sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 ve sen tüm bu hesaplarını senden milyon kat daha farklı hesapları yapabilecek bir ai'ın eline vererek ideal bir dünyada musmutlu yaşacağını mı hayal ediyorsun. komünism çogzel mesela sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Senin kadar sistem yanlısı adam görmedim Direk mavi hapı içiyorsun hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 axedice yazmıştım aynı anda yazmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 diziyi izlemiş de kendine göre yorumlamış pozitif ve negatif etkileri. sen öyle istiyorsun diye herkesin öyle istediğini nerden biliyorsun ki zaten. allah mısın bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Tüm 3. sezonu döktünüz bu arada ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 zaten okuyan 5 kişi, spoiler'i boşver dizi çok boktan bitti gene. maeve'den ciddi ciddi nefret ediyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 maeve plotu biraz zayifti evet. Kızına kovusmak istiyora baglamak olmamis. Elinde picakla gezip durmasi da sacmaydi azicik. Yokus asagi gitmesi dizinin kacinilmaz tabi ama yine de begendim ben final sezonu genel olarak. şunlari izledim tekrardan bir anthony amcanın efsane oyunculugu karsisinda imrendim. İlk sezon direk birinci tv sovlari arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 final bernard ile robert ford'un insanlık mı ai/robot mu çekimesiyle bitecek herhalde. bir ihtimal anthony hopkinsi yine görebiliriz. bütün pislik zaten bu ikilinin anlaşmazlığından çıktı. başladığı yerde biterse şaşırmam. aaron da john conner gibi bi karakter olur sonuçta her devrim bi simgeye ihtiyaç duyar ya hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 çok kötüydü final. Bütün karakterler ayrı aptal. Person of Interest'te herşeyi kontrol eden ai ne kadar korkutucu etkileyici gösterirken Westworld'de hiç beceremediler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Herkes kafasına göre takılıyordu zaten Ai mai takan yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 herşeye bağlı her şeyi gören AI var ama HOW DID WE MISS THIS? asdf Kendi mekanındaki kamerayı fark etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 (düzenlendi) Valla ben hiç bir şey anlamadım bu sezondan . Lan dolares kaçtı parktan tamam da ne zaman bu AI nın farkına vardı. ne zaman bunu yok etmeye karar verdi ve finale geldik falan hiç bir şey anlamadım . birde şu caleb in oyunculuk çok kötüydü. sonra maeve in de öyle kötüydü. Herhalde sıkıntı bende ya. çözemedim ben bu işi Mayıs 12, 2020 smyrnas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 İkinci ve üçüncü sezon arasında üç ay var, o kadar zamanda farkına varır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Sezon finali olmamış çok dağınıktı bu sezon ama yine de kolay değil çekmek. Hata ararsan bolca vardı bu sezon. Bu kamera niye görmedi , caleb'i 8 bölüm sonunda mi fark ettiler vs vs... Dolares bilgisayar degil mi yoksa ram'ı mı yetmiyor diye gider... Caleb'in dramı cok boktandı zaten ki hep kotu ya bu adam. Breaking bad dram sahneleri de aynıydı hep. behind the scenes'leri fln. izleyin nasıl emek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 O kamera Solomon'un kontrolü altında olan yerdeydi zaten, Rehoboam'un görmemesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 5 saat önce, smyrnas dedi ki: Valla ben hiç bir şey anlamadım bu sezondan . Lan dolares kaçtı parktan tamam da ne zaman bu AI nın farkına vardı. ne zaman bunu yok etmeye karar verdi ve finale geldik falan hiç bir şey anlamadım . birde şu caleb in oyunculuk çok kötüydü. sonra maeve in de öyle kötüydü. Herhalde sıkıntı bende ya. çözemedim ben bu işi 2. sezon da kötüydü. Bu dizi vasat. sıkıntı sende değil. hatunlar daha iyi olsa izlenirde,dolaresin ekmek çenesi fln ne bilim,maeve de çirkin bu dizi olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Güzel bir olay senaryo buluyorlar ilk sezon tükeniyor olay, sonraki sezonlar sazan avı oluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Ya vasat ne ya dfgşildfiğplo arkadaş sallayın ama az insaflı sallayın lel Incite ve Rehoboam çok dan diye girdi diziye ona katılıyorum, bu sezonun olumsuz yanı gereksiz çatışma sahnelerinin falan olmasıydı, ordaki screen time ı kısıp "show, dont tell" düsturuna uygun bi background expositiona koysalar 10 numara olurmuş. Biraz ikinci sezonun düşük tempo bölümlerine gelen eleştiriler yüzünden böyle yaptılar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 vasat abi dizi, axedislere bakmayın random teenage gülmesi yapıyor diye tetiklenmeyin, kesinlikle otorite değiller. turkeyforumda memleket güzellemesi yapan adamlar gibi okuyorum artık vizyon postlarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 2. ve 3. sezonu arka arkaya izledim. 2. sezon hakkaten bayikti. 3. sezon, genel olarak fena gitmezken sezon finali beklentiyi karsilayamadi. Birde aksiyon sahneleri icin adam akilli birilerini tutsunlar. Catisma sahnelerinde egitimli personelin surekli isabet ettirememesi, Maeve in katana kullanisi, vs. nereden tutsan elinde kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Maeve zaten unutmuslarda sonradan cekip yandan eklemisler gibi bu sezon asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 iyi baslamisti ama 3. sezonuda pek sevmedim. 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Bernard 4 sezonu duyurmuş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Bu walking dead’e dönmedi mi hala sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar