yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yaş farkı var böyle. yürür mü ya? bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete her şey şimdilik fazla güzel falan. 3 ay önce başladı takılcaz sandım iş ciddileşiverdi son 1,5 aydır karşılıklı. tecrübe dinleyeyim az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 hanginiz 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Kardeş aranızdaki yaş farkı o kadar büyük ki uzay zamanı kırabilir, timeloop yaratıp yaşlı olan genç olarak tekrar dönecek şekilde eski genç şimdiki yaşlıyla evlenebilir. O kadar yaş farkı var abow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 m24 benim buçuklar da var ama 25-28 diyesim hiç gelmedi tersi olsa niye konu açayım. ne güzel çıtır tam ideal der geçerdim. biz çıtır olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Olay biraz yaştan çok sizin olgunluğunuzla ilgili bence. Ha tercih eder miyim, etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Çocuk istiyorsan hemen davran aslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 3 yaş farkı var yürür mü diye konu mu açılır 15 yaşında mısın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 1,5 aydır tanıdığın biriyle ciddi olunmaz, en az 8 ay görmek lazım toy musun arkadaşım ilk sevgilin mi? eğreti gelin mi arıyorsun yavuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yaş farkı çokmuş. o iş yürümez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ben de 25-27 durumundayım. Hiç de kötü hissetmiyorum. Birkaç garipseme anı yaşarsınız. Onlar doğal bence. Hatun kişiyi seviyor, ona saygı duyuyorsan affetme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 3 yıl bekleseydin bari yaş farkını bu kadar takıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 2-3 sene sonra "ne zaman evlencez, biyolojik saatim var çocuk yapmamız lazım"lar havada uçuştuğunda konuşalım mı? yada alan memnun veren memnunsa iki taraf için de uzun vadeli bir bağlılık beklentisi yoksa yürüyün diyecem de o biyolojik saat denilen zıkkım kadını bir anda değiştiriyor en temizi 27-28 e kadar kendinden büyük, 28 den sonra kendinden küçük bulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 kadınlar erken çöküyor ya diyecektir insanlar ama seviyorsanız birbirinizi hiç sorun olmaz yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 zaten hatun senden 3 yaş daha yaşlı diye her şey "fazla güzel" öyle sinsi bunlar hacım sen temkinli devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 BabacumMostors said: 2-3 sene sonra "ne zaman evlencez, biyolojik saatim var çocuk yapmamız lazım"lar havada uçuştuğunda konuşalım mı? yada alan memnun veren memnunsa iki taraf için de uzun vadeli bir bağlılık beklentisi yoksa yürüyün diyecem de o biyolojik saat denilen zıkkım kadını bir anda değiştiriyor en temizi 27-28 e kadar kendinden büyük, 28 den sonra kendinden küçük bulmak çocuğu vardir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 BabacumMostors said: 1,5 aydır tanıdığın biriyle ciddi olunmaz, en az 8 ay görmek lazım toy musun arkadaşım ilk sevgilin mi? eğreti gelin mi arıyorsun yavuz? en iyisi 9 yaşından alıp kendin yetiştirmek abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yürümez 5 yaş bile fazla bana göre. Eğlence,tatil ve hayat anlayışlarınız çok farklı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 en güzeli ajax altyapısından alacaksın hatunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Niye yurumesin. yataga bakar. İyi tatmin varsa gider gittiği kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ya 27 28 yasinda ne biyolojik saatim var i..o kafayla 12 yasinda baslamali uremeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Bio-sosyolojik saat var, 28de snooze a getiriyorlar 29da kıvranıp duruyorlar ama 30+ direk patlama. Mutluysanız yaş farkını dert edip ayrılmak aşırı anlamsız, evlilik ırt zırt konularını rafa kaldırdın mı zaten dert edilecek bişey de değil. 1,5 aylık ilişkide uzun vade düşünmek şartları zorlamak olur ama, carpe diem diyin geçin. Ha kız geçemez o ayrı, sen geçiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 <- 23-28 , 3. yil ez life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Suark said: yürümez 5 yaş bile fazla bana göre. Eğlence,tatil ve hayat anlayışlarınız çok farklı olacak. Benim 6 yaş vardı (büyük olan o) hiçte bile öyle degil ben ciddi düşünüyordum ama türkiye'de nefret ettiğim bu aile kavramıyla yüzleşiyorsun işte... Elalem ne der, zart zurt. Bir de araya ülkeler girdi. Senin derdini... diyorum yav. 3 yaş için topic mi açtın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 evlilik diyene kadar takıl sonra sallarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Evlilik seviyesinde ciddi bir gelecek hedefliyorsan; - Kadınlar fiziksel olarak daha çabuk çökerler, dolayısıyla senden büyük olması daha da erken anlamına gelir. - Kadınlar 25'ten sonra evde kalmama alarmı vermeye başlarlar, dolayısıyla sen erkeğin ideal evlenme yaşlarından çok önce evliliğe zorlanabilirsin. - Kadınların sağlıklı doğum yapabileceği yaş az çok belli olduğundan, zamanı gelince önüne böyle bir deadline konur, hazır değilken çocuk sahibi olabilirsin. - Aile açısından da "kocaman karıyla evleniyor....." önyargısını yüz yıl geçse kıramazsın. Dolayısıyla mantıklı olan bulaşmamaktır. "Seviyorsan dert değil aaabi" diye pembe gözlükle bakan adamlara da fazla aldanma. Şimdi 20'li yaşlarda, ilişkinin başlarında, ortada evlilik yokken öyle atıp tutmak kolay da; evlenip 40'lara gelince o işler öyle olmuyor. Evlilik gibi bir düşüncen (en azından şimdilik) yoksa, eğlencelikse, onun beklenti ve bakış açısının da seninkine uygun olduğundan eminsen; kafalar uyuştuğu sürece go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar