totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 bu nasıl bir sistem?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 valla daha detaylı bakmadan, ilk göze çarpanı söyleyeyim. blu ray yazıcıyı çıkart ssd koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 rame neden 1.3k veriyorsun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ya ben bu işi bilmiyorum cidden. bana max limit 10k olmak uzere bir sistem yapsanıza.. (monitör - klavye dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Bu kadar para veriyorsun 980 al bari, bide amazondan bak fiyatlara hafif parçaları (ekran kartı cpu ssd ram) dışardan al. Gümrüğü ve nakliyeyi ekleyince bile daha ucuza gelebiliyor. Bi anakartı göndermiyordu amazon en son. Keza burdan alacağın parçaları da akakçeden aratıp öyle al, öyle lank diye dükkana toplatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 10k bütçe biçip kart olarak 970 neden seçiyorsun, manyak mısın asdasd bir sürü yabancı kaynak var bu işler için oralara göz atsana bütçen genişse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 işte neyi alacağımı bilsem araştırcam da ne alacağımı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 amazon ne zamandan beri ekran kartı göndermiyor yahu, birkaç ay önce aldık, ben mi bitirdim acaba olayı hahahah ENDLESS REFUND DEMANDING FUCKING TURKS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 keyword mu verelim abi "pc high end gaming rig" yaz yürü oradan, arama sonuçlarına 3 aylık kısıtlama koy. güncellerden yürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Ya dur dur bright gelsin düzsün buna bi sistem. Briiiiight.. amazon ekran kartı gönderiyor, anakart göndermiyor. Düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 10K ya dünyaları alırsın. En gereksiz parçaları bile takarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ahaha o ram ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 adam z97 karta ddr4 yazmış zaten boşa vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 la olm laf söyleceğinize yazın işte şunu şunu al diye alla alla yaf.. daha vurmayın zaten öldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Intel i7 5820k MSI X99S Gaming 7 Corsair DOMINATOR Platinum Series 16GB ( 4 x 4GB ) DDR4 2800MHz Corsair H110i GT EVGA GeForce GTX 980 Hybrid / EVGA GeForce GTX 980 FTW ACX 2.0 Creative Soundblaster Z EVGA SuperNOVA 750G2 Crucial MX200 1 TB Fractal Define S veya Define R5 Acer Predator XB270HU veya Intel i7 4790K MSI Z99S SLI PLUS Corsair Vengeance Pro Series 16GB ( 2 x 8GB ) DDR3 DRAM 2400MHz Corsair H110i GT EVGA GeForce GTX 980 Hybrid / EVGA GeForce GTX 980 FTW ACX 2.0 Creative Soundblaster Z EVGA SuperNOVA 750G2 Crucial MX200 1 TB Fractal Define S veya Define R5 Acer Predator XB270HU Normal şartlarda İşlemci/Anakart/Monitör/Ses kartı TR'den. Corsair ve EVGA ürünlerinin tamamı Amazon'dan alınırsa, uluslararası garantileri mevcut zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 saol bright ya, senden başkası yalan şu patide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 hybrid alana kadar,980 slı daha iyi gider gibi,ses kartından ordan burdan kısılır biraz,4k akar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 SLI sux abi. Hani görüntü güzel olsa da AFR'dan dolayı 1 frame lag giriyor her türlü, baygınlık geçirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 geçirtmez abi herkesi kendin sanma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 işlemci hakkında ufak bir tavsiye isteyeceğim, şimdi benim anakart, 1155 soketi destekliyor. işlemci almayı düşünüyorum fakat alacağım işlemci (3470-3570) ölü yatırım olur mu ? oyun performans testlerine baktığımda yeni nesil işlemciler ile arasında bir fark göremiyorum, geçen bir bottleneck testi görmüştüm, titan ile yapılmış onda da yeni nesil i5'ler ile arasında fark yoktu. kısaca yeni anakart + yeni nesil işlemci mi kesinlikle almalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 I5 2500k yanina 980gtx taktim hic bir sikintim yok. Bottleneck bir yalan :) En buyuk upgrade sanirim gfx karti gerisi cook eski degilse yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 amd sevmem ama 16 core 32 process yakında http://www.techspot.com/news/60344-leaked-slide-provides-details-stout-amd-zen-chip.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Kanuni said: I5 2500k yanina 980gtx taktim hic bir sikintim yok. Bottleneck bir yalan :) En buyuk upgrade sanirim gfx karti gerisi cook eski degilse yetiyor. titanla bile bottleneck olmuyorsa benim sistemin bottleneck olması zaten imkansız. benim kafama takılan işte eski seri olması, performans testlerinde de farkları yok ama gelecekte fark yaratacak bir şey olur mu/olabilir mi onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bende senin durumundaydim sordum burdan yeni nesil gelecek onu bekle sadece gfx kartini degistir dediler.. dediklerini yaptim muthis oldu.. skylake kod adli bir seri. o zaman mimari vs degiscekmis falan dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 3k limit, sadece kasa, oyun için /go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar