barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 biz para verelim sen ne lazımsa al demeleri daha iyi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Yanlış ilaç alıp zehirlenirsiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bugün kafam attı işimden memnun değilim öyle ahım şahım paraya da ihtiyacım yok,çok şükür para sıkıntım yok ama boş durmayı sevmiyorum gidip ailemin iş yerinde çalışabilirim,ama onursuz görüyorum,sülalenin taşak olanı olacam eğer öyle olursa onun yerine kpss'ye girip 4001'den salak kadro mu kovalasam diye düşündüm bugn ilk defa veri girişi olur,vhki fln,bilmiyorum 9-6 çalış,maaşın güvencen herşeyin var ne güzel van'a tunceliye fln atansam cok tasa değil gider evde oyun oynarım akşamları,semtin cocuklarına cigara da çözdürürüm kebap hayat valla bütün hırslarımı bir kenara bıraktım o kadar daraldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 DoGMeaT said: bugün kafam attı işimden memnun değilim öyle ahım şahım paraya da ihtiyacım yok,çok şükür para sıkıntım yok ama boş durmayı sevmiyorum gidip ailemin iş yerinde çalışabilirim,ama onursuz görüyorum,sülalenin taşak olanı olacam eğer öyle olursa onun yerine kpss'ye girip 4001'den salak kadro mu kovalasam diye düşündüm bugn ilk defa veri girişi olur,vhki fln,bilmiyorum 9-6 çalış,maaşın güvencen herşeyin var ne güzel van'a tunceliye fln atansam cok tasa değil gider evde oyun oynarım akşamları,semtin cocuklarına cigara da çözdürürüm kebap hayat valla bütün hırslarımı bir kenara bıraktım o kadar daraldım van tunceli değil de marmarada egede bir yer olsa baya kral lan aslında :p edit: sayfabaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 oraları torpillilere veriyorlardır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Büyük şehirden sonra kendinizi bıçaklarsınız küçük şehirde yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ne dövleti ya. ne kısarsın ne uzarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 buyuk sehirde yasayip yine evde cs go oynuyorsunuz bir sey farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Sparkcaster said: Büyük şehirden sonra kendinizi bıçaklarsınız küçük şehirde yapmayin Yok öyle bir şey. İstanbul'dan tam performans olmasa da iyi yararlandığım 25 seneden sonra Almanya'ya gittim; oradan da Kütahya'ya geldim. Şehir sikko falan ama iş ortamım, evim vs. her şey güzel. Maaşım fena değil, hayat ucuz, arkadaşlık ortamı daha sıkı vs. vs. Son zamanlarda İstanbul'a ne zaman gelsem içim sıkılıyor, geri kaçıyorum. Yavaş yavaş büyük şehir olgusunu orada yaşayabilmek için götümüzden uydurduğumuzu düşünmeye başladım hatta. İstanbul adına aradığım tek şey deniz. İnsan iyot kokusunu özlüyor cidden. Konuya dönersek bu sene bayağı iyi bir artış oldu maaşta, ekstra görevler de çıktı. Hatta seneye bu yılki performansa bağlı olarak maaşa tekrar zam geleceği de kesinleşti. Yalnız yurtdışı ödeneklerini çok pis baltaladı devlet. Resmen "zam yaptık cebinizden verin gidin sempozyumlara" dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 iyot ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 insanın hayatındaki herkese rest çekebilecek gücü olacak. işyerine rest çekiceksin bankada seni 1 sene falan idare etcek paran olcak böylece tepenin tası attığında ya da beklentilerine hala ulaşamadığında hadi bana eyw diyip çıkıp gidebileceksin arkana bakmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mayışa zam yok fuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 bana da yapılmadı ya aralıkta girdim yeniyılda revize olur heralde dedim ama olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 memurluk mesai saatlerine uyan özel sektör varsa o tercih edilebilir de maaş açısından supermodel masörlüğü dışında işler hep yalan kimse sevdiğim işi yapıyorum diye yemesin şimdi bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 sevdiğim işi sevmediğim zekasız patronların işinde yapıyorum. kimse sabahın altısında kalkıp işe gitmek istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Herkes mi fakir herkes mi calisan sdfgg Patron kimse yok mu hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 monoscope said: insanın hayatındaki herkese rest çekebilecek gücü olacak. işyerine rest çekiceksin bankada seni 1 sene falan idare etcek paran olcak böylece tepenin tası attığında ya da beklentilerine hala ulaşamadığında hadi bana eyw diyip çıkıp gidebileceksin arkana bakmadan. bizim kurumda var boyle bır eleman. yapmak ıstemediği bir şey olunca ''ben gidiyorum'' diye resti çekiyor ve yapmıyor. kimsede birşey demiyor. kurum 4 senede 3 banka değiştirdik maaş için o hala ilk kullandıgımız bankadan para çekiyor. asdf o kadar rahat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Ust mesajdaki elemani kafamda canlandirabiliyorum. Tam dalmalik. Hali sahada macin yarisi da trip yapip giden elemandir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mayis 2300. Devlet baba % 3 yapiyor her 6 ayda bu sene simdilik. 5 haneli rakamlari gorunce soyle uzaklara daldim daldim geldim Bi mobilyaciyla konusurken diyor ki benin 1 aylik maasini 1 gunde kazaniyorum. Fakat senin is garantili. Elimde olsa senin gibi az ama garanti meslek isterim diyor. Bende beni kekliyor diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 forgiver said: memurluk mesai saatlerine uyan özel sektör varsa o tercih edilebilir de maaş açısından supermodel masörlüğü dışında işler hep yalan kimse sevdiğim işi yapıyorum diye yemesin şimdi bizi Para vermeseler de yaparim dedigim isi yapiyorum ve kazancim da fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 bazen öyle bir an geliyor ki aşık olduğun işten bile soğutabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Genel olarak herkes para kazanmak için uğraşıyor. 15-20 binlira versinler gider tuvalet bile temizlerim ben. cok aşk meşk yaşamaya gerek yok işlerimizle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 benim için mesela işim freelance olsun benden mutlusu olmaz. ofis ortamından hiç hoşlanmıyorum. aslında şu maaşımı freelance olarak kazanabilsem sigorta emeklilik falan hiç düşünmem direk home office yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 deadwoll said: Yalnız yurtdışı ödeneklerini çok pis baltaladı devlet. Resmen "zam yaptık cebinizden verin gidin sempozyumlara" dediler. sizin univ yemis sizi buralarda hala gidin gidin gidin diye para dagitiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 fenn said: Mayis 2300. Devlet baba % 3 yapiyor her 6 ayda bu sene simdilik. 5 haneli rakamlari gorunce soyle uzaklara daldim daldim geldim Bi mobilyaciyla konusurken diyor ki benin 1 aylik maasini 1 gunde kazaniyorum. Fakat senin is garantili. Elimde olsa senin gibi az ama garanti meslek isterim diyor. Bende beni kekliyor diye dusunuyorum grass is always greener on the other side olayı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar