barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Benim hakkımda da kim bilir neler atıp tutuyorsunuz ben görmediğim sırada ya. ayıp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Sparkcaster said: dişi birey lazım değil gerekirse kendi aramızdan çıkarıyoruz biz. bu sefer uzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ivy said: Madcat boşver canım, bugün cuma hadi bira iç sen. öyle yapçam orda mısın sen? napçam başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 minnoşlar kim oluyor ben orayı kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Dworgian said: bir sürü white knight, tonla meriç, forumda trip atmalar fln başlar of :( kız kotası aşılırsa olacakları adam yazmış yukarıda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yav'ın yaşı 24müymüş ? lol velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Yasin kac sincap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 totemic said: minnoşlar kim oluyor ben orayı kaçırdım? Biziz minnoşlar. Pati üyeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 köşeye de pembe yavru ayıcık resmi koyarsak tam olur. asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bıyıklı minnos olmaz beni cikarin o listeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 lütfen pembe bişeyler koymayın. zaten turuncudan yeşile geçmediğimde işyerinde yeterince göze batıo site. lütfen bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Benim için hepiniz minnoşsunuz. Tatlışlar kalp kalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Pati nesli 70 80 yaşında olunca ilaç muhabbeti mi yapacak acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 tabii ki. şimdi bile yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 çıtır alın artık kadro 30u devirdi burda. 24 25 iyidir panpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Legal olduğu sürece sorun yok (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 5 sayfa geride kalmış ama gündüz bastığım alıntıyı gece tamamlayayım. ivy said: Hayır yani herkes ultra milyoner de okuma yazma bilmeyen kadın alıyor sanki. Yorumları bir okuyun, napıyorsunuz siz allaşkına, herkes bir çapkın herkes bir playboy. Değil işte, herkes eğitimli kültürlü ve kariyer sahibi sevgililerinden bi dili yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor. 2 konu var, ilki istisna olabilirsin ki kaideleri bozamıyorsun. İkincisi yaşın kaç başın kaç, sosyo-biyolojik dediğimiz (35+ değil yani 28+da tiklemeye başlayan) saat daha sende aktif olmamıştır. Bile bile kendimi ateşe attım çocuklar sizin için. BANA ŞANS DİLEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Yaşa pek takılmamak gerekir. Çökme olayına gelirsek o biraz genetik ve bakımla alakalı. 35 yaşında bi kadın gördüm 45-55 den aşağı demezsin. Nüfus kağıdında hile var mı diye mührüne kadar baktığımı bilirim. Tam tersi örneklerde mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 axedice said: 5 sayfa geride kalmış ama gündüz bastığım alıntıyı gece tamamlayayım. ivy said: Hayır yani herkes ultra milyoner de okuma yazma bilmeyen kadın alıyor sanki. Yorumları bir okuyun, napıyorsunuz siz allaşkına, herkes bir çapkın herkes bir playboy. Değil işte, herkes eğitimli kültürlü ve kariyer sahibi sevgililerinden bi dili yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor. 2 konu var, ilki istisna olabilirsin ki kaideleri bozamıyorsun. İkincisi yaşın kaç başın kaç, sosyo-biyolojik dediğimiz (35+ değil yani 28+da tiklemeye başlayan) saat daha sende aktif olmamıştır. Bile bile kendimi ateşe attım çocuklar sizin için. BANA ŞANS DİLEYİN Ben zengin, yakışıklı, komik ve anlayışlı koca buldum siz kendi derdinize yanın kızlar. Yaza düğünüme beklerim hahaaayyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ikizi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 minnoş olduk iyi mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Hepiniz benim minnoşumsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Madcat said: kız bulma taktiği verildi mi ? 0n3 evlendirilmeye çalışıldı mı? ikiside olmadı henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ivy said: Hepiniz benim minnoşumsunuz. oo kraliçe arı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 %100 çalışmıyor. Neden diyecek olursan 88 serisinde bir salaklık var ki her tanıdığım karşı cinste var bu sanırım o serinin hatalı olmasından kaynaklanıyor çevrelerindeki isnanalrın sözlerini çok dinleyip onları uygulayabiliyorlar hatta ve hatta bunun iki tık üstü kendi kişilikleri bile değişiyor bir kaç sene sonra. Ben bu yaşıma kadar benden büyük her zaman iyidir diyordum ama yok anam bi' sik bildikleri yok. Yatak da bile iyi değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar