k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 (düzenlendi) 6700k'ya uygun, piyasada bulunabilecek biraz f/p tarzı anakart ve psu, ram, ssd falan önerebilecek var mı ya Ocak 15, 2020 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Z270 chipsetli bişeyler lazım sana. sıfır nasıl olur bilemedim ama belki ikinci el bişeyler çıkabilir. ram ddr4 alırsın, psu da 550W üzeri gold sertifikalı bişeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 sıfır da bulurum muhtemelen ama biraz araştırmam gerekicek, mesela z270 chipsetli msi anakartlar problemliymiş sanırım. neyse bakıcam artık. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 üstteki konuya yazmışım ya hay, neyse "selam kafamda bu aralar ryzen 7 3700x ve 2x8 4000 mhz ramlik bir sistem toplama düşencesi var elimde gpu var 1080 gpuya girmeden bana bir kaç parça(board ram kasa soğutucu vs.. sessiz bir sistem önceliğim) önerecek işsiz bir arkadaş varmı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 ucuz bir sistem toplamak istedim. fiyatı baya makül geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 59 dakika önce, Bone dedi ki: ucuz bir sistem toplamak istedim. fiyatı baya makül geldi bana ekledigin ekran kartlari icin rakor boru rezervuar pompa radyator ve fan eklemeyi unutmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 ya ben simdi bu konunun eski sayfalarina baktim da; 8700k'ya delid yapali 2 sene olmus, ellemeye gerek yok di mi? pufur pufur calisiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 1 saat önce, Bone dedi ki: ucuz bir sistem toplamak istedim. fiyatı baya makül geldi bana üzerine az biraz daha koyup ram i arttırsan geleceğe dönük olur asdpoıknfgsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 1 saat önce, Aluriel dedi ki: ekledigin ekran kartlari icin rakor boru rezervuar pompa radyator ve fan eklemeyi unutmussun. ah, haklısın, ben de çok ucuz oldu bir şeyler eksik diyordum, onlar kalmış daha geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Bence de o ram yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 8slot o kart 2 tane daha eklersin istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 dolar 7.2 olmus, artik bu devirde bilgisayar toplanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 düştü ya 7.1 oldu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Dolar 3 iken artık bu devirde bilgisayar toplanmaz diyorduk, artık başka bir evredeyiz kabullenme sinme fakirleşme gibi bir şeyler artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 36 bin liraya islemci mi var inanamiyorum apple milleti kazikliyor kadikoyde 100 liraya var bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 3 saat önce, Laurelin dedi ki: dolar 7.2 olmus, artik bu devirde bilgisayar toplanmaz ahahahahah 3 saat önce, Aluriel dedi ki: 8slot o kart 2 tane daha eklersin istersen düzeltelim onu bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 pompa rezervuar rakorlar radyator 3-4k civari tutar onu da ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 güzel olmuş ama bende sipariş vereyim bir tane bundan bütçeyi zorlamayan toplama kasa bulmak zor şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 8 saat önce, Goering dedi ki: ya ben simdi bu konunun eski sayfalarina baktim da; 8700k'ya delid yapali 2 sene olmus, ellemeye gerek yok di mi? pufur pufur calisiyor... salla ya, ne olacak. benimki de aynı durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 9 saat önce, Goering dedi ki: ya ben simdi bu konunun eski sayfalarina baktim da; 8700k'ya delid yapali 2 sene olmus, ellemeye gerek yok di mi? pufur pufur calisiyor... ben delid bile yapmadım dewamke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 şart değil zaten, farkı görmek haz veriyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2020 Selamlar. PC yenileme zamanım geldi. Öncelik ekran kartında olacak ama sonrasında da CPU ve dogal olarak anakart değişecek gibi. i7 2600k var bende. Son senelerde takip etmedim hiç ama yakında yeni generation desktop CPU cikacak mi beklemeye değer? Öneriniz ne olur? hayvani olmasa da iyi performanslı bir şey isterim tabi. İki senede bir değiştiremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2020 Önümüzdeki 1 ay içinde NVIDIA 3000 serisi çıkmaya başlayacak. AMD, 8 Ekimde anonsu yapacak ancak ekim-kasım ayında AMD 4000 Serisi desktop işlemcilerin çıkması hali hazırda bekleniyor. Aynı zamanda 28 Ekim'de de AMD 6000 serisi GPU larla ilgili bir duyuruda bulunacak. INTEL tarafında yakın zamanda bir hareket yok. Hali hazırda 10000 serisi işlemcileri bulunmakta. Fiyat/Performans olarak baktığında INTEL zaten net bir tercih olmaktan çıktı artık. Tamamen tercih ve bütçe meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2020 Biraz baktım Ryzen 3700x + b550 board + Nvidia 3070 iyi gibi. fiyata göre işlemci ve board az daha kısılabileceğini belki ama çok da azaltmamak lazım herhalde. 2k 144hz monitor ile kullanacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar