sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 he düzelttim zaten sonra aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 yazılımdaki x sapıtmayı denetleyen şirket nasıl oldu da gün sonunda kaybolan/gelmeyen dealer ile newcomer'ı fark etmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Begendim ilk bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bajazet said: yazılımdaki x sapıtmayı denetleyen şirket nasıl oldu da gün sonunda kaybolan/gelmeyen dealer ile newcomer'ı fark etmedi? Farketmedikleri nereden belli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Anthony'de robotsa bunu sorguluyor ve kendini bulanları free bırakıyor olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 @Komutan çünkü her sabah loop yenileniyor. loop yenilemek için bakıma almaları gerekiyor hostları. oysa gün doğuyor, tren geliyor, dolores uyanıyor, Louis Herthum depoya yollanıyor(muhteşem rolünden sonra), ed bey de dağdan iniyor elde kelle. bu durumda missing çanlarının çalması lazım fakat çalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 newcomer trende uyanmadı mı en sonda? kayıp falan olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bajazet said: @Komutan çünkü her sabah loop yenileniyor. loop yenilemek için bakıma almaları gerekiyor hostları. oysa gün doğuyor, tren geliyor, dolores uyanıyor, Louis Herthum depoya yollanıyor(muhteşem rolünden sonra), ed bey de dağdan iniyor elde kelle. bu durumda missing çanlarının çalması lazım fakat çalmadı. Sistem tam olarak dediğin şekilde işlemiyor olabilir. Konukların etkileşimine göre her şey sürekli olarak tek günlük döngüde olmayabilir. Mesela Dolores ile konuklardan birinin ilişkisi olsa belki o konuk gidene kadar Dolores günlük döngüden çıkacak. Bakıma alınan robotların sadece hasar görenler olduğunu düşünüyorum. Bir de soygunun bir hafta önceye çekilmesinden bahsettiler. Yani günlük döngüler dışında daha uzun süreli döngüler de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 pazar günü presidental debate var diye ikinci bölüm erken çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 oo ne güzel oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 hakkaten gelmiş bölüm. bir dizinin altyazısı hemen divxplanete düşüyorsa o dizi iyidir sdfs. bölümü indirdim divxplanete girdim 30 saniye önce eklenmiş altyazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 2. bölümü izledim, ardından filmi izledim ekran tahta tahta piksel oldu. öldürecekse dolores öldürsün. 3 piksel gören ed heris mi olur. burdan crt monitörlere selam yolluyorum. ömrümüzü yemişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 abi burda ed harris android diye bilmiş bilmiş yazıyordunuz da adam guest yani sdfs. bu arada hopkins abimizin konuştuğu çocuk torunu ya da oğlu muydu ? sanki ölmüş bir akrabasını yaratmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 yine iyiydi bölüm ep 2 Hopkins'in konuştuğu kendi çocukluğu değil miydi? Benim babamda aynı şeyi söylerdi dedi ya. Öyle kendi gençliğini yapmış. dolores'in sonra bulduğu silahta gerçek miydi? bide http://www.delosincorporated.com/ https://www.reddit.com/r/westworld/comments/55rzhw/an_overview_of_all_the_creepy_stuff_weve_found_so/ https://www.reddit.com/r/westworld/comments/55v140/westworld_arg/ arg'si varmış. https://discoverwestworld.com burdan da westworld rezervasyonu yapılıyor. Standard Package - $40k/day Silver Package - $75k/day Gold Package - $200k/day man in black kesin gold package dir sdf https://i.redd.it/malrctnkpxpx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Red Red kimse bilmiş bilmiş konuşmuyor fikir üretiyor, ki zaten sonradan robot olmadığını parçalar birleşince anladı herkes. Kaldı ki sen de hopkinsin çocukluğunu imite ettiği robota torunu mu filan diyip bilmişlik mi yapmış oluyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Red said: bir dizinin altyazısı hemen divxplanete düşüyorsa o dizi iyidir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 sanssiz kardeşim niye üstüne alındın. yukarda kesin bilgi yayalım kıvamında yazılan mesajlar mevcut tahmin teori falan değil yani. ben hopkins kesin şöyle böyle çünkü filmde de böyle diye bir şey yazmamışım. benimki tahmin. ilk bölümde bile adam kendi ağzıyla söylüyordu da burda yazılanları görünce inandıydım sdfs. ayrıca aluriel her şeyi kıçından anlayıp şöyle gelmiyor musun sdfds. mesajımın sonundaki sdfds kesip koyman bi de. dizinin 2. bölümü erken yayınlanmasına rağmen türkçe altyazısı ışık hızıyla geldi. genelde çok beklenen iyi ve popüler dizilerde öyle oluyor. benimki işin geyiğiydi belki diziyi ilerde izlemeyi bırakabiliriz tabi de şuan belli ki en antipatik dizilerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Antipatik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 hemide most antipatik selam Karag8z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Komutan said: Antipatik? yılın en antipatik oyununu oynamadın mı sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 İngilizce laf edeceğim diye batırmış arkadaş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 2001 den beri de üyesin aslında ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 bu yeni arkadaşları alalım buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Uzun araştırmalarımdan sonra kaynağı buldum: http://forum.paticik.com/read.php?71,3366379,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Komutan said: Antipatik? eldar said: İngilizce laf edeceğim diye batırmış arkadaş galiba. motherfuckin newfags Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar