Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Topla v0.81a [29ocak15]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

6700k'ya uygun, piyasada bulunabilecek biraz f/p tarzı anakart ve psu, ram, ssd falan önerebilecek var mı ya

k1nJo tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Z270 chipsetli bişeyler lazım sana. sıfır nasıl olur bilemedim ama belki ikinci el bişeyler çıkabilir. ram ddr4 alırsın, psu da 550W üzeri gold sertifikalı bişeyler olabilir. 

Mesaj tarihi:

sıfır da bulurum muhtemelen ama biraz araştırmam gerekicek, mesela z270 chipsetli msi anakartlar problemliymiş sanırım. neyse bakıcam artık.
teşekkür ettim.

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

üstteki konuya yazmışım ya hay, neyse 

"selam kafamda bu aralar ryzen 7 3700x ve 2x8 4000 mhz ramlik bir sistem toplama düşencesi var elimde gpu var 1080 gpuya girmeden bana bir kaç parça(board ram kasa soğutucu vs.. sessiz bir sistem önceliğim) önerecek işsiz bir arkadaş varmı."

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
59 dakika önce, Bone dedi ki:

ucuz bir sistem toplamak istedim. fiyatı baya makül geldi bana

HYhWVGF.png

ekledigin ekran kartlari icin rakor boru rezervuar pompa radyator ve fan eklemeyi unutmussun.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Bone dedi ki:

ucuz bir sistem toplamak istedim. fiyatı baya makül geldi bana

HYhWVGF.png

üzerine az biraz daha koyup ram i arttırsan geleceğe dönük olur asdpoıknfgsdgs

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Aluriel dedi ki:

ekledigin ekran kartlari icin rakor boru rezervuar pompa radyator ve fan eklemeyi unutmussun.

ah, haklısın, ben de çok ucuz oldu bir şeyler eksik diyordum, onlar kalmış daha geriye.

Mesaj tarihi:
3 saat önce, Laurelin dedi ki:

dolar 7.2 olmus, artik bu devirde bilgisayar toplanmaz

ahahahahah

3 saat önce, Aluriel dedi ki:

8slot o kart 2 tane daha eklersin istersen

düzeltelim onu bakayım

VN0YgSt.png

Mesaj tarihi:
8 saat önce, Goering dedi ki:

ya ben simdi bu konunun eski sayfalarina baktim da;

8700k'ya delid yapali 2 sene olmus, ellemeye gerek yok di mi?

pufur pufur calisiyor...

salla ya, ne olacak. benimki de aynı durumda. 

Mesaj tarihi:
9 saat önce, Goering dedi ki:

ya ben simdi bu konunun eski sayfalarina baktim da;

8700k'ya delid yapali 2 sene olmus, ellemeye gerek yok di mi?

pufur pufur calisiyor...

ben delid bile yapmadım dewamke

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Selamlar. PC yenileme zamanım geldi. Öncelik ekran kartında olacak ama sonrasında da CPU ve dogal olarak anakart değişecek gibi.

i7 2600k var bende. Son senelerde takip etmedim hiç ama yakında yeni generation desktop CPU cikacak mi beklemeye değer? Öneriniz ne olur?

hayvani olmasa da iyi performanslı bir şey isterim tabi. İki senede bir değiştiremem.

Mesaj tarihi:

Önümüzdeki 1 ay içinde NVIDIA 3000 serisi çıkmaya başlayacak. AMD, 8 Ekimde anonsu yapacak ancak ekim-kasım ayında AMD 4000 Serisi desktop işlemcilerin çıkması hali hazırda bekleniyor. Aynı zamanda 28 Ekim'de de AMD 6000 serisi GPU larla ilgili bir duyuruda bulunacak. INTEL tarafında yakın zamanda bir hareket yok. Hali hazırda 10000 serisi işlemcileri bulunmakta. Fiyat/Performans olarak baktığında INTEL zaten net bir tercih olmaktan çıktı artık.

Tamamen tercih ve bütçe meselesi.

Mesaj tarihi:

Biraz baktım Ryzen 3700x + b550 board + Nvidia 3070 iyi gibi.

fiyata göre işlemci ve board az daha kısılabileceğini belki ama çok da azaltmamak lazım herhalde.

2k 144hz monitor ile kullanacagim

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...