Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maaş dönemi, zamlar nasıl,kim mutlu,kim mutsuz?ve bir "kovulma" hikayesi

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

bugün kafam attı

işimden memnun değilim

öyle ahım şahım paraya da ihtiyacım yok,çok şükür para sıkıntım yok

ama boş durmayı sevmiyorum

gidip ailemin iş yerinde çalışabilirim,ama onursuz görüyorum,sülalenin taşak olanı olacam eğer öyle olursa

onun yerine kpss'ye girip 4001'den salak kadro mu kovalasam diye düşündüm bugn ilk defa

veri girişi olur,vhki fln,bilmiyorum

9-6 çalış,maaşın güvencen herşeyin var ne güzel

van'a tunceliye fln atansam cok tasa değil

gider evde oyun oynarım akşamları,semtin cocuklarına cigara da çözdürürüm

kebap hayat valla

bütün hırslarımı bir kenara bıraktım
o kadar daraldım
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

bugün kafam attı

işimden memnun değilim

öyle ahım şahım paraya da ihtiyacım yok,çok şükür para sıkıntım yok

ama boş durmayı sevmiyorum

gidip ailemin iş yerinde çalışabilirim,ama onursuz görüyorum,sülalenin taşak olanı olacam eğer öyle olursa

onun yerine kpss'ye girip 4001'den salak kadro mu kovalasam diye düşündüm bugn ilk defa

veri girişi olur,vhki fln,bilmiyorum

9-6 çalış,maaşın güvencen herşeyin var ne güzel

van'a tunceliye fln atansam cok tasa değil

gider evde oyun oynarım akşamları,semtin cocuklarına cigara da çözdürürüm

kebap hayat valla

bütün hırslarımı bir kenara bıraktım
o kadar daraldım

van tunceli değil de marmarada egede bir yer olsa baya kral lan aslında :p

edit: sayfabaşı
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Büyük şehirden sonra kendinizi bıçaklarsınız küçük şehirde yapmayin

Yok öyle bir şey. İstanbul'dan tam performans olmasa da iyi yararlandığım 25 seneden sonra Almanya'ya gittim; oradan da Kütahya'ya geldim.

Şehir sikko falan ama iş ortamım, evim vs. her şey güzel. Maaşım fena değil, hayat ucuz, arkadaşlık ortamı daha sıkı vs. vs.

Son zamanlarda İstanbul'a ne zaman gelsem içim sıkılıyor, geri kaçıyorum. Yavaş yavaş büyük şehir olgusunu orada yaşayabilmek için götümüzden uydurduğumuzu düşünmeye başladım hatta.

İstanbul adına aradığım tek şey deniz. İnsan iyot kokusunu özlüyor cidden.

Konuya dönersek bu sene bayağı iyi bir artış oldu maaşta, ekstra görevler de çıktı. Hatta seneye bu yılki performansa bağlı olarak maaşa tekrar zam geleceği de kesinleşti. Yalnız yurtdışı ödeneklerini çok pis baltaladı devlet. Resmen "zam yaptık cebinizden verin gidin sempozyumlara" dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

insanın hayatındaki herkese rest çekebilecek gücü olacak. işyerine rest çekiceksin bankada seni 1 sene falan idare etcek paran olcak böylece tepenin tası attığında ya da beklentilerine hala ulaşamadığında hadi bana eyw diyip çıkıp gidebileceksin arkana bakmadan.

bizim kurumda var boyle bır eleman. yapmak ıstemediği bir şey olunca ''ben gidiyorum'' diye resti çekiyor ve yapmıyor. kimsede birşey demiyor. kurum 4 senede 3 banka değiştirdik maaş için o hala ilk kullandıgımız bankadan para çekiyor. asdf o kadar rahat..
Sosyal ağlarda paylaş

Mayis 2300. Devlet baba % 3 yapiyor her 6 ayda bu sene simdilik.
5 haneli rakamlari gorunce soyle uzaklara daldim daldim geldim
Bi mobilyaciyla konusurken diyor ki benin 1 aylik maasini 1 gunde kazaniyorum. Fakat senin is garantili. Elimde olsa senin gibi az ama garanti meslek isterim diyor. Bende beni kekliyor diye dusunuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Mayis 2300. Devlet baba % 3 yapiyor her 6 ayda bu sene simdilik.
5 haneli rakamlari gorunce soyle uzaklara daldim daldim geldim
Bi mobilyaciyla konusurken diyor ki benin 1 aylik maasini 1 gunde kazaniyorum. Fakat senin is garantili. Elimde olsa senin gibi az ama garanti meslek isterim diyor. Bende beni kekliyor diye dusunuyorum

grass is always greener on the other side olayı işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...