Masakari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 di, şunlara nasıl günde iki litre şarap içer hale geldiğini anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Bizim forumda, acısından bir köşeye çekilip süt içen(büyük ihtimal pipetle) adamın hikayesi hepsinden iyidi bir kere. Bim'de kasiyere mi yazıyordu napıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?20,5530216,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 balık yemeye gittiğimiz bir yerde garson balıkları sayarken yaptığı espri daha üst düzeydi bence. -o var, bu var, şu var, yayın var -canlı yayın mı? zeka seviyesi sıfıra yakınsayan espri budur benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 burnumdan hava bile vermedim (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 applev0dka said: bizim gibi zeki insanlar http://31.media.tumblr.com/tumblr_m987d7gGYV1reu1vyo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 benim kaç gündür aklımda bişey var dur buraya yazıvereyim şimdi japonya'da parme isminde biri varsa ve bu parme kişisine parme san diye hitap edilirse acaba gülen oluyor mudur sonuçta peynir abi kaşar gibi ama değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 turşuyu domates yapayım mı dememiş ki adam; turşu domates olsun mu demiş. demek ki keramet turşuda. o yüzden adama sihirbaz mısın diye sormak anlamsız. işte espriyi bu yüzden anlayamadık arkadaşlar. sherlock out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 sherlocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ben güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ben gülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 gecen otobus duraginda bir amca one gecmek icin soylenirken "evlat iste biz artik uzatmalari oyniyoruz" dedi, cocukta direk boyle saftrik saftrik "eee hangi ligde oyniyorsun amca?" dedi https://themidnightalliance.files.wordpress.com/2012/12/haha-angry.gif?w=720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 di said: ßæv said: Bu ne ya... 5 kez okudum anlamadim Okunmuyo anasini satiyim.nokta,virgul hic bisey yok. Bu char'in level'i yetmiyo olabilir. Esas char'la gel. Her yere yazmistim ztn benim diye, tablet'te kate upton gazisi oldugumuz donemdem kalmis log out olmaya useniyorum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Masakari said: http://forum.paticik.com/read.php?20,5530216,page=1 laaan unutmuştum ben bunu ehueauheahaueuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Süt içen eleman inanılmazdı ya. Hala aklıma geldikçe gülüyorum; eşe dosta falan anlatıyorum ldfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Benim kafada; şişman, gözlüklü, hafiften uzun saçlı, nerd bi eleman canlanıyor o köşede süt içen eleman denince. Gerçi paticik'in yarısını anlatmış oldum sdfhausda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar