Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 2. El 680gtx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx750-ti-strix-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html?OM.zn=category_top_sellers-21&OM.zpc=STRIX-GTX750TIOC2GD5 Böyle bir şey olmaz mı acaba. Hiç anlamıyorum ki ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ateistler bunada cevap verin sli yapıcam enable etmem lazım sanırım sli olayını nerden edicem lan ? http://i.imgur.com/jKqhJI8.png http://i.imgur.com/uuHA1PY.png görüyo ikisinide yani sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 kermit said: Artis artis yazmış bide ya. kullanılabilir miktar 16 diyor. 64 bit sistem. 24 gösteriyo ama 16 kullanıyo. Hadi bunada artislen. Şekilsiniz ya hıamına Buna bir kaç şey sebep olabiliyor. Öncelikle ramlerin sorunsuz olduğunu ve slotlarına yerleştirirken doğru sıralamada yerleştirmiş olduğunu varsayıyorum. ilk ihtimal Windows'un MSCONFIG de Önyükleme/gelişmiş kısmında "bellek üst sınırı" vardır. Çoğu kişide bu kapalıdır ama bir nedenden dolayı açılmış olabilir diye orayı kontrol edebilirsin. Diğer ihtimalki genelde bununla karşılaşıyorlar, anakartın bios ayarların Memory Remap ( yada Memory Extension ) enable etmen gerekiyor. Bazı anakartlarda bu özelliği eklemiyorlar, bazılarında çok diplerde bir yere koyuyorlar bulamayabiliyorsun. Bios'u kurcalaman lazım. Konu dışı; Yardımcı olmaya çalışıyorum. Artistlik bir durumda yok. Yardımcı olmak istemesem buralarda takılmam zaten. Atarlanmaya gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bak hala artis artis konuşuyo ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 godmorgon said: Bright said: godmorgon said: Herkese iyi akşamlar, bende yakında pc toplayacağım ancak çok uzun zamandır takip etmediğimden dolayı donanım konusunda baya cahilim. Arkadaşlar http://www.phoenix.com.tr/rebirth-x-serisi/ şöyle bir alet buldum, sizce bu paraya değermi? Veya önerebileceğiniz başka bir sistem varmıdır? Rebirth'ün fiyat/performansı daha yüksek, ona yönel :) Anlamıyoruz diye dalga geçmenin alemi yok :) Dalga geçmiyorum yau, anlamıyorsanız seçilebilir bir opsiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Redeagle said: Hai win7 64bit AMD Radeon 6850 İntel i7 2700k 3.5 ghz 12 gb ram Corsair Gaming Series GS600 power supply msi z77a-g43 anakart gibi bir sistemim var. Buna aşırı pahalıya gelmeyecek bir ekran kartı güncellemesi düşünüyorum. Malum gta geldi. Benim ekran kartı 1 gb o minimum 2 istiyor falan. 300-400 sınırını aşmayacak şekilde benim sistemle sıkıntı çıkarmayacak önerileriniz var mıdır? 2.el 680/770 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Ofise bilgisayar toplamak istiyorum istediğim özellikler; En çok Autocad kullanılıyo. Dolayısıyla 2 boyutlu çizimde, çoklu dosyalarda çalışırken falan hızlı olsun. Bunun yanında corel, photoshop, 3dmax gibi programlar da kullanılıyor. Çok fazla sayıda Word dosyası açıkken falan bana mısın demesin. Önerileri bekliyorum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Bright said: 2.el 680/770 olur. Hmm, peki güvendiğiniz bir ikinci elci var mı donanım satan. Direk bitmiş ürünü kazıklarız kafasında olmayan bir dükkan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Redeagle said: Bright said: 2.el 680/770 olur. Hmm, peki güvendiğiniz bir ikinci elci var mı donanım satan. Direk bitmiş ürünü kazıklarız kafasında olmayan bir dükkan falan? Yok valla, DH'dan referans meferans olabilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Rasmon said: Ofise bilgisayar toplamak istiyorum istediğim özellikler; En çok Autocad kullanılıyo. Dolayısıyla 2 boyutlu çizimde, çoklu dosyalarda çalışırken falan hızlı olsun. Bunun yanında corel, photoshop, 3dmax gibi programlar da kullanılıyor. Çok fazla sayıda Word dosyası açıkken falan bana mısın demesin. Önerileri bekliyorum teşekkürler. i7-5960X 2x Corsair DOMINATOR Platinum Series 16GB ( 4 x 4GB ) DDR4 DRAM 3200MHz CL16 Gigabyte X99 Gaming 5 Corsair H100i GTX Nvidia Quadro M6000 2x Crucial MX200 1 TB Corsair AX1500i Fractal Define R5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Müdür naptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Üst limit koymazsan olacağı budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 kermit said: ateistler bunada cevap verin sli yapıcam enable etmem lazım sanırım sli olayını nerden edicem lan ? http://i.imgur.com/jKqhJI8.png http://i.imgur.com/uuHA1PY.png görüyo ikisinide yani sıkıntı yok iki kart arasinda bir baglanti elemani var onu taktinmi kartlara ? ikisini birbirine bagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 yok takmadım hatta yeni farkettim ben 2. kartıda takmamışım. hatta 2. kart yokmuş bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 benim samsung np700 notebook için can you run it'in suratıma tokat gibi çarptıgı gta v gerçeğinden sonra masaüstü toplamaya karar verdim aşağıdaki sistem mantıklı mı? tamamen kafama gore seçtim hiçbiri profesyonel seçimler değildir. fiyatlar nova bilgisayarın, daha uyguna nerden bulunur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Novada fazla marka/model seçeneği olmadığından Vatandan şu şekilde toplanabilir. Monitor'de tam olarak hedefinin ne olduğunu bilemediğimden, ( sadece 27" olmasımı yoksa baska detaylara da bakımıyormusun ) onu eklemedim. 27" lerin çok geniş bir fiyat yelpazesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 valla google amcaya ''pc toplama'' yazdım ilk çıkan sonuça tıkladım. asdf valla monıtor konusunda 27inc dısında bir bilgim yok ama kaliteli birşey olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ben de aradım dün bright'a sordum hatta (kutun dolu btw teşekkür edemedim) 27" 144/120hz 1080p monitör direkt yok türkiyede 1440p de bi asus rog var 3.5k tlcik o da 24" gitmeye karar verdim ondan sonra lksjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Bende ondan sordum. Çok kaliteli 27" ler 2.5-3.5k arası değişiyor. Ortalama almak istersen 1.5k fiyat var. Onun yerine o paraya 24" 144hz monitor almak bana daha mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 5ms de ne biliyim yani oyun oynıcam napayım onu şu anki de 5ms oynuyorum gerçi de işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Şu Z97S SLI PLUS niye yok Türkiye'de anlamıyorum. Kaliteli diye mi sokmuyorlar ülkeye sdsfsf MSI Z97S SLI Krait Edition'da Realtek NIC var. MSI Z97 Gaming3-5'te Killer NIC var. İki NIC'de ayrı leş. İşlemciye sıvı soğutma alacaksanız Corsair alın, patlama durumunda bütün sistemi yeniliyor adamlar. SSD olarak da Crucial'ın yeni serisi MX200'lerden tavsiye edicem Samsung'lar yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 5 ms 2 ms 1 ms farki sizi pro gamer yapmaz sene 2015 o kadar para dokup ips olmayan monitor almayin bari hele piyasadaki 144 hz monitorlerin %90'inin picture quality les otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 60Hz monitörde yeni frame çizilene kadar tuvalete gidip geliyorum, mouse imlecinin iki pozisyonu arasına da tır parkediyor, Solitaire bile oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Kolun olmasa aradaki farkı hissedersin ki 120/144Hz için TN panel almak zorunluluk değil artık: Acer Predator XB270HU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar