inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=e-BVs-KCSiA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kate mara ve jamie bell için izlerim ben. nefret edeceğim filmden ama izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Leş kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kadro hakkaten leş imdb'de bakınca şok olmuştum. alakasız tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bir sürü oyuncu böyle alakasız tiplerken ünlü oldular ya. kötü bişi diil böle fırsat vermeleri ya yeni yetmelere. lotr öncesi orlando bloom kimdi mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 sabonis said: bir sürü oyuncu böyle alakasız tiplerken ünlü oldular ya. kötü bişi diil böle fırsat vermeleri ya yeni yetmelere. lotr öncesi orlando bloom kimdi mesela... orlando bloom ile ne ilgisi var, kadro yeni yetmelerden oluşsa bu kadar çemkirmeyiz. miles teller allahın bebesi profesoru oynuyor, kate mara onun yanında yaşlı kalıyor baya 83lü ama daha büyük gösteriyor o hatun. human torch zenci olmuş ona lafım yok. peki thing ne ayak lan ayı gibi bi adam bu normalde koymuşlar bebeyi. hayır de hepsi çirkin herşeyi geçtim. daha önceki seri filmleri rezaletti ama kadro çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kate pek yakisiksiz olmus. cirkin ve yasli duruyor hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ben yeni yetme falan sandım lan trailer'a bakıp pardon. kate mara'yı tanıyamamışım, diğerleriyle pek de alakam yok zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 FF4'ü hiç sevmezdim, babalarına da hiç sevmezdim zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Kate Mara'nin saçlarını filmin ortasında bir de sarıya boyamışlar, irenç ötesi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Invisible Woman ve Human Torch kardes degillerse degil izlemek, konusunu silerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paticik beğenmeme timi iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 gelen kim?galactusmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Geçen seferki gibi gelecekse SEN GELME LAN AYI diyorum kendisine. O ne abi bulut yapmışlardı Galactus'u. Bu arada zenci olan human torch değil, sarışın beyzbolcu torch galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yok beyzboldu thing. malesef zenci olan insanmeşalesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ff4 baya kotu bisey zaten, bu hali bence normalinden daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Simdi invis kari ile yanan adam kardes degiller mi? Yoksa cok renkli bir iliski sonucu mu? Hayir neden degistirirsin ki. Git baska karakteri zenci yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 zenci kardeş bar kazasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Olmamış gibi geldi bana. Marvel evrenlerinde böyle bir fantastik 4 varmı? Yoksa özgün bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yalnız kate mara diyince insan bir kevin spacey ile sevişsin diye beklemiyor değil. bebiş popişli kevaşe ya XDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 GERGE said: Invisible Woman ve Human Torch kardes degillerse degil izlemek, konusunu silerim. kate mara evlatlıkmış sanırım filmde. kardeşlerde üvey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 birde şu origin story yapma sevdası bi bitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ortadan başlatsalar komik olmaz mı ama serileri? gerçi origin yapınca da komik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 vay canına, eskisinden kötü yapmayı başarmışlar. cidden helal. zenci human torch lawl. reed de beyaz olması hariç bu kadar alakasız ve tipsiz olabilirdi. kırk yıl düşünsem aklıma o olduğu gelmez. kadın da öyle. hepsi ayrı tipsiz. oyunculara bütçenin %1'ini ayırmışlar sanırım. filmin adını ALTernative + F4 yapsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar