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 shadowfury abi madem kapışıyor kardeşler, öyle sürüncemede bırakırsın ki devam etsin kavga, sonlandırmazsın yani. ittifak yapılacak bir adam olmadığını en başlarda belli etti yani. halen güvende değil sınır, adam müttefiğine aynı gece saldıracak biriyken o kağıt parçasına güven olmaz. hitler gibi işini yoluna koyduğu an dalar 6 ay sonra. yani iyi yürekli hükümdar olmakla başarılı hükümdar olmak arasındaki farkı biraz anlıyor mu filan diyorduk ama anlamıyor belli ki. kendin sıkışıkken arkadan vurana acınmaz. şimdi türkler de gelip perslere saldırabilir yani tek akıllı hintliler değil herhalde. bir taşla iki kuş vuracaktı, doğuyu tamamen güvene alacaktı. şimdi bütün doğu sınırından her an birşey gelebilir ya racendra ya bizimkiler. şu aruslan denka'ya ck2'de ülke versen batırır direkt ya. türklerden kız filan alsın da bizle sahici müttefik filan olsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 evet son bölümdeki kararlarını ben de pek tutmadım biraz fazla kawaiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 narsus un op luğu baymaya başladı ufaktan bi burnunun sürtmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 20 vay canına, etoille iki cümlede ülkesinin canına okudu lol. ben de adını soracak diye bekledim ama başka bahara demek ki. güzel bölüm oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Arslan Sanki mübarek heyt be bide şeyi soracam, ya çizgi filmmi izliyonuz kocakoca adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=vCnKmcX5ivs http://www.youtube.com/watch?v=B7hyPEG9Fhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 simdi bu reverse trap mı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Seri yayın slotu yeni Gundam serisine verildiği için 25. bölümde sezon finali yapacak. Ama üzülmeyin, ekibin Peşaver geçidine varması ve Silvermask ile kalede karşılaşmaları (13. bölüm) OVA serisinin ikincisinin ortalarına denk geliyordu yani hikayenin yarısında bile değiller, haliyle her türlü 2. sezon alabilitesi var gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 lustania(temsili değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Ulen bu seni beni keser üstüne bir de kardeşini falan keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 çok pis yerde bitti, ah hakşaku ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 daryuun daryuun vs silver mask fight'i ne kadar iyiydi ya. yalniz plot armour geldi o uzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar