diablotg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 kapalı server şu an ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 açık 20 online var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 tiLi said: Lithran said: Ben gm değilim sevimli çıtı pıtı kız bir büyücüyüm.Bildiklerimi paylaşıyorum sadece .Geri kalanlar için beilowun ümüğüne basacaksınız. gm diliyle yazmana vurgu yaptım Yok neden böyle yazıyorum çünki kesin bilgi.Daha server açılmadan vatandaşa ,beta clientle girip dolanıyordum etrafda.Açıldıgı günden beride serverda olunca, gm dili olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 velakin neden şapre anlamak mümkün degil cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Para karşılığında char kasarım :):):) edit: söylemeyi unuttum, eskiden böyle bir muhabbet vardı hakkatten ya, ne komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Daesu said: velakin neden şapre anlamak mümkün degil cidden. en iyi nostalji şaöpr bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 maile onaylama gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Mini map nasıl açılıyor cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 normalde default olarak alt+r ama (sanırım) connector patchleyince kısayol tuşları silindiği için tekrar ayarlaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 tiLi said: Daesu said: velakin neden şapre anlamak mümkün degil cidden. en iyi nostalji şaöpr bi kere source gibi düşünün olm, bi farkı yokki runuo nun teknolojik avantajları harici. istedigini ekler cıkarırsın. t2a, sr birsürü server var öle. 1999 uosu gibi dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 dio baya ii aslnda da neden ınsanlar burda anlamıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Ahahah Suark ayıp olmuyo mu BeIlow'a :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 abı ıkısınıde sevıom ben ıkısındede oynamak ıstıorm hehe bırlesseler ya bısı yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bu sphere ısrarım cahilliğimden demek ki. precast, BODCU, abidik itemlar falan bekliyorum runuo diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Başıma bir şey gelmeyecekse pre-cast sisteminin kötü olmadığını söylemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 en fazla aforoz ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 BODÇU olayı kadar saçmasını görmedim ama. Oyunun zevkini tamamen kaçırmıştı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 aos güzeldi abi şimdi. şperde köylü gibi atak verip koşuyorduk warrior oynarken. okçu zaten yoktu pvp de. mage desen us jux usjux koşturuyordu, inanılma bayıktı. saçmaydı yani. ama aos öyle mi? ataklar vardı, itemlar değer kazanmıştı, template yapıyorduk, set diziyorduk fln. dark venue tekrar açılsa da oynasam nasıl canım çekti varya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 magery olmasa su oyunda baya kral bı oyun olur he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 pre-aos en iyi dönemi bence dark venue öleydi işte son aylarına kadar. sonra luck falan ekleyip patlattılar oyunu resmen bodcular merchant kafalara fena degil ama 1 kere bile yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Xaenin said: Başıma bir şey gelmeyecekse pre-cast sisteminin kötü olmadığını söylemek isterim. expo cast +ayagın altına bi exp pot + ebolt bide koşarken pot OoOoOoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 fc + fcr kasmış magele deli pvp yapılıyordu ya. öttürüyordu iyi oynayanlar. çok hızlı heal ve teleport atabiliyorlardı fln. ÇOK CANIM ÇEKTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Daesu said: bodcular merchant kafalara fena degil ama 1 kere bile yapmadım bod sistemi temelinde güzel de çatır çutur karakter basıp bodçu kasma olayı direk exploit gibi bişey, zaman öldüren bişey, herkes yapıyoken sen yapmayınca da baya ezik kaldığın bişey. o yüzden nefretlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 questler yok di mi şimdi bizim serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bana hala onaylama linki gelmedi. bunu halletmezlerse yeni oyuncu gelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar