Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24-27

yav

Öne çıkan mesajlar

5 sayfa geride kalmış ama gündüz bastığım alıntıyı gece tamamlayayım.

ivy said:
Hayır yani herkes ultra milyoner de okuma yazma bilmeyen kadın alıyor sanki. Yorumları bir okuyun, napıyorsunuz siz allaşkına, herkes bir çapkın herkes bir playboy.

Değil işte, herkes eğitimli kültürlü ve kariyer sahibi sevgililerinden bi dili yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor. 2 konu var, ilki istisna olabilirsin ki kaideleri bozamıyorsun. İkincisi yaşın kaç başın kaç, sosyo-biyolojik dediğimiz (35+ değil yani 28+da tiklemeye başlayan) saat daha sende aktif olmamıştır.

Bile bile kendimi ateşe attım çocuklar sizin için. BANA ŞANS DİLEYİN
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşa pek takılmamak gerekir. Çökme olayına gelirsek o biraz genetik ve bakımla alakalı. 35 yaşında bi kadın gördüm 45-55 den aşağı demezsin. Nüfus kağıdında hile var mı diye mührüne kadar baktığımı bilirim. Tam tersi örneklerde mevcut
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

5 sayfa geride kalmış ama gündüz bastığım alıntıyı gece tamamlayayım.

ivy said:
Hayır yani herkes ultra milyoner de okuma yazma bilmeyen kadın alıyor sanki. Yorumları bir okuyun, napıyorsunuz siz allaşkına, herkes bir çapkın herkes bir playboy.

Değil işte, herkes eğitimli kültürlü ve kariyer sahibi sevgililerinden bi dili yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor. 2 konu var, ilki istisna olabilirsin ki kaideleri bozamıyorsun. İkincisi yaşın kaç başın kaç, sosyo-biyolojik dediğimiz (35+ değil yani 28+da tiklemeye başlayan) saat daha sende aktif olmamıştır.

Bile bile kendimi ateşe attım çocuklar sizin için. BANA ŞANS DİLEYİN

Ben zengin, yakışıklı, komik ve anlayışlı koca buldum siz kendi derdinize yanın kızlar. Yaza düğünüme beklerim hahaaayyy
Sosyal ağlarda paylaş

%100 çalışmıyor. Neden diyecek olursan 88 serisinde bir salaklık var ki her tanıdığım karşı cinste var bu sanırım o serinin hatalı olmasından kaynaklanıyor çevrelerindeki isnanalrın sözlerini çok dinleyip onları uygulayabiliyorlar hatta ve hatta bunun iki tık üstü kendi kişilikleri bile değişiyor bir kaç sene sonra. Ben bu yaşıma kadar benden büyük her zaman iyidir diyordum ama yok anam bi' sik bildikleri yok. Yatak da bile iyi değiller.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...